• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince işi bırakmak ben de istiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir amacım yok bu durumu merak ettiğim için buraya konu açtım. Ehliyet alip araba süren insanlarla ilgili soru açan birine sen önce ehliyeti al sonra düşünürsün diyor musunuz? Çok saçma…
Hayır onlara öyle demem ama sana diyorum. Önceki konularından biliyoruz seni. Etme.

Hayır onlara öyle demem ama sana diyorum. Önceki konularından biliyoruz seni. Etme.
Onlara öyle sana öyle ikiyüzlülüğünü gösteren kişilerle muhattap olamayacağım. Sizin de onlara öyle sana öyle diyecek kişilerle karşılaşmanız dileğiyle daha fazla konuma yazmayın lütfen

Onlara öyle sana öyle ikiyüzlülüğünü gösteren kişilerle muhattap olamayacağım. Sizin de onlara öyle sana öyle diyecek kişilerle karşılaşmanız dileğiyle daha fazla konuma yazmayın lütfen
İkiyüzlülük: BEN NE ALAKA?

Ahh kiyamamm, çok yoruluyormussunuz.
Hayatta ki amacınız ne ?
Koca parası yiyerek, bomboş yaşamak mı ?

Böyle kadınlar yok mu? İstanbul’da lüks bir kuafördeki kadınların hepsi böyle nerdeyse. Onların ayrıcalığı ne?
O kadınlarla kendinizi bir tutuyorsaniz bişey diyemicegim. 😁

Birde nerenin prensesiniz çok merak ettim. 🤓

Şuan bende çalışmıyorum, çocuk baktığım için... Ama en kısa zamanda çalışmayı düşünüyorum.
Hayattaki amacınız koca parası yemek olmasın bence.

Kızlar aslinda içten içe şunu merak ettiğimi fark ettim. Bu kadınlar bunu hak edecek ne yapıyor? Gerçekten bunun sebebi nedir? Eşleri “aman hayatim sen yorulma ben sana bakarım” modunda nasıl oluyorlar? Güzellikle vs ilgisi olmadığını biliyorum ama bu işin gerçek sebebi nedir? Tamamen erkeğin karakteri mi? Nedir yani gerçekten bana adil gelmiyor. Bilen yazabilir mi?
Bunu söylemezler yaa, kendilerine saklarlar muhtemelen.
Maalesef siz de çalışmamayi bir yalıda çalışanlarla yaşamak sanıyorsunuz. Sabah kahvaltınız hazır olacak, eviniz temizlenip yatağınız toplanacak, siz yataktan çıkıp duş alıp kahvaltı yapacak ve keyfiniz nasıl istiyorsa öyle yaşayacaksınız sanıyorsunuz. Dizi hayatı. 😂
Neyse, zengin koca bulursanız olur bu ya. Olur yani. Ama o kadar zengini sizinle evlenir mi onu düşünmek lazım.

Diğer türlü yapacağınız şeyler belli. 😂
Haa bir de çalışmaya alışınca işsizlik çok zor geliyor.

O kadınlarla kendinizi bir tutuyorsaniz bişey diyemicegim. 😁

Birde nerenin prensesiniz çok merak ettim. 🤓

Şuan bende çalışmıyorum, çocuk baktığım için... Ama en kısa zamanda çalışmayı düşünüyorum.
Hayattaki amacınız koca parası yemek olmasın bence.
Niye ki o kadınların nesi var mesela? Ben gerçekten çok dürüstçe söylüyorum çok imreniyorum.
Materyalist her isteklerinin gerçekleşmesi bir yana kendi hobilerine istedikleri kadar vakit ayırabilmeleri, kadınsılıklarını ön plana çıkartacak vakitlerinin olması, hayat streslerinin çok daha az olması, hangisini istemeyiz ki?

