Evlenirken aile ile evleniyorsun ??

Ben annemden cok sevdim seni senin destegin gibi kimse olmadi der icim aciyo o an gercekten..sadece dilde sizinkilerinde anladigim kadaryla.hahahha aynen gidelim isteyelim kizi diyolar agirdan aliyo ben kimseye guvenmiyorum diyo hakliymis yani..ben unutcagini zannetmiyorum belki diyaloglari duzelir ama unutmaz..iste o destegi istyo insan maddiyati gecinde hastaligi var zor gunleri var gerci uzaklar ama atlayip gelecek potansiylde olabilmeli insanlar ne bileyim ben oyle yetistim en azindan
Ben de öyle yetiştim annem babam sağolsunlar hep bir sıkıntıda yanımdalar hala da
İşte siz de öyle oldugunuz için bu ilerde sizi daha da strese sokacak
Onlar böyleler çnk
Benim eşim de unutmadım diyor ama davranısları hiçbirsey olmamiş gbi onlar eşimin kırgınlığını anlamıyorlar o bakımdan

Cocuklar daha olgun olabiliyorlar bazen..ailesinden biri zor durumdaydi hala borclarini oduyor yani anne baba figuru her zaman yerini bulmuyor..evlat hakki fa var nasil oderler bilmiyorm

Tabi öyle oluyo her anne baba iyi fedakar olmuyo.zaten aileyle çok samimiyet de huzursuzluk getiriyo.böyle olması daha hayırlıdır belkide.eksiklik yaşamanıza da gerek yok bu konu yüzünden.bizde eşimle kendi kendimize evlendik aile desteği pek yoktu.eşimin ailesinden yana bi sıkıntımız yok aslında maddi imkanları kısıtlıydı eşiminde iyiydi kendisi yaptı.manevi olarak destekleri yetti ama kendi ailemle sorunlarımız hala devam ediyo.annemle kardeşlerimle sorunum yok ama babamla 1-2 aydır hiç görüşmüyorum artık.evliliğime de hiçbi etkisi yok

Derler..
Evlilik karari aldigim kisinin ailesi cok ilgisiz daha once bahsetmistim.henuz nisan soz olmadi zaten orada asiri bir destek beklemiyoruz ama cocuklarina karsi asiri ilgisizler.kisa bir issizlik donemi gecirdi. biri bile arayip oglum ne yaptin diye sormadi..yardima ihtiyaci oldugunu soylemedigi icin yok diye dusunuyorlar.biz aile baglari cok sıkı bir aileyiz.bu tavirlari diger konularda da devam ederse dengeyi nasil kurucam??ailesine karsi ofke halinde suan.evlenince gitmicez diyo..

Ailesi hakkinda cok buyuk seyler soylemesede cok dolu oldugunu soyluyor peki neden konusmuyosun dedigimde biriktiriyorum diyor..nasil davranmam lazim evli arkadaslarim ? Bazen o kadar uzuluyorum ki haline.en son ne zaman gorustuler bilmiyorum.onda da zorla git diye israr ettim.ailesinden biri demiyor ki ziyarete gidelim.aklim durdu..ben kalabalik civil civil bir aile olmayi cok istedim cunku bende yalniz buyudum hep..bana tecrubelerinizi aktarirsaniz sevinirim

bence siz hç karısmayın simdi boyle olan nsanlınız evlenınce anaından babasından kıymetlısı olmaz anasının evınden cıkmaz...

Derler..
Evlilik karari aldigim kisinin ailesi cok ilgisiz daha once bahsetmistim.henuz nisan soz olmadi zaten orada asiri bir destek beklemiyoruz ama cocuklarina karsi asiri ilgisizler.kisa bir issizlik donemi gecirdi. biri bile arayip oglum ne yaptin diye sormadi..yardima ihtiyaci oldugunu soylemedigi icin yok diye dusunuyorlar.biz aile baglari cok sıkı bir aileyiz.bu tavirlari diger konularda da devam ederse dengeyi nasil kurucam??ailesine karsi ofke halinde suan.evlenince gitmicez diyo..

