Evlenince işi bırakmak ben de istiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adaletsizliği kaldıramıyorum o zaman her kadın çalışsın… onlar değerli de ben değil miyim oluyorum içten içe bi de şu an reglyim gerçekten reglyken ayrı bir garip hissediyorum
Ne adaletsizliği ya herkesin kendi hayatı, tercihi.
Çalışmayan kadınlar sizin lüks bir salonda gördüklerinizden ibaret değil.
Arkadaşınız çalışmayınca prenses mi olacak direkt? Sıfır sorunsuz, sorumluluk olmayan bir hayat hayâl ediyorsunuz herhalde.
Bu arada bende çalışmıyorum bir süredir, maddi sıkıntı yaşamama, eşim açısından da rahat olmama rağmen çalışamama üzerine methiyeler düzemem. Çalışmamayı kafanızda bı kadar büyütmeniz komik.

Tabi ki orası öyle her gün yapılacak şey değil ama yine de kafana estiğinde yapmanın rahatlığıyla hayır yarın 6 da kalkmam gerekiyor stresi bambaşka

İşte bana sizin gibi içyüzünü söyleyen yorumlar gerekiyor. İçyüzünü merak ettiğim için konu açıyorum ama konu bambaşka yerlere çekiliyor tabi ki dizideki yalı hayatından bahsetmiyorum

Araba öğrenen insanlarla aranızda bir ortak yön düşündüm bulamadım. Koca araba mı oluyor ahahahahah
Yok koca araba olmuyor. Hani bana deniyor ya evlenince konuşursun o zaman ehliyeti olmayan da trafikteki insanlar hakkinda konuşmasın bu açıklamam üzerinden sistematik düşününce anlayacağınızı düşünüyorum

Evlendikten sonra niye konuşasınız yav? Evlenmeden konuşun.

İlk atandığım okul çok programlı liseydi, öğrencilerin geneli bu profildeydi. Duvara anlatsam daha çok verim alırdım, o derece kapalıydı algıları. Beni o yıllarıma götürdün. Teşekkürler ay çöreği.

Ben o yorumu üstte bana yorum yapan Margaret Hale nin “evlenince konuşursun şimdiden düşünme” yorumu üzerine yaptım hanımefendi.
Evlenince düşünürsün dememiş , evlenecek zengin kocayı bul o zaman düşünürsün demiş. Aynı şey değil.

TDK yazılı Vikipedi örneğini eklememden sonra yine bir şey bulamayıp konuyu çevirme çabaları… Yine aklınızda birilerini küçük görmüşsünüz ama onlardan birçoğu şu an sizden iyi yerlerde olabilir. Belki 3 saniye de olsa düşünmenizi sağlayacağım için rica ederim Margaret Hale…

Haa bu arada gece uyumayıp istediklerini yaptığın için mutlu olurken sabah uyanamayınca hass.. ya gün bitti diye mutsuz oluyorsun.
Ama hemen çocuk yaparsan gece gündüz uyumazsın mesela sorun kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…