feministlikle alakası yok eskiden kadının işi gücü yokmuş yerin kocanın yanı denmiş şimdi kadınların da kendi hayatları var ben evlendim diye ailemi çevremi neden bırakayım ki neden erkeğin ailesine yakın olunsun hatta neden erkek ailesiyle yaşansın benim ailem aile değilmi. kendinizi ezdirmeye alışanlar herkesi böyle zannediyor sanırım.
feministlikle alakası yok eskiden kadının işi gücü yokmuş yerin kocanın yanı denmiş şimdi kadınların da kendi hayatları var ben evlendim diye ailemi çevremi neden bırakayım ki neden erkeğin ailesine yakın olunsun hatta neden erkek ailesiyle yaşansın benim ailem aile değilmi. kendinizi ezdirmeye alışanlar herkesi böyle zannediyor sanırım.
aynı dertten ben de muzdaribim.. istanbuldan daha küçük bir şehire gelin geldim..
eşim ve akrabalaı haricinde hiç kimsem yok...2,5 senelik evliyim ve 10 aylık bir bebeğim var..
ama mutlu bir evliliğim yok malesef.. benim yaşadığım sıkıntılar, özlemler vb sorunlar malesef eşime yansıyor, sanırım çok gerginim
ve bu yüzden tartışmalar,kavgalar bitmek bilmiyor...
aynı zamanda eşimle iletişim sorunları yaşıyoruz..
hiç biryere gidemiyorum..çünkü gidecek yer yok..
sohbet edemiyorum.. çünkü sohbet edecek birileri yok..
Allahım çıldırmak üzereyim..dün eşimle çok ciddi kavga ettik ve darp edildim
15gündür süren bir gerginlik vardı üzerimizde, bebeğim rahatsızlandı..ben bakamıyormuşum vs gibi sözler
psikolojik şiddet malesef fizksel şiddete dönüştü,sebep :kapı çarpmışım, çarpamazmışım!!
bebeğim var, annem uzakta bir yere gidemiyorum..
24saattir ağlıyorum..bbeğime baktıkça ağlıyorum.
eşim iyi olduğu zamanlar çok iyidir, yalnızlık hissetmeyim dye sürekli akraba ziyartelerine, arkadaşlarına gideriz
ama derdimi sıkıntımı dinlemez,dinlediği zamanda anlamaz.. nasılsa anneciği,arkadaşları yanıbaşında nerden anlasın ki..
belki sinirlerini gerçekten çok zorladım, sinir krizine girdi ve yaptı bilemiyorum..ama hiç bir şekilde onu haklı kılmıyor..
bebeğimin geleceğini düşünmek zorundayım.. sakinleştikten sonra sıkı bir konuşma bizi bekliyor olacak..
başınızı ağrıttım kusura bakmayın, ama dertleşmeliydim..
EVET CNM IKISIDE KONYADA..
BİRİNDE BİRİNDE BİZ BİRİNDE KİRACI OTURACAK NASIPSE..
burdan gıdecek olsam hıc yatırım yapmam buraya ama
burdayım kuzum devamlı..
parayıda harcıycak yerımız yok yatırım yapıyoruz napalım..
esımın arabası ablasında sımdılık..
bende kendıme araba bakıyorum bu aralar..
napıcaksam kucucuk memelekette arabayı..
o kadar heveslıydım kı mınıcooper alıp bole sehır dıslarına alısverıse gıtmeye falan..
gıdecek kımsem yokkı..
batmandan alacagın ıkı evı bırıktırıp ankaradan alırsın..
zaten orda kalmıycaksınız kı neden yatırım yapasın
cancağazım anladığım kadarıyla evin var paran var gerçekten çok istesen alırsın arabanı kocanı ıstediğin yere gezmeye gidersin ama senın gönlün yok
o ne der bu neder siz bunlara kulak tıkayamayacak bir aile misiniz?
kocan sana destekse milletten sana ne
o millet sen gezdikçe kıskanır ondan o dedikodular para sende pul sende e kıskanmasınlarda ne yapsınlar sende barı hakkını ver
git gez dolaş alışverişini tatilini yap yani bunlar bana çok sıradan sebepler gibi geldi.
Bence sen kendine dert arıyosn arkadaşım. Alışma sürecinde uzun sürmüş olabilir ama ne güzel sevdiğin adamla bir hayat kurmuşsun, bence sen olaya böyle bak. Senin yerinde olmak isteyen mutlu yuva kurmak isteyen bir sürü kişi var bu sitede.
Kendine uğraşlar bul derim ben. Hiç bulamadın kendini kişisel anlamda geliştirmeye çalış, kitaplar oku..
İyi haberlerini bekliyoruz:)
Doğru tahmin etmişim bende Konya'ya gidiyorum
yok canım ya kendine neden dert arasın karşılıklı bir fincan kahve içecek birini bulamamak ne zordur ben bilirim allahım bu durumda tüm bayanlara yardım etsin ve sakın hemen çocuk yapmasın altını çizerek söylüyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?