Evlenirken aile evi ile maddi paylaşım

yukarida yazilanlara katiliyorum, gercekten rest cekersen malesef ailenle cok buyuk problem yasayacaksin. ustelik evleniyorsun, dengeler mutlaka degisir. onlara hala destek veriyor musun? destek veriyorsan hepsini cek ve duzenli terapiye basla. 37 yasina kadar fedakarlik yapmissin, bunun geri donusu icin profesyonel destek alman gerek.

Hiç ikileme düşmeyin.Ev sizin,arabadan da payını ödeyin kapansın konu..Net bir şekilde konuşun.Boyle düşünüyorum diye.Siz söylemeden ailenizin halletmesi lazımmış ama maden onlar farklı düşünüyor siz onlara hatırlatın.İlerde pişman olursunuz ,artık eskisi gibi değil mal mülk sahibi olamıyoruz.Cocugunuz olunca payınızı almazsanız pişman olursunuz.Araniz iyice açılır (bizde de maalesef çok benzer bir durum yaşandı,konuşmuyoruz iki yıldır)

Yani vicdan yapmayın burada herşeye emek veren sizsiniz. Ama ailenizin durumuda ortada. Ama hayat bu insanın başına herşey gelebiliyor. Bilemedim bende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…