Evlenip ayrılmış erkekle .... olmaz mı?

kızlar olmayacak yaa,tanımaya calıstım bana o kadar gereksız ısteklerde bulunuyor kı. mesela pantalon gıymeyecekmısım yere kadar etek gıyecekmısım . face yı kapat dıye tutturdu halbu kı hıcbısey yok bunu kendısıne de soyledım. ve en sonunda kendısı bana dedı kı '' ben hastalık derecesınde kıskancım'' dedı.. ben boyle bırıyle yapamam..

haklısın canımi ama aldatma olayı kadında çok ender yaşanır.. genelde erkek yapar o işi. kadının aldatmasınıda çoğu kaldıramaz bile.. herneyse sonuçta her boşanan aldatmadan dolayı boşanmıyor.benim arkadaşım boşanmış birisi ile evlendi, ilk kadın neden boşanmışsa aynını buda çekiyor + olarak bir bebeği var, ailesi kızın boşanmasını istemiyor kocandır çekeceksin diyor ve kocasıda boşanmam diye diretiyor. kızın psikolojisi bozuldu. ikiside üniversite mezunu ama kız kafayı oynatma noktasında.. en son geçenlerde konuştum, bebeğini alıp evi terk etmiş. bir yakınında kalıyormuş. Yani boşanmaların hepsi lüzumsuz değil. dayakta yedi bu kızcağız, çekmediği kalmadı.
sorsan kocasının içkisi yok, kumarı yok, evden işe işten eve, başka kadınlara bakmazda... doğru söylüyorlar bunların hiç biri yok..... ama evde karısına bu yani..
amcamda evlendi - boşandı , yeniden evlendi gene boşandı.. Sebep amcamın temizliğine dikkat etmemesi ve aşırı cimri oluşu.. okadar çok varki anlatsam sayfalar sürer. vel hasılı çevreye bakınca görüyor insan, bir evlilik yürüyecek olsa o adamla, ilk kadın yürütürdü. bugüne kadar ben bir kişinin boşanıpta, tüm suç bendeydi ben şöyle hatalar yaptım, karıma yada kocama etmediğimi bırakmadım, ben bunu hakettim diyen ne kadın gördüm ne erkek...

ben bekarım canım ama onun bı sürü sorunları var ve sanırım psikolojisi de bozuk biraz.. bu anlattıgın olayda da bı insan 180 derece degısecek degıl ya muhakkak ılk evlılıgının kalıntılarını yansıtacaktır.. hem zaten birinde dikiş tutmazsa diğeri zor dıye bısey duydum ..

3 günde belli olmuş bitirdiği evlilikte kimin suçlu olduğu...
kadının neden hayatına son verecek dereceye geldiği
Neyse ki çabuk farketmişsiniz..

3 günde belli olmuş bitirdiği evlilikte kimin suçlu olduğu...
kadının neden hayatına son verecek dereceye geldiği
Neyse ki çabuk farketmişsiniz..

ebrucum kesınlıkle katılıyorum yüzde yüz hatasız olamazdı zaten ama ınanılmaz kıskanç..
bana kendıme ait bi yaşam alanı bırakmıyor.. bu böyle olmaz dediğimdeyse; evlililk cocuk oyuncagı degıl bunlar evlılıgın gereklerı fln dıyor
erkeklerle hiç bişekılde konusmayacakmısım, cok mecbur kalmadıkca.. iş dışında bı konuda sohbet etmeyecekmişim..
merhaba ıyı aksamlar .. daha fazlası olmayacakmış.. ben de saatlerce basbasa sohbet etmıyorum zaten ama anlatamıyorum..
neyse yaa annelerin bi bildiği vardır derler ya , hakıkaten öyleymiş.... neyse ki üç günde belli etti rengini..

evlililk cocuk oyuncagı degıl bunlar evlılıgın gereklerı fln dıyor

Tecrübe ettiği oyuncak olmayan evlilikten gereken dersi almamış.
Bence hemen kesin bu adamla görüşmeyi. başınıza daha fazla dert etmeden.
takıntılı birine benziyor.
Bu kadar zamanda bu kadar özel alanınızı kısıtlayan biri kolay peşinizi bırakmayabilir.

tamam,görmen gerekeni görmüşsün artık.. -ben böyle biriyle yapamam- demişsin, artık kafanda büyütme yer yapmasın ve bu olayı kapat..Bismillah dün bir bugün iki
ne o tavırlar öyle.. hastalık derecesinde kıskançsada gitsin tedavi olsun o zaman.. bu çok keyifsiz bir durum olur her zaman için,seninde hevesin kaçar,hevesin kırılır..

oyle yapıcam canım duygusal olarak bağlanmadan kendımı çekmem gerekıyor.. farkındayım.. yoksa bu işin sonu mutsuzluk , gözyaşı ve aileme yaşattıgım onca sıkıntı olacak...:2:

erkeklerin bu hallerine deli oluyorum. Aşırı kıskançmış.. sanki bu yaşımıza kadar bizim başımızı onlar bekledi.. insanın eşini kıskanması güzel elbet ama dozajı aşınca itici geliyor, soğutuyor resmen..

ben nişanlımla ilk çıkmaya başladığımda çok kıskanırdı. iş çıkışı eve git, sağda solda oyalanma, ne işin var markette, bak 10 dakika önce marketteydin, şimdide tencerecidesin.. eve git hemen 10 dakika sonra evden arayacağım vs. vs. / deli ederdi beni. kız arkadaşımın ismine gıcık olur kızın adını andırmaz, eteğime takar, buluzuma takar, makyajıma takar..

neyse bir zaman böyle devam etti. 40 derece sıcakta hırka ve dizlerimde şal örtülü oturuyordum. giydiğim elbisede diz ortası sanki nolacaksa.. çok açık giyinmem zaten.. ne bileyim, gittiğim yere karışırdı. gideceğim dediğim zaman "hayır, doğru eve, evden arayacağım" derdi. bende şimdi demiyorum, gidiyorum, aradığı zaman şurdayım diyorum, tmm işini bitir oyalanma eve geç diyor.

diz ortası vediz üstü eteklerime bluzuma ses çıkarmıyor. ona kalsa çarşıya gidelim uzun eteklerden alalım bileğine kadar diye tutturduydu. yalnız benim bir şansım daha oldu. nişanıma akrabaları gelmişti. ben nişanda önlerine, giyinmemi istemediği elbise ile çıktım. ailesi ve akrabaları bayılmış. heryerde anlatmışlar çok güzel çok modern hanımefendi bir gelinimiz var diye.. bizimki gurur duymuş tabi.. şimdi karışmıyor çok şükür :) niye diyorum bazen, ben sana güveniyorum diyor. ama ben şu fikrede alıştırdım, bu yaşa kadar başımda senmi vardın, beni senmi korudun.. bana güvenmekten başka çaren yok... şimdi abartmadığım sürece ses çıkarmıyor. :)

evlenip ayrılmış bir kadınlada olur ona bakarsan ama erkekler tercih etmiyor biz niye tercih edelim bekar erkeklerin evlenip ayrılmış bir bayanla evlenmesi evlenip ayrılmış bir erkekle evlenen bayanlara oranıyla o kadar az ki erkekler evlenmese bile dost hayatı yaşıyor nerede bakir olarak evlenen erkek sayısı yok gibi ama evlenirken kadınlar bakire olmak zorunda bence haksızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…