Evlenip ayrılmış erkekle .... olmaz mı?

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
merhaba kızlar.. benım bir sorunum var.. yeni birisiyle tanıştım. benden 8 yaş büyük. off lutfen bana bı akıl verın yaa tecrubesızım hata yapmaktan da korkuyorum, kızlar lutfen :(( :14: :14:

Son düzenleme:
hislerine kapılıp yanlış karar verebilirsin. yaşın daha çok erken bence riske girme. sonuçta onunda evlenmek için şuan hazır olmadığı ortada. bence sen çok üzülürsün çok yıpranırsın bu ilişkide. bir de daha emin olmadığın bir ilişki için aileni ikna etmek en büyük yanlış olur. gün geliyor eski sevgililerini hazmedemediğimiz oluyor kocalarımızın. ki eski eşi çok zor canım.

Sana karşı dürüst olması hoş olmuş. Seni kendine bağladıktan sonra da söyleyebilirdi. Evlenmeye karar verdiğinizde de; kusura bakma borcum var biraz daha bekle, diyebilirdi.

En çok içimi acıtan; "ben boşandım istersen benimle birlikte olmayabilirsin" cümlesi oldu.. Sanki bi özür gibi söylemiş.

Aileni ikna etmek zor olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta boşanmış, evlilik kadar hak bir durum.

Neden boşandığı da önemli. Normal boşanmanın dışında, aldatıldıysa/aldattıysa, şiddet varsa, sorumsuzluk varsa bunların üzerinde durmalısın. Yani sen eski eşini kıskanır mıyımdan ziyade neden ayrıldıklarının üzerinde durmalısın... Erkekler zaten zor varlıklar; e bi de yaralıysa, geçmişten gelen hesaplarını kapatamadıysa daha da zor olur.

Neden boşandığı da önemli. Boşanalı ne kadar olduğu da.
Ve o yüklü krediyi neden çektiği de önemli.
Biraz geride durun.
Önce olayları öğrenin.

kızlar neden bosandıgını bende sordum. eski eşini sucluyor. tabı kı benımde hatalarım oldu dıyor ama aldatma fln yokmus ortada. eski eşinin babası alkolıkmiş ve eski eşi babadan nefret ederek buyumuş ve bunu da evlılıge yansıtmıs . ayrıca davadan kalan bazı raporlar varmıs eski eşi psıkolojık yonden rahatsızmıs. gosterebılırım ıspatlayabılırım dedı.. gece 3 te uyanıp balkona cıkıp kendını atmaya fln kalkmıs bı kac defa..
canım aynen dedıgın gıbı bosanmıs olmaktan dolayı uzgun.. neden ılk senı tanımadım ben dedı bı defa..

kızlar neden bosandıgını bende sordum. eski eşini sucluyor. tabı kı benımde hatalarım oldu dıyor ama aldatma fln yokmus ortada. eski eşinin babası alkolıkmiş ve eski eşi babadan nefret ederek buyumuş ve bunu da evlılıge yansıtmıs . ayrıca davadan kalan bazı raporlar varmıs eski eşi psıkolojık yonden rahatsızmıs. gosterebılırım ıspatlayabılırım dedı.. gece 3 te uyanıp balkona cıkıp kendını atmaya fln kalkmıs bı kac defa..
canım aynen dedıgın gıbı bosanmıs olmaktan dolayı uzgun.. neden ılk senı tanımadım ben dedı bı defa..

Eski eşi suçlamak da bir soru işaretidir. Hep suçlu karşı taraftır, kendisi masumdur vs vs. Biz onu tanımıyoruz en doğru kararı yine sen vereceksin.

boşanmış olması suç mu?
neden olmasın
bu herkesin başına gelebilir,iyi karakterli düzgün birisiyse neden evlilik düşünülmesin ki?
hiç evlenmemiş erkekler ,evlenip bosanan bayanlarla evlilik yapabılıyor
siz neden bu kadar tedirgın oldunuz anlamadım?

