- Konu Sahibi noclearmind
esım zengın olsun esımın herseyı olsun dıyen de olur,esım calıssın dıyen de olurİyi de, eşim zengin olsun, eşimin evi olsun, eşimin arabası olsun, eşimin ailesi sessiz sakin olsun vs.. kadınların da erkeklerden bu tarz bir sürü beklentisi var. Kim 40 yaşında, işsiz, daha kendini bile doyuramayan biriyle aile kurup 5 çocuk yapmak ister ki? Şahsen ben eşimin doğuştan zengin olmasını istemem ama aklını kullanıp iyi bir meslek sahibi olamayan boş beleş bir insana da 2.ye dönüp bakacağımı sanmıyorum.
Ben eşimden çalışkan olmasını beklerim, belki o da benden iyi yemek yapmamı bekler. Bunlar kişisel isteklerdir. Kadın erkek eşitliğini asla etkilemez.
Ben de size cevap için teşekkür ederim. Farklı fikirlere sahip insanlarla konuşmayı hep sevmişimdir :)
ne olursa olsun ınsan olsun dıyen de olur
benım buna saygım var :) buna lafım yok kı zaten ıkı cınsın de bırbırınden beklentısı var bırının maddı olur dıgerının manevı ınsanın hayat da oncelıklerı belırler bunu.
bı ınsan tutup karsısındakıne ben evı olan es ısterım demesı kadar cırkın belırlı bı dayatma olması. bı sartla evlenılmesı dıyorum ben. calısmakta ne var kı ? calısılır onda bırsey yok ben kadın calısmasın demıyorum zaten
hem herseyı bekler hemde kadın calıssın der kadın olan erkek parası yememelı dıyen adamı adam yerıne koyanlara sasırıyorum sadece . dusunce cırkın dıyorum . erkek parası yemek nasıl bı tabır ? bunu dıyorum. bunu dıyen erkekler herseyı kusursuz bekler bır de
yoksa dunya da herkes calıssın kımse ıssız kalmasın dunya kalkınsın benım ısıme gelır cocugumun gelecegı yanı :)
ama hem calısıp hem her ısı yapanın kadın oldugu
erkegın sadece calıstıgı bır ortamda
bana kadın erkek esıt demeyın gulerım