Niye ki o kadınların nesi var mesela? Ben gerçekten çok dürüstçe söylüyorum çok imreniyorum.
Materyalist her isteklerinin gerçekleşmesi bir yana kendi hobilerine istedikleri kadar vakit ayırabilmeleri, kadınsılıklarını ön plana çıkartacak vakitlerinin olması, hayat streslerinin çok daha az olması, hangisini istemeyiz ki?
Hayati siziin kadar toz pembe bakamıyorum, üzgünüm ...
Elbette kendimize vakit ayırıyoruz, hobilerimiz oluyor. Ama herşeyin yeri ve zamanı var.

Dizi çok izlemişsiniz.

Keşke hiç okumasaydiniz, cunku hayattaki amacınız Zengin koca bulup rahat etmek.

Bunu söylemezler yaa, kendilerine saklarlar muhtemelen.
Maalesef siz de çalışmamayi bir yalıda çalışanlarla yaşamak sanıyorsunuz. Sabah kahvaltınız hazır olacak, eviniz temizlenip yatağınız toplanacak, siz yataktan çıkıp duş alıp kahvaltı yapacak ve keyfiniz nasıl istiyorsa öyle yaşayacaksınız sanıyorsunuz. Dizi hayatı. 😂
Neyse, zengin koca bulursanız olur bu ya. Olur yani. Ama o kadar zengini sizinle evlenir mi onu düşünmek lazım.

Diğer türlü yapacağınız şeyler belli. 😂
Haa bir de çalışmaya alışınca işsizlik çok zor geliyor.
Hayır tabi ki dizi gibi sanmıyorum. Ancak sabah hava karanlıkken işe gidip karanlıkken eve dönmekle sabah uykusunu almış uyanıp kendini mutlu hissedecek aktiviteler yapip gününü mutlu ve dolu geçirip akşam istediğin saate kadar dizi film izlemek veya başka ne istiyorsa yapmak arasında fark olduğu da aşikar değil mi

Hayati siziin kadar toz pembe bakamıyorum, üzgünüm ...
Elbette kendimize vakit ayırıyoruz, hobilerimiz oluyor. Ama herşeyin yeri ve zamanı var.

Dizi çok izlemişsiniz.
Diziyle alakası yok ki Etiler’deki bir kuaförde 10 kadın varsa 7 si bu şekilde değil mi? Sebep ne yani kismet nasip mi yoksa altta yatan başka bir neden var mı

Onlara öyle sana öyle = ikiyüzlülük
Bayılazam. 🫠 Kendi kafana göre kelimelere yeni anlamlar yükleyemezsin. Riya nedir, aç bir öğren. Kitap oku biraz.

Ehliyet almak isteyen insana neden öyle bir şey söyleyeyim, deli miyim ben? Sana söylüyorum çünkü senin gündemin hep bu belli ki. Aynı dönemlerde iki farklı erkekle görüşüp aslında Clioluya aklın yatmasına rağmen CLAlıdan vazgeçemeyen sen değil misin? Sayende böyle cringe bir konu gördü bu gözler sitede. O yüzden önce zengin koca bul, sonra düşünürsün çalışıp çalışmamayı dedim. Canın ister çalışırsın, istemez Etiler’de kuaförde takılırsın akşama kadar. Bunun iki yüzlülükle ne ilgisi var? TDK ağlıyor şu an.

Eklentiler

• 3AB76A69-7DCD-4DD6-925E-BE1E4D4D8A6D.jpeg
    3AB76A69-7DCD-4DD6-925E-BE1E4D4D8A6D.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 50
yani diyetisyen olmuş bir kadının zihniyetinin bu olması beni çok şaşırttı. kimi kadına göre böyle yaşamlar çekici gelir kimi kadına göre ise çalışan, üreten, hayatın içinde koşturan hayatlar çekici gelir. siz evde oturmaktan zevk alıyorsunuz diye hepimiz bundan zevk almıyoruz. ben projelerimi hayata geçirmekten aldığım zevki hiçbir şeyden almıyorum mesela. çalışma hayatında yaşadığım kötü anlardan bile ders çıkarak tecrübe ekliyorum ve bundan haz alıyorum. bu iki kadın arasındaki fark ise tamamen zihniyet. sizin cevabınızı vereyim, bu beğendiğiniz hayatı yaşayan kadınların bi olayı, değeri yok. tamamen evlendikleri adam ile ilgili. yine aynı mesele, kimi adam karısı evde otursun ister kimisi çalışsın okusun vs. siz de evleneceğiniz kişiyi buna göre seçersiniz olur biter.

