Aynen iste gelecekteki halim biz simdiden anladik neyin ne oldugunu en azindan da kendimizi saglama almaya calistikca erteliyoruz bir seyleri..her seyi birlikte yapalim diyoruz.o zaman konusacak ne bulacaklar acaba aslinda boylr yapmak kendine kotulukmu iyilik mi bilmiyorum ama..baska cocuk olsa sadece kendini dusunur yapsinlarda konusup dursunlar der :) ne zor isler gercekten bunlar yeni bi hayat kurarken ne sancili geciyo kimisi kolunu kipirdatmaz her sey onune serilir
Bizimkiler yapmadıkları halde konusurlar
Evlendik ev kuruldu eve 3 ay snr geldi kv
Her geldiğinde de der annecim sen cok sanslısın biz çok ii bi anne babayız der
Çok fedakarız der
Ececim sen cok ii bi aileye düştün der:)))
Bnm eşim eskiden derdi senden senin ailenden baska beni düşünen yok die, ailesine kızardı ama bizimkiler öle politik ki , kv eşim işsiz kaldıgı da hep arayıp ağlıo gbi yaptı, hastalandım dedi üzüntüden yataklara düştüm aklım hep sende annecim dedi.
Ama icraat sıfır
Snr benim babam eşimi yeni bir işe soktu bir aile dostmuzum vasıtası ile, ama babam o kadar cok ugrastı ki aylarca adami aradı rica etti.
Snr eşim işe girdi ve eski işine göre 4-5 kat kazanıyor suanda.
Ailesi sadece numara yalan dolan üzüldük ettikle kaldı.
Ama ben kötü günde yanımızda olmadıklarını iki ci kez gördüm ve bunu onlara da söledim.
Ve haklı duruma cıkardılar kendilerini
Paraya ihtiyacı olsa ister diye düşündük dediler.
Erkek evladı , ev kira bir sürü masraf yeni ev kurmusuz paraya ihtiyacı yokmus işsiz kaldıgı sürecte:))))
Böle insanlardan midem bulanıo
Bnm eşim ı kötü günleri de unuttu suanda onlarla iyi diyalogları ama ben unutamıyorum.
Umarim sizin için hersey ii
Olur