Ailesi hakkinda cok buyuk seyler soylemesede cok dolu oldugunu soyluyor peki neden konusmuyosun dedigimde biriktiriyorum diyor..nasil davranmam lazim evli arkadaslarim ? Bazen o kadar uzuluyorum ki haline.en son ne zaman gorustuler bilmiyorum.onda da zorla git diye israr ettim.ailesinden biri demiyor ki ziyarete gidelim.aklim durdu..ben kalabalik civil civil bir aile olmayi cok istedim cunku bende yalniz buyudum hep..bana tecrubelerinizi aktarirsaniz sevinirim
Hele bir evlenin, hem esiniz hem de ailesi birden samimi olurlar, bagliliklari artar, bugun maddi durumunu onemsemeyen ailesi yediginiz zeytinin cekirdegini bile sayar, hic uzulmeyin evlenince kiymete biner kocanizin gozunde ailesi, sonra buraya konu acarsiniz kv, elti, gorumce şunu yapti mesafe koymak istiyorum, esimle bu konuda hep kavga ediyoruz beni korumuyor diye !!!

Evlenince büyük ihtimal oğulları kıymetli olacak. Bu durum nişanlınızın hoşuna gidecek. Duygularında ani ve saçma sapan bir çıkış yaşanacak.
Genelde hep böyle sonlanır bu hikayeler.
Hayırlısı olsun.

Derler..

karışmayın sonra arada kötü siz olursunuz

Derler..

bana sorarsan karışma derim eğer adam onlarla görüşmüyorsa bi bildiği vardır mutlaka bence pişman olacağın şeyler yapma

Ben de öyle yetiştim annem babam sağolsunlar hep bir sıkıntıda yanımdalar hala da
İşte siz de öyle oldugunuz için bu ilerde sizi daha da strese sokacak
Onlar böyleler çnk
Benim eşim de unutmadım diyor ama davranısları hiçbirsey olmamiş gbi onlar eşimin kırgınlığını anlamıyorlar o bakımdan
Bende onu diyorum en azindan konus anlasinlar diye ama konusma geregi bile duymuyor oyle oluncada gayet rahat halleerine devam ediyor aile..gurur yapiyolar sanirim

Nisanlilik doneminizde fark edemediniz mi ? Insan sinirli yapisini belli ediyot cunku cok uzuldum hayirlisi olsun hakkinizda..biz suana kadar oyle bir olay yasamadik sineye cekemem bende sanirim o tarz en ufak bir seyi
Gorucu usulu oldugu icin oyle bi tanima zamanimiz olmadi. Ama dedigim uzre iyi dusunun iyi gorun ben yapamadim imkanim yoktu siz yapin

Hele bir evlenin, hem esiniz hem de ailesi birden samimi olurlar, bagliliklari artar, bugun maddi durumunu onemsemeyen ailesi yediginiz zeytinin cekirdegini bile sayar, hic uzulmeyin evlenince kiymete biner kocanizin gozunde ailesi, sonra buraya konu acarsiniz kv, elti, gorumce şunu yapti mesafe koymak istiyorum, esimle bu konuda hep kavga ediyoruz beni korumuyor diye !!!
Koruyup korumama meselesi degilde dengede tutabilmesi onemli o da kisilik meselesi bence her erkek anneci degil benimki hic degil annesinin baska hatalarinida cok rahatlkla dile getirir suna suna haksizlik yapti hataliydi diye

Gorucu usulu oldugu icin oyle bi tanima zamanimiz olmadi. Ama dedigim uzre iyi dusunun iyi gorun ben yapamadim imkanim yoktu siz yapin
Ne kadar zaman nisanli kaldiniz? Aslinda gorucu usulu evlilikler daha saglam olabiliyor bazen asik olup gozunun kor olmasindansa iyi analiz etmek gerekiyo gercekten bir yandanda dusundukce yas ilerledikce cok detay dusunup boguluyorsun

Tabi öyle oluyo her anne baba iyi fedakar olmuyo.zaten aileyle çok samimiyet de huzursuzluk getiriyo.böyle olması daha hayırlıdır belkide.eksiklik yaşamanıza da gerek yok bu konu yüzünden.bizde eşimle kendi kendimize evlendik aile desteği pek yoktu.eşimin ailesinden yana bi sıkıntımız yok aslında maddi imkanları kısıtlıydı eşiminde iyiydi kendisi yaptı.manevi olarak destekleri yetti ama kendi ailemle sorunlarımız hala devam ediyo.annemle kardeşlerimle sorunum yok ama babamla 1-2 aydır hiç görüşmüyorum artık.evliliğime de hiçbi etkisi yok
Babanizla olan diyalogunuza uzuldum kotu olmus ne gecti bilmiyorum ama umarim duzelir yaslandikca gariplesiyorlar ne yazik ki birazda bencillesiyorlar

