- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Bizim aynı kamuda çalışan bir tamıdık vardı , eşi ev hanımıydı ben çok sıkılıyorum vs diye kadın afra tafra yaparmış hergün, çocukta doğurmak istemezmiş Sonra eşi aracı birilerini koyuyor bir tıp fakültesinde eşine iş buluyor. 4 ay sonra kadın ben başkasını seviyorum diye eşinden ayrılmak istiyor. adam per perişan oluyor. Sonra adam bir bekar hanım buluyor. Evleniyorlar ve adamın ve karısının gözleri ışıl ışıl. Her zaman ilk insan doğru insan diye birşey yoktur.
haklısın canımi ama aldatma olayı kadında çok ender yaşanır.. genelde erkek yapar o işi. kadının aldatmasınıda çoğu kaldıramaz bile.. herneyse sonuçta her boşanan aldatmadan dolayı boşanmıyor.benim arkadaşım boşanmış birisi ile evlendi, ilk kadın neden boşanmışsa aynını buda çekiyor + olarak bir bebeği var, ailesi kızın boşanmasını istemiyor kocandır çekeceksin diyor ve kocasıda boşanmam diye diretiyor. kızın psikolojisi bozuldu. ikiside üniversite mezunu ama kız kafayı oynatma noktasında.. en son geçenlerde konuştum, bebeğini alıp evi terk etmiş. bir yakınında kalıyormuş. Yani boşanmaların hepsi lüzumsuz değil. dayakta yedi bu kızcağız, çekmediği kalmadı.
sorsan kocasının içkisi yok, kumarı yok, evden işe işten eve, başka kadınlara bakmazda... doğru söylüyorlar bunların hiç biri yok..... ama evde karısına bu yani..
amcamda evlendi - boşandı , yeniden evlendi gene boşandı.. Sebep amcamın temizliğine dikkat etmemesi ve aşırı cimri oluşu.. okadar çok varki anlatsam sayfalar sürer. vel hasılı çevreye bakınca görüyor insan, bir evlilik yürüyecek olsa o adamla, ilk kadın yürütürdü. bugüne kadar ben bir kişinin boşanıpta, tüm suç bendeydi ben şöyle hatalar yaptım, karıma yada kocama etmediğimi bırakmadım, ben bunu hakettim diyen ne kadın gördüm ne erkek...
3 günde belli olmuş bitirdiği evlilikte kimin suçlu olduğu...
kadının neden hayatına son verecek dereceye geldiği
Neyse ki çabuk farketmişsiniz..
evlililk cocuk oyuncagı degıl bunlar evlılıgın gereklerı fln dıyor
kızlar olmayacak yaa,tanımaya calıstım bana o kadar gereksız ısteklerde bulunuyor kı. mesela pantalon gıymeyecekmısım yere kadar etek gıyecekmısım . face yı kapat dıye tutturdu halbu kı hıcbısey yok bunu kendısıne de soyledım. ve en sonunda kendısı bana dedı kı '' ben hastalık derecesınde kıskancım'' dedı.. ben boyle bırıyle yapamam..
sizi tanıştıran arkadaşınız ne kadar tanıyor bu adamı.
Hiç mi uyarmadı sizi
tamam,görmen gerekeni görmüşsün artık.. -ben böyle biriyle yapamam- demişsin, artık kafanda büyütme yer yapmasın ve bu olayı kapat..Bismillah dün bir bugün iki
ne o tavırlar öyle..hastalık derecesinde kıskançsada gitsin tedavi olsun o zaman.. bu çok keyifsiz bir durum olur her zaman için,seninde hevesin kaçar,hevesin kırılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?