Bayılazam. 🫠 Kendi kafana göre kelimelere yeni anlamlar yükleyemezsin. Riya nedir, aç bir öğren. Kitap oku biraz.

Ehliyet almak isteyen insana neden öyle bir şey söyleyeyim, deli miyim ben? Sana söylüyorum çünkü senin gündemin hep bu belli ki. Aynı dönemlerde iki farklı erkekle görüşüp aslında Clioluya aklın yatmasına rağmen CLAlıdan vazgeçemeyen sen değil misin? Sayende böyle cringe bir konu gördü bu gözler sitede. O yüzden önce zengin koca bul, sonra düşünürsün çalışıp çalışmamayı dedim. Bunun iki yüzlülükle ne ilgisi var? TDK ağlıyor şu an.
Çevir kazı yanmasın nereden vuracağınızı şaşırdınız aynı dönemde görüşmediğimi 1000 kere söylemiştim konu bambaşkaydı. Eklediğine bakınız TDK yazıyor. Daha fazla konuma da yazmayınız lütfen sayenizde cringe in dibi yaşanıyor

Eklentiler

• C10490A3-2323-4CCD-B35E-302B339654F4.jpeg
    C10490A3-2323-4CCD-B35E-302B339654F4.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 42
yani diyetisyen olmuş bir kadının zihniyetinin bu olması beni çok şaşırttı. kimi kadına göre böyle yaşamlar çekici gelir kimi kadına göre ise çalışan, üreten, hayatın içinde koşturan hayatlar çekici gelir. siz evde oturmaktan zevk alıyorsunuz diye hepimiz bundan zevk almıyoruz. ben projelerimi hayata geçirmekten aldığım zevki hiçbir şeyden almıyorum mesela. çalışma hayatında yaşadığım kötü anlardan bile ders çıkarak tecrübe ekliyorum ve bundan haz alıyorum. bu iki kadın arasındaki fark ise tamamen zihniyet. sizin cevabınızı vereyim, bu beğendiğiniz hayatı yaşayan kadınların bi olayı, değeri yok. tamamen evlendikleri adam ile ilgili. yine aynı mesele, kimi adam karısı evde otursun ister kimisi çalışsın okusun vs. siz de evleneceğiniz kişiyi buna göre seçersiniz olur biter.
Çok teşekkürler

Hayır tabi ki dizi gibi sanmıyorum. Ancak sabah hava karanlıkken işe gidip karanlıkken eve dönmekle sabah uykusunu almış uyanıp kendini mutlu hissedecek aktiviteler yapip gününü mutlu ve dolu geçirip akşam istediğin saate kadar dizi film izlemek veya başka ne istiyorsa yapmak arasında fark olduğu da aşikar değil mi
Akşam istediğin saate kadar dizi film izleyince sabah kalkamıyorsun. Taaa öğlen kalkıyorsun günün mahvoluyor. Kalktın kahve içtin saat oluyor bir, hadi kahvaltı oldu mu iki? Spor yapayım desen yapamazsın yeni yedin hadi kahvaltıdan önce yaptın sporu ardından duş kahvaltı oldu saat 3-4. Zaten öğlen kalkınca enerjin de kalmıyor, kendini çuval gibi hissediyorsun. 😂 O sebeple gece istediğin saate kadar dizi film izlemeyip vakitli yatman sabah erken kalkıp sporunu yapman falan gerekiyor yoksa yine hayallerindeki o kadın olamıyorsun. Yani yine çalışman gerekiyor, yine özgür değilsin. 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back