Senin şu yaptığına literatürde bulup da bunamak deniliyor:sinirli:merak etme o ilgisiz ailenin evlenince sizi ilgi manyağına çevirme ihtimalleri çok yüksek. Tecrübeyle sabit. O yüzden derin bir nefes al ve evrene gönderdiğin bu yanlış mesaj için özür mesajı at:KK69:

Aileler tamamen farkli urkutmuyo degil bu kadar sig dusuncelerine bizimkiler nasl katlanacak bilmiyorum hele siyasi olarak : ))) birbirlerini yiyecekler ama en azindan onun nasil biri oldugunu biliyorm anlatmaya calisiyorum herkese zaten tanidiklarinda da severler umarmda ufak krizlerle atlatiriz : ))
Siyaset işin içine girdi mi hiçbir şekilde anlaşamaz insan. Sevdiklerimizle siyaset yapmadığımız surece sorun olmaz ;) Allah yardımcınız olsun canım Allah kerim :)

Senin şu yaptığına literatürde bulup da bunamak deniliyor:sinirli:merak etme o ilgisiz ailenin evlenince sizi ilgi manyağına çevirme ihtimalleri çok yüksek. Tecrübeyle sabit. O yüzden derin bir nefes al ve evrene gönderdiğin bu yanlış mesaj için özür mesajı at:KK69:
Hahahahhaha :KK48: ayy kizma tamam sozum geriiii :KK60: adam bunalima gireerse ailesiz napcaz:KK17:

Siyaset işin içine girdi mi hiçbir şekilde anlaşamaz insan. Sevdiklerimizle siyaset yapmadığımız surece sorun olmaz :KK66: Allah yardımcınız olsun canım Allah kerim :)
Cok sagol guzel yorumlarin icin cilekli kiz:KK36:

Bence de evlenince degerli olur. Esimi de evlendigimizde 20 kusur yildir dogum gununde hic aramamis olan akrabalari ilk kez aramisti :-)
Siz mesafeli olurlarsa şükredin. Uzak durmalarinin degerini evlenince anlarsiniz.

Derler..

Aynı şeyleri yaşadım sorumsuz bir ailenin oğluydu eşim ama kendi mesleğini eline alıp onlara eyvallahı olmadığı için zar zor düğünü yaptık fakat şimdi herşey bitti bir de tatil yöresinde yaşadığımız için sürekli aileler gelmek istiyor bende kalabalık aile olalım isterdim ama işleri düşmeyince be anne arıyor ne baba..Geldiklerinde huzursuz etmekten başka birşey yapmayacaklarını bildiğimiz için kalabalık takılmak yerine eşimle Başbaşa takılıyoruz birbirimize daha bağlanıyoruz ve daha da sahipleniyoruz birbirimizin madem sorumlu ailesi var sende çok samimi olma eşinle iyi ol Başbaşa olmak ..huzurunuzu bozanlardan uzak durun

Aynı şeyleri yaşadım sorumsuz bir ailenin oğluydu eşim ama kendi mesleğini eline alıp onlara eyvallahı olmadığı için zar zor düğünü yaptık fakat şimdi herşey bitti bir de tatil yöresinde yaşadığımız için sürekli aileler gelmek istiyor bende kalabalık aile olalım isterdim ama işleri düşmeyince be anne arıyor ne baba..Geldiklerinde huzursuz etmekten başka birşey yapmayacaklarını bildiğimiz için kalabalık takılmak yerine eşimle Başbaşa takılıyoruz birbirimize daha bağlanıyoruz ve daha da sahipleniyoruz birbirimizin madem sorumlu ailesi var sende çok samimi olma eşinle iyi ol Başbaşa olmak ..huzurunuzu bozanlardan uzak durun
Zor olmadimi desteksiz.ayni durumdayiz suan naasil yapicaz duusnuyorz kara kara 3 yildir erteledik zaten bu yazada yapamiyoruz biraz para toparlayip seneye insallah..benim her seyim var gerci zamnla her sey olurda desteksiz altindan kalkabilirmiyiz cidden ? Bende atanmayi bekliyorum atanamazsam ne olacak bilmiyorum.evlenince calisirsin sinava diyor ama o mucadelede yalniz birakmak isime gelmiyor bir yandan erteledikce erteliyoruz..

Back
X