Merhaba canım

bende boşanmış 24 yasşında 17 aylık oglum ve müstakbel eş adayım ise bekar.. bir harmanlıyalım bakalım ne çıkar ..

- neden boşanmış (1.5 senedir ayrıyım) ben anlaşamayarak ayrılan çiftlerden korkuyorum.. Neyi anlaşmadınız neydı sorun bunların acıklamaları yapılmalı..
benım durumum fakrlı
-1.5 sene ideal bir süre bence bende seneye ekımde evlenmeyı dusunuyorum ama adam evli olmasın davası suruyor sana soylemıyor olmasın vey a aktıf evlı olmasın
Allah dusman basına hersey olabilir..
Ne kadar süre önce ayrılmış..
ikinci evliliğimde tecrübelerimden dolayı daha özenli daha dikkatli davranacagımı dusundugumden msutakbel es adayımın sanslı oldugunu dusunuyorum sende sanslı sayılabılırsın..
İstedıkten sonra olur
eskı esını neden kıskanacaksın yattılar dıyemı ?
Sankı bekar olsa bakir mi oalcak..
Gecmişiyle ilgilenirsen olmaz

ay cok şaşırdım benım bır tandıgımın hıkayesı gıbı
kız anane ve anneyle buyumus bır turlu evlılıge adapte olamadı kocasıyla birlikte olup ayrı yatıyolardı.. olmaz olmaz demeyın olabilir. bende eskı esımı sucluyorum hep dogruyu soyluyorum ama kendı hatalarımdan bahsetmıyorum hatalarım oldu dıyorums adece

hemen kendini kaptırma biraz gözlem yap bakalım belki hoşuna gitmeyen davranışlarını göreceksin boşanmış olduğunu bile unutacaksın.yok her şey yolunda giderse ailenide ikna edebilrsin boşanmak doğal bi durum hepimizin başına gelebilir

[B]bence olmaması gereken bı ılışkı
belkı önyargılıyımdır ama
daha yaşın çok küçük,karşına ço daha ıyılerı çıkacaktır
ailenın karşı çıkmasıda bence çok normal

ailen sana kıyamaz ama sen onlara kendınıde onlarıda uzupte kıyma..[/B]

Tanıştıktan birkaç gün sonra size bunları söyleyebilen birine hemen güvenmeyin. Ben bir de süslü kelimeler edenlerden korkarım. Neden ilk sen çıkmadın karşıma gibi.
Bence bu adam tecrübeli.
Daha önce de dediğim gibi o yüklü kredi beni ok endişelendirdi.
1.5 yıl bu nedenle evlenememek ne demek. Ne çabuk konuşuluyor bunlar.
Dikkat edin karşınızdakine.
Aileizle tanıştırmayı teklif edin.
Ve herşeyden önemlisi araştırın

kredi olayını araştırın belki adam yüklü miktar kredi çekti ama doğru düzgün kullanamdı batırdı parayı kumar borsa ya da bir iş
o para ne olmuş neden hala ödüyor o para hala duruyor olsaydı ya güzel bir evi ya da güzel bir arabası vs olmalıydı para nerde
sorumsuz biriyse ve kadın bu sorumsuzluklara dayanamayıp psikolojisi bozulduysa olamazmı
burda birsürü arkadaş var böyle konu açan

bir tanıdığım var kadın hemşire kamuda kocası polis o polis olan eşi o kadar batakçıki polis olmasına ramen
birsürü kredi çekti ve o kredileri orda burda yedi harcadı saçtı savurdu yani
hala o kredileri ödemeye çalışıyor yıllardır ödedikleri halde 60bin tl civarı var ve evleri arabaları hiçbirşeyler yok

bunları sor bence
hemen işi iyi güzel konuşuo die kanma

o dediğim polisin sohbeti mükkemmel bir insan eşide kadın sürekli ağlıyor
çok severek evlendim uzun süre sevgili olduk aynı evde yaşadık hiç anlayamamışm
evlendikten birkaç ay sonra kredi çektiği ve evliyken o parayı saçıp savurduğu ortaya çıkınca şok oldum diyor hamileydi boşanamadı 7 yıldır evliler ve hala kredi ödüyorlar adam hala maaşını saçıp savuruyor arkadaşlarıyla orda burda şu an çocuk büyük boşanmayı çok istiyor ama eşi eğer boşanırsan seni vururum diyor ve onun korkusunda sürekli evliliği düzetmeye uğraşıyor

