• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince kadın çalışmalı fikri.

bence adam net. bu iyi bir şey yani. siz evlenirken ev hanımı olsanız sonradan çalış dese adam yerden göğe haksız olurdu.
demek ki birlikte hayatı sırtlanmak isteyen türden. siz de ona göre seçiminizi yapın. bu görüşteki insan ücretsiz izne falan karşı olabilir ileride. ki bu da onun hakkı. hem de başından söylemiş bulunuyor

Burada yazılan bazı şeyleri okuyunca peşin hükümlülüğün ne kadar yanlış olduğunu daha iyi anlıyorum. Tebessüm ediyorum çoğu yazılana.
Hayat çok ama çok garip.
Ben de burada kendimi,eşimin kim olduğunu hang şartlara rağmen beni tercih ettiğini yazsam,Allah şahit herkes küçük dilini yutar..
O sebeple tebessüm etmeye devam edelim bazen.
Yani ben de kimseye ohhh benim kocam pilot ohhh çok ta yakışıklı çalışmıyorum da çok da aşık demek istemem şu sanal mecrada zaten reelde bilen biliyor, da çalışmayan kadın şişko çalışmayan kadın ezik vs yorumlarini insanların mutsuzluk ve haset yüzünden yaptığına inanıyorum artık. Yoksa niye yani? Çalışmayan kadın senin paranı mı çaldı, sövdü mü nooldu yani? Keşke tanısa da bi görse kim ezik:)

Konu özelinden çıktığımızda normalde aynı görüşte olacağım arkadaşlarla polemiğe görmüş gibi oluyorum üzüntüm ona

Benim demek istediğim bir erkeğin de kadın kadar isteklerini söylemeye hakkı olduğu, zaten açıkça söylenecek ki ona göre evliliğe gidilsin ya da gidilmesin

Yoksa burda adam sen çalış bende annemlere yedireyim demiste ben o adama hak veriyorum gibi bişey yok
Aynen adam dürüst olmuş ben de diyorum ki vursun tekmeyi:)) evi temel düzeyde geçindiremeyecek adam evlencem diye tutusmasin çünkü bu adamlar sonra kadına baski yapıyor en ufak bi iş sıkıntısında, doğum izninde vs. Konu sahibinden çok bizim derdimiz oldu:)

Soyleme tarzini sevmedim:) koca parasi yemek olmaz, kadin dedigin parasini kendi kazanir esine destek olur. Ama bunun yani sira her sey ortak diye konustu. Temizlikte yemekte beraber yapilir bla bla

Hayat müşterekse ev işide ortak olmalı
kadın çalışıp birde evde iş yaparsa olmaz.

yani ben zorlama yapılan her olayı sevmiyorum. biri bana sen çalış para getir ya da hayır evde otur çıkma dışarı dese iki türlü de kötü. istediğimi yaparım yani ister çalışırım ister çalışmam. ha ona göre belli bütçeyle eşimle yaşar gideriz. ama ben karar veririm buna. yarın öbür gün ücretsiz izin alsan falan laf edecek demek ki

ben şuan çalışmak istemiyorum yoruldum desem babam erkek kardeşim bana fazlasıyla bakarlar biliyorum arkamda olduklarını bilmek güven duygusunu evleneceğim adam da yaşamıycaksam ne gerek var evliliğe valla ben babalarımız gibi harbi adam gibi adam isterim evlenmek için erkekciklere hiç gerek yok

çalışan kadınların çalışmayanları aşağılaması ezik olduğu imaları,çalışmayan kadınların da ohh evimde koca parası yiyorum siz eşek gibi çalışıyorsunuz vurguları 48 sayfa olmuş hala bitmemiş

aferin bize :KK9:
Konu kapansin diye kac kere muneyi etiketledim ama tik yok 2 gündür. O kadar sacma sapan bir hal aldi ki konu. Sexten tut şiddete kadar geldi actigima pisman oldum vallaha herkes birbirini yedi :KK70: degisik kafalar varmış bayağı şaşırdım doğrusu.

ben şuan çalışmak istemiyorum yoruldum desem babam erkek kardeşim bana fazlasıyla bakarlar biliyorum arkamda olduklarını bilmek güven duygusunu evleneceğim adam da yaşamıycaksam ne gerek var evliliğe valla ben babalarımız gibi harbi adam gibi adam isterim evlenmek için erkekciklere hiç gerek yok
Peki erkek kardesinizin ve babanizin hic cani yok mu ? Onlarda bi gun biz yorulduk biraz da sen bize bak deseler?

