- 27 Eylül 2011
- 623
- 0
- 116
aynı dertten ben de muzdaribim.. istanbuldan daha küçük bir şehire gelin geldim..
eşim ve akrabalaı haricinde hiç kimsem yok...2,5 senelik evliyim ve 10 aylık bir bebeğim var..
ama mutlu bir evliliğim yok malesef.. benim yaşadığım sıkıntılar, özlemler vb sorunlar malesef eşime yansıyor, sanırım çok gerginim
ve bu yüzden tartışmalar,kavgalar bitmek bilmiyor...
aynı zamanda eşimle iletişim sorunları yaşıyoruz..
hiç biryere gidemiyorum..çünkü gidecek yer yok..
sohbet edemiyorum.. çünkü sohbet edecek birileri yok..
Allahım çıldırmak üzereyim..dün eşimle çok ciddi kavga ettik ve darp edildim
15gündür süren bir gerginlik vardı üzerimizde, bebeğim rahatsızlandı..ben bakamıyormuşum vs gibi sözler
psikolojik şiddet malesef fizksel şiddete dönüştü,sebep :kapı çarpmışım, çarpamazmışım!!
bebeğim var, annem uzakta bir yere gidemiyorum..
24saattir ağlıyorum..bbeğime baktıkça ağlıyorum.
eşim iyi olduğu zamanlar çok iyidir, yalnızlık hissetmeyim dye sürekli akraba ziyartelerine, arkadaşlarına gideriz
ama derdimi sıkıntımı dinlemez,dinlediği zamanda anlamaz.. nasılsa anneciği,arkadaşları yanıbaşında nerden anlasın ki..
belki sinirlerini gerçekten çok zorladım, sinir krizine girdi ve yaptı bilemiyorum..ama hiç bir şekilde onu haklı kılmıyor..
bebeğimin geleceğini düşünmek zorundayım.. sakinleştikten sonra sıkı bir konuşma bizi bekliyor olacak..
başınızı ağrıttım kusura bakmayın, ama dertleşmeliydim..
eşim ve akrabalaı haricinde hiç kimsem yok...2,5 senelik evliyim ve 10 aylık bir bebeğim var..
ama mutlu bir evliliğim yok malesef.. benim yaşadığım sıkıntılar, özlemler vb sorunlar malesef eşime yansıyor, sanırım çok gerginim
ve bu yüzden tartışmalar,kavgalar bitmek bilmiyor...
aynı zamanda eşimle iletişim sorunları yaşıyoruz..
hiç biryere gidemiyorum..çünkü gidecek yer yok..
sohbet edemiyorum.. çünkü sohbet edecek birileri yok..
Allahım çıldırmak üzereyim..dün eşimle çok ciddi kavga ettik ve darp edildim
15gündür süren bir gerginlik vardı üzerimizde, bebeğim rahatsızlandı..ben bakamıyormuşum vs gibi sözler
psikolojik şiddet malesef fizksel şiddete dönüştü,sebep :kapı çarpmışım, çarpamazmışım!!
bebeğim var, annem uzakta bir yere gidemiyorum..
24saattir ağlıyorum..bbeğime baktıkça ağlıyorum.
eşim iyi olduğu zamanlar çok iyidir, yalnızlık hissetmeyim dye sürekli akraba ziyartelerine, arkadaşlarına gideriz
ama derdimi sıkıntımı dinlemez,dinlediği zamanda anlamaz.. nasılsa anneciği,arkadaşları yanıbaşında nerden anlasın ki..
belki sinirlerini gerçekten çok zorladım, sinir krizine girdi ve yaptı bilemiyorum..ama hiç bir şekilde onu haklı kılmıyor..
bebeğimin geleceğini düşünmek zorundayım.. sakinleştikten sonra sıkı bir konuşma bizi bekliyor olacak..
başınızı ağrıttım kusura bakmayın, ama dertleşmeliydim..