Bir erkeğe çalışmama gibi bir opsiyon sunabiliyor mu kadınlar? Çalışmayan, doğru dürüst işi olmayan bir erkekle evlenmek isteyen kaç kadın çıkar mesela?
esımle evlendıgımde işsizdi
soyle kı ; daha dogru ızah edeyım
esım benım mükellefimdi. kısa surelı bır sırkettı . sırketı kapattı kafasına gore ıs aramaya basladı.
arkadasım oldugundan gorusmeye devam edıyoruz tabı , o ıs ararken bız nişanlandık. evlenmeye 1 ay kala bırıyle ortak oldu işe basladı. ne zaman baslayacagı ne ıs yapacagı bellı degıldı. ısı geregı ısterse evde de calısabılır serbest de calısabılır. ben evın odasının bırını kendıme ayırıcam evde bırseyler yapıcam dese ona da tamam derdım
onemlı olan gecım döngusunu saglamak, benım ofısımı kapattıgım doneme denk geldı evlılıgımız
esım ıse gırdı ama ben cıktım ısten 6. ayımda amelıyat 7. ayımda hastalıklar cok zorlu bı hamılelık ve dogum derken 2 seneyı buldu. sımdı kendı ısımı kurdum ... o 2 sene ıcınde zorlandıgımızda oldu cok harcadıgımız da . demedı kı tek maasız su ıhtıyac ertelensın. ne lazımsa oldu. ben tası sıkar suyunu cıkarırım her turlu yeterım sen canını sıkma dedı hep
ne kadar bazen kendısını bogmak ıstedıgım olsa da atıssak da :) bu destegı bu gucu benı guclendırdı. guven verıyor en basıtı. dıyebılır dı ben calısan kadın ısterım baska bırının sorumlulugunu kaldıramam dıye ozaman ona gore bırıyle evlenırdı.
bu arada calıstıgım donem boyunca asla evde yorulmadım her ısı ortak yaptık. evde oldugum zamanda kendımı cok yordugumda ya yardımcı hanım cagırsana canına yazık dedı ya da yardım ettı
cunku dedıgınız gıbı hayat musterek olması gereken evet bu ...
umarım benı yanlıs anlamamıssınızdır :) sozum ters algılandıysa da ozur dılerım ıyı geceler