- 29 Mayıs 2021
- 13.534
- 87.724
- 548
- 36
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Ne adaletsizliği yaAdaletsizliği kaldıramıyorum o zaman her kadın çalışsın… onlar değerli de ben değil miyim oluyorum içten içe bi de şu an reglyim gerçekten reglyken ayrı bir garip hissediyorum
Tabi ki orası öyle her gün yapılacak şey değil ama yine de kafana estiğinde yapmanın rahatlığıyla hayır yarın 6 da kalkmam gerekiyor stresi bambaşkaAkşam istediğin saate kadar dizi film izleyince sabah kalkamıyorsun. Taaa öğlen kalkıyorsun günün mahvoluyor. Kalktın kahve içtin saat oluyor bir, hadi kahvaltı oldu mu iki? Spor yapayım desen yapamazsın yeni yedin hadi kahvaltıdan önce yaptın sporu ardından duş kahvaltı oldu saat 3-4. Zaten öğlen kalkınca enerjin de kalmıyor, kendini çuval gibi hissediyorsun.O sebeple gece istediğin saate kadar dizi film izlemeyip vakitli yatman sabah erken kalkıp sporunu yapman falan gerekiyor yoksa yine hayallerindeki o kadın olamıyorsun. Yani yine çalışman gerekiyor, yine özgür değilsin.
İşte bana sizin gibi içyüzünü söyleyen yorumlar gerekiyor. İçyüzünü merak ettiğim için konu açıyorum ama konu bambaşka yerlere çekiliyor tabi ki dizideki yalı hayatından bahsetmiyorumNe adaletsizliği yaherkesin kendi hayatı, tercihi.
Çalışmayan kadınlar sizin lüks bir salonda gördüklerinizden ibaret değil.
Arkadaşınız çalışmayınca prenses mi olacak direkt? Sıfır sorunsuz, sorumluluk olmayan bir hayat hayâl ediyorsunuz herhalde.
Bu arada bende çalışmıyorum bir süredir, maddi sıkıntı da yaşamama, eşim açısından da rahat olmama rağmen çalışamama üzerine methiyeler düzemem. Çalışmamayı kafanızda bı kadar büyütmeniz komik.
Araba öğrenen insanlarla aranızda bir ortak yön düşündüm bulamadım. Koca araba mı oluyor ahahahahahOnlara öyle sana öyle = ikiyüzlülük
Yok koca araba olmuyor. Hani bana deniyor ya evlenince konuşursun o zaman ehliyeti olmayan da trafikteki insanlar hakkinda konuşmasın bu açıklamam üzerinden sistematik düşününce anlayacağınızı düşünüyorumAraba öğrenen insanlarla aranızda bir ortak yön düşündüm bulamadım. Koca araba mı oluyor ahahahahah
Evlendikten sonra niye konuşasınız yav? Evlenmeden konuşun.Yok koca araba olmuyor. Hani bana deniyor ya evlenince konuşursun o zaman ehliyeti olmayan da trafikteki insanlar hakkinda konuşmasın bu açıklamam üzerinden sistematik düşününce anlayacağınızı düşünüyorum
Ben o yorumu üstte bana yorum yapan Margaret Hale nin “sen önce bir zengin koca bul sonra konuşursun” yorumu üzerine yaptım hanımefendi.Evlendikten sonra niye konuşasınız yav? Evlenmeden konuşun.
İlk atandığım okul çok programlı liseydi, öğrencilerin geneli bu profildeydi. Duvara anlatsam daha çok verim alırdım, o derece kapalıydı algıları. Beni o yıllarıma götürdün. Teşekkürler ay çöreği.Çevir kazı yanmasın nereden vuracağınızı şaşırdınız aynı dönemde görüşmediğimi 1000 kere söylemiştim konu bambaşkaydı. Eklediğine bakınız TDK yazıyor. Daha fazla konuma da yazmayınız lütfen sayenizde cringe in dibi yaşanıyor
Ama işte sen evde otur hayatım, çalışma diyecek koca bulmanız lazım.Tabi ki orası öyle her gün yapılacak şey değil ama yine de kafana estiğinde yapmanın rahatlığıyla hayır yarın 6 da kalkmam gerekiyor stresi bambaşka
Evlenince düşünürsün dememiş , evlenecek zengin kocayı bul o zaman düşünürsün demiş. Aynı şey değil.Ben o yorumu üstte bana yorum yapan Margaret Hale nin “evlenince konuşursun şimdiden düşünme” yorumu üzerine yaptım hanımefendi.
TDK yazılı Vikipedi örneğini eklememden sonra yine bir şey bulamayıp konuyu çevirme çabaları… Yine aklınızda birilerini küçük görmüşsünüz ama onlardan birçoğu şu an sizden iyi yerlerde olabilir. Belki 3 saniye de olsa düşünmenizi sağlayacağım için rica ederim Margaret Hale…İlk atandığım okul çok programlı liseydi, öğrencilerin geneli bu profildeydi. Duvara anlatsam daha çok verim alırdım, o derece kapalıydı algıları. Beni o yıllarıma götürdün. Teşekkürler ay çöreği.
İç yüzünü anlattık ya işte. Gece uyuyamıyorsun sabah uyanamıyorsun. Düzen koyup uyman gerekiyor. Hepsi buMune konumu kapatır mısınız içyüzünü öğrenmeye geldim konu yine nerelere çekildi gerek yokmuş
Evet sonradan düzenledim yoruma tekrar bakıpEvlenince düşünürsün dememiş , evlenecek zengin kocayı bul o zaman düşünürsün demiş. Aynı şey değil.
Yok öyle değil işte yukarıda detaylı yorum yazan 3-4 üye içyüzünü söyledi kalanı konuyu farklı yere çekti. Gerek yokmuş.İç yüzünü anlattık ya işte. Gece uyuyamıyorsun sabah uyanamıyorsun. Düzen koyup uyman gerekiyor. Hepsi bu
Hiçbiri değil.birçoğu şu an sizden iyi yerlerde olabilir.
Kimseyi hor görmeyecek kadar karakterleri daha iyidir merak etmeyin sizHiçbiri değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?