• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımdan ayrılmak istiyorum ama Seviyorum :(

bana sorarsan senin icin en iyisi olmus evlendikten sonra sorunlarin bitecegini hic düsünmüyorum.. cok sevdigin icin üzülüyorsun aci cekiyorsun suan ama inan ilerde oh be iyiki yol yakinken dönmüsüm diyeceksin:)

yorum yapan destek veren herkese çok teşekkürler.

biz barıştık ve yolumuza devam ediyoruz. her iki tarafta hatalarını gördü ve suan daha sağlam adımlarla ilerliyoruz. kusursuz olmak zorunda değiliz.

herkesin kusuru olabilir ve suan cok mutluyuz :16::16::16::16::16::16:

Birebir aynı durum içindeyim. Bizde söz yaptık 1 ay sonra nişanımiz var ama bu geçen 6 ay içinde bir kere bile nisan ne zaman nasil yapicaz demediler. Maddi durumları oldugu halde.. Nisanlima sordugumda da aldigim cevaplardan beni cok sevmediklerini anladim. Sevmeseler iyi nisanlimida kotu etkiliyorlar ve surekli kavga icinde oluyoruz. Oda ailesi tabi kimse ailesini silip atamaz. Bende ailesiyle arama sınır koydum bayramdan bayrama giderim bu kadar. Sevdigim icin katlanmaliyim boyle giderse ailesi yuzunden ayrilicaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sende benim gibi cok beklersin . Sorun maddi manevi durum degil sorun nasıl basımdan savabilirim bunca zaman sonra ! Yani evlilikten korku !

Valla eşinle konuşacaksın ben konustum kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi gostermek zorunda!!! Oncelikle herseyi acikca esinle konusacaksin ben oyle yaptim suanda iyiyiz cok sukur.

Back