Aynen adam dürüst olmuş ben de diyorum ki vursun tekmeyi:)) evi temel düzeyde geçindiremeyecek adam evlencem diye tutusmasin çünkü bu adamlar sonra kadına baski yapıyor en ufak bi iş sıkıntısında, doğum izninde vs. Konu sahibinden çok bizim derdimiz oldu:)
Temel duzeyde gecinmek bana yetmez. Ay kuaforumden ay sigaramdan kisayim tarzı bi insan degilim. Hiçte kisamam zaten. Ya cok abartıldı hasta olsan izin alsan bu adam seni zora sokar felan. Yok daha neler. Kadin milleti olarak bazi seyleri abartmaya o kadar merakliyiz ki. O kadar vicdansiz insanlada benim isim olmaz zaten. Gecici sureligine is degisiklikligi yapmaya calistim bu dönem. Çik dinlen biraz sonrasina bakarsin diye destek oldu. Katı olsaydi bu durumda isini bul oyle cik derdi bence.

Fikrini söylemiş gereksiz kuruntu yapiyorsunuz. Evde oturan,şiman,bakımsız,kaprisli,özgüvensiz bir kadını hiçbir erkek istemez. Evde oturan hanımlar ben böyle değilim demeyin. Bunlardan elbet birisiniz. Evlendim diye çalişmayan,kocam Zengin diye çalişmayan bir sürü tembel kadın var. Hamilelik Doğum tabi anlaşılabilir şeyler. Bunun dışında sevgilinizin düşünce tarzında da bunu ifade etmesinde de bir sıkıntı yok. Boşa kuruntu yapmayın. Doğum olsa hamilelik olsa tabiki çalışamacaksınız. Bundan doğal birşey yok ve zaten bundan da bahsetmemiş. Bosunuza kafanıza takmayın
Evde birşeyler yapmaya bile gücü olmayan insanlara da enerji vermek mesaj vermek sevgi vermek yerine tukurukler saça saça konuşmayı seçen tarafiniz beni utandirdi

Davranışından fikrinizden sozunuzden sizin yerinize ben utandım

Temel duzeyde gecinmek bana yetmez. Ay kuaforumden ay sigaramdan kisayim tarzı bi insan degilim. Hiçte kisamam zaten. Ya cok abartıldı hasta olsan izin alsan bu adam seni zora sokar felan. Yok daha neler. Kadin milleti olarak bazi seyleri abartmaya o kadar merakliyiz ki. O kadar vicdansiz insanlada benim isim olmaz zaten. Gecici sureligine is degisiklikligi yapmaya calistim bu dönem. Çik dinlen biraz sonrasina bakarsin diye destek oldu. Katı olsaydi bu durumda isini bul oyle cik derdi bence.

Sorun ne o halde?

Konu kapansin diye kac kere muneyi etiketledim ama tik yok 2 gündür. O kadar sacma sapan bir hal aldi ki konu. Sexten tut şiddete kadar geldi actigima pisman oldum vallaha herkes birbirini yedi :KK70: degisik kafalar varmış bayağı şaşırdım doğrusu.

maşallah konu bol reytingli niye kapansın:rolleyes:

Sorun ne o halde?
Tipik kk klasiği:)
Böyle milleti dertlenerek galeyana getirirler, sonra da “ay benim kocişim, sevgilim çok minnoş aslında iyi birisi buradaki kadınlar kötü çekemiyorlar bizi” derler:))

E sorun ne ozaman ?
Siz dediniz başıma kalkar gibi hissediyorum patavatsız konuşuyor dediniz şimdi de üyeler böyle böyle diyor diye bize sesleniyorsunuz
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Sorun ne ozaman ?

oh çok şükür bugünde sayemizde bir kadın sevgilisinin değerini anlamış bir ilişki kurtulmuş oldu

büyüksün kk

Tipik kk klasiği:)
Böyle milleti dertlenerek galeyana getirirler, sonra da “ay benim kocişim, sevgilim çok minnoş aslında iyi birisi buradaki kadınlar kötü çekemiyorlar bizi” derler:))
Ya hanımefendi iyi misiniz ? Nerde koruyucu bi sey yazdım ? Burda adamin dusuncesi mide bulandirici ay cok tiksindirici ay yok soyle b.ktan derler ise tabiki de zoruma gider ! Adamin ne pislikligi kaldi ne igrencligi. Sanki beni dovdu de 3 cocukla kapinin onune koydu. Tepkiler aynen böyle.

Back