• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince işi bırakmak ben de istiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TDK ya göre ikiyüzlülük yapan ve bir şeyi sürekli cımbızla çekip tekrarlayan (ki asla dediği gibi olmayan)biriyle muhattap olmayacağım lütfen konuma yazmayın.
TDK'ye şeklinde yazılır yalnız. Siz TDK'ye göre mi yaşıyorsunuz hep? Hayır yanlış anlıyorsunuz bir de o yüzden zor olur ona göre yaşamak.

Ay sizin bebekleri bakıcıları yok mu? Bakıcı değil bakıcılar dedim yalnız dikkatinizi çekerim.
Kendiniz mi bakıyorsunuz öyle bildiğimiz?
Çocukları bakıcılarına bırakıp lüks salonlarda kendinize vakit ayırmanız gerekir sık sık. O hobiden burada hobiye geçip, arkadaşlarınızla kahvenizi içtikten sonra evinize gidiyorsunuz, tabi ev içinde bir yardımcınız var, yemek, temizlik nedir bilmiyorsunuz. Lütfen gerçekleri yazın.
Nazar değer diye yazmıyor. 😂

Çok iyi anladım ancak siz çalışınca evdeki o işleri yine siz yapmayacak mısınız?
Çalışan kadınlar eşleri ile bölüşüyor işleri. Kadın hem çalışıp hem ev ve çocuk sorumluluğunu sırtlanmak zorunda değil.

TDK'ye şeklinde yazılır yalnız. Siz TDK'ye göre mi yaşıyorsunuz hep? Hayır yanlış anlıyorsunuz bir de o yüzden zor olur ona göre yaşamak.
Evet doğrusu TDK’ye göre olacak yanlış yazmışım ancak benim yanlış yazdığım sadece bir mesaj. Sürekli biyografimde duran bir sözde iki nokta kullanmak veya tırnak işareti yerine kesme işareti kullanmak değil.

Çok iyi anladım ancak siz çalışınca evdeki o işleri yine siz yapmayacak mısınız?
O öyle olmuyor işte. Çalıştığın için evde kimse olmuyor, bütün gün yemek yapmaya, temizliğe gerek kalmıyor, işleri eşle beraber yapıyorsunuz, evdeyseniz bütün gün ev toplayıp yemek yapıyorsun. Haftasonlarindan ve izinlerimden nefret ediyorum, nerde işteki şık, kahve içen ben, geyik yapan, süslü, püslü ben, nerde evdeki külkedisi ben 😂😂😂

Evet doğrusu TDK’ye göre olacak yanlış yazmışım ancak benim yanlış yazdığım sadece bir mesaj. Sürekli biyografimde duran bir sözde iki nokta kullanmak veya tırnak işareti yerine kesme işareti kullanmak değil.
Ufff çok fena laf soktun bana ya. 😂 Şurada biraz utanayım da sonra duzeltirim onu.

Tüm hesabı erkeklere kitlediginiz ilk konunuzda anlamıştım zaten bu tarz birisi olduğunuzu. Sonra arabaya göre erkek yaristirirken emin oldum,bu konuyla da tescillenmiş oldu:)
Çalışmak zor demizsiniz ama zaten siz ise mart gibi girdiniz. Daha 8-9 ay olmuş olmamış,ne ara bu kadar sıkıldınız ki?

Zor tabi yenGEnC yenGEnC . Aile dostunun güzellik merkezinde işe başla, bakım yaptırmaya gelen kadınlardan aşağı kalmamak için ufak dokunuşlar yaptırma ihtiyacı hisset ; en acısı da her sabah babanın aldığı BMW ile işe git, kolay mı. :KK61:

Kizlar selam lütfen linçlemeyin sadece düşüncelerinizi merak ediyorum.

Öncelikle ben bekarım. Ailemle yaşıyorum. 28 yaşındayım. Diyetisyenim. Mesleğimi seviyorum tabi ama böyle ölüp bitmiyorum. Akşam inanılmaz trafik çekiyorum. Çok yoruldum. Evde oturmak, pilatese gitmek, rahat etmek beni daha çok cezbeder.

Arkadaşım benle aynı yaşta öğretmen. Kendisinden 8 yaş büyük biriyle evlenecek. Ve evlenince çalışmayacakmış zor geliyormuş. Müstakbel eşi de tamam hayatım çalışma demiş.

Kizlar ben de gerçekten böyle istiyorum ama bu ekonomide veya devirde böyle erkek var mı? Ben de bana kocam baksın istiyorum ama sanki böyle erkek yokmuş gibi geliyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Yani ortada fol yok yumurta yok ama şu an reglyim böyle çok duygusalım. Bu işin iç yüzü nedir? Beni anlayan var mıdır? Siz ne düşünüyorsunuz?

DÜZENLEME
Kızlar aslinda içten içe şunu merak ettiğimi fark ettim. Bu kadınlar bunu hak edecek ne yapıyor? Gerçekten bunun sebebi nedir? Eşleri “aman hayatim sen yorulma ben sana bakarım” modunda nasıl oluyorlar? Güzellikle vs ilgisi olmadığını biliyorum ama bu işin gerçek sebebi nedir? Tamamen erkeğin karakteri mi? Nedir yani gerçekten bana adil gelmiyor. Bilen yazabilir mi?
Ben rızkın peşinden koşma fikrini seviyorum. Fakat isteğinize uygun bir insan bulursanız neden olmasın.

Düzenlemenize cevap olarak şöyle düşünüyorum. Hayatımı kendi tercihime göre yaşamayı seviyorum. bir gün işler yolunda gitmezse kendi yoluma bakabilmeyi tercih ediyorum. Eşim çalışma deseydi işimi seçerdim. (Eşimi çoook seviyorum bu ayrı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back