Son düzenleme:
canım yaşın daha çok genç. bence evlenmiş ayrılmış adamdan uzak dur.. karşına daha neler, kimler çıkar.. neden ayrıldığı önemli, kimse yoğurdum ekşi demez. heleki bu gibi durumlarda, daima suçlu karşı taraftır. bence güvenme derim.

bekarsın, senin gibi hiç evlenmemiş birisi ile başlayabilirsin. bence her dediğine inanma, o baştan sana söylemiş ki eğer beni kabul edeceksen böyle et, diye.. birde yüklü miktarda borç 1.5 yılda nasıl ödeniyor,borcu varsa şayet eşi olduğunda çok daha fazla sıkıntı çekebilirsin, hatta belki onun borçlarından sende sorumlu olabilirsin...

tabiki karar senin, iyi düşünmeni ona göre karar vermeni tavsiye ederim.

Ön yargılı olmayın, ama asla güvenmeyin ...
Benim ablamda aynı sizin durumuzda
O da atama bekleyen bir öğretmen , sevgilisi de asker
Ablam evlenip boşandığını başından beri biliyordu ama
Geçmişten gelen problemler peşini bırakmadı
Ablamlar ilk tanıştıklarından beri evlilik niyetiyle görüşüyorlardı
Sonradan bir baktık atması olursa iş ciddiye binecek
Atması olmazsa olmayacak , bu arada ablam onun ailesini tanıyor.Onlarında fikri bu ...
Herif bildiğiniz problemli çıktı, resmen ablama manevi işkence yapıyor
Moralini bozuyor , gereksiz kıskançlıkları oluyor , hatta ablamın telefonunu kırdı , ablam onunlayken telefonunu kapatmak zorunda kalıyor.
Ablamın da en büyük hatası herifle fazla yüz göz olup , ailesiyle tanışması oldu.
Bir küs , bir barış
Bizce ilişkilerinin geleceği yok
Demem o ki boşanmış erkekle , bekar bir kadının ilişkisi zor oluyor.
Erkeğin geçmişten gelen sorunları kadına külfet oluyor.
Hele ki boşanmış erkeğin karşına çıkan ilk kadın olmayacaksın
Sorunlu bir evliliği yeni bitirmişken , gönül mü eğlendiriyor ? Ciddi mi ?
Karar vermek zor ...
Çünkü dürüst davranıp herşeyi anlatması , kafa karışıklığı yaratırken
Güvenilecek biri olduğu anlamına da gelmiyor.

Son düzenleme:
yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım, gozlerınızı yordum. ve gercekten akla yatan, mantıklı yorumlardı..
bu konuyu annemle konustum '' sen ılla bu olacak sevıyorum dersen yıne arkanda oluruz ama gönül rızasıyla degıl '' seklınde cevap aldım.
acele etmemeye karar verdım. sımdılık gorusecegım ama zaman ne gösterir bılınmez.. acele edıp yanlıs kararlar almayacagım..

Bizim aynı kamuda çalışan bir tamıdık vardı , eşi ev hanımıydı ben çok sıkılıyorum vs diye kadın afra tafra yaparmış hergün, çocukta doğurmak istemezmiş Sonra eşi aracı birilerini koyuyor bir tıp fakültesinde eşine iş buluyor. 4 ay sonra kadın ben başkasını seviyorum diye eşinden ayrılmak istiyor. adam per perişan oluyor. Sonra adam bir bekar hanım buluyor. Evleniyorlar ve adamın ve karısının gözleri ışıl ışıl. Her zaman ilk insan doğru insan diye birşey yoktur.

Back
X