Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet birçok çirkin şey yaşadım belkide, ama duygularıma engel olamam ki. Ben bu insanı gerçekten çok seviyorum. Hatta yazarken gözlerim bile doluyor
Sonuçta evimizi döşedik, eşyalarımızı aldık. Hepsini tek tek seçtik, nişanlım ameliyat oldu, gece gündüz ben kaldım yanında. Çiçeğimmiş gibi, bebeğimmiş gibi, pamuklara sararak baktım ona. Nasıl içim yanıyor bir bilseniz. Özel sektörde çalışıyor dedim, hasta haliyle deli divana çalışıyor dedim, şuana kadar yaptığımız alışverişlerde hep en ucuz olan şeyleri aldım. Yemeği orda yemeyelim, orası pahalı, şurda yiyelim dedim. Bize geleceği zaman tatlı alayım pasta alayım dediğinde alma zaten sürekli aldığın ev masraf olmasın dedim. Takı konusunda, set bile istemedim ne kadar alacaksan yatırım bileziği alalım ilerde ev alırsak zarar etmeyelim diye. Gelinliğimi ta kışın aldık, yaz sezonu pahalı olur diye. Ben olabildiğince onun cebini korumaya çalıştım, kendim çalışmasamda paranın zor kazanıldığını bildiğim için. Ama o da, sen böyle tutumlusun eline sağlık diyip şu hediyede senin olsun demedi işte. Çalıştığını biriktirse, ev alalım araba alalım yatırımımız olsun dese, canım kurban onu yaradana. Canım sıkkın olduğunda yanına oturtup hadi derdini anlat dese... Ama yok işte. Benim canım sıkkın olmaz. Öğlen konuştuk, konuşmamız lazım ciddi ciddi dedim. Konuşacak birşey yok, şuana kadar konuştukta noldu dedi. Ben kendi hareketlerime söylediğim sözlere dikkat edersem herşey yoluna girecekmiş
şok geçirdim. kaldırım 2 çift laf etmedimki zaten. sorununu dışarıya at diyor, sorun seninlede ilgili dedim. benle ilgili bir sorun yok diyip kenara çekiliyor adam. BENİ ANLAMIYOR
sanırım benim onu sevdiğim gibi o beni sevmiyor, ve ben bunu kabullenemiyorum