- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.447
- 198
- Konu Sahibi bayansakar
Ağız çalkalama suyu kullanabilirsiniz, daha pratik.Kızlar her sbah uyanıp önce dişimizi fırçalayıp sonra tekrar mı uyumaya devam edeceğiz olası yakınlaşma durumlarına karşı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağız çalkalama suyu kullanabilirsiniz, daha pratik.Kızlar her sbah uyanıp önce dişimizi fırçalayıp sonra tekrar mı uyumaya devam edeceğiz olası yakınlaşma durumlarına karşı ??
umarım degişmez güzel güzel elbise alır giyerız yazın ama kışın ne yapacaz ki :) ben patik olmadan gezmem üstümde swit hırka kalın bir esortman altımda
Yanlış anlamayın, asla yermek için söylemiyorum ama eşinizden utanmıyor musunuz? Ben yerin dibine geçerdim bu lafı duyunca, bence şakası bile komik değil.:26:
Hayır utanmıyorum. Böyle biri olduğumu bilerek evlendi benimle. Aramızda sorun oluşturmuyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yapmam abla 22 yaşında annemi olur zaten. :) gezeriz tozariz evlenince. Evlendikten 4-5 yıl sonra yaparım 1 tane belki. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı bende bi kızım var 2 yaşında...ikinci bebişime hamileyim 7 haftalık vee 23 yaşındayım..22 yasindamisin benim kizim dogdugunda ben 21 yasindaydim 23 e girmeden ogluma hamileydim simdi 23 yasindayim iki cocugum varr hayat cok garuppp
22 yasindamisin benim kizim dogdugunda ben 21 yasindaydim 23 e girmeden ogluma hamileydim simdi 23 yasindayim iki cocugum varr hayat cok garuppp
Aynı bende bi kızım var 2 yaşında...ikinci bebişime hamileyim 7 haftalık vee 23 yaşındayım..
Aahahh..ne zor evli olmak yaa.bu enerjisi bitmeyen kadınlara hayranım.ben ikinci bebeğimize hamileyim.vee çok halsizim isteksizim.işleri bile bitiremiyorum..kaldı ki kendime sıra hiçç gelmiyor
bende bekarlıktan evliliğe pek bi değişim olmadı. evde şort askılı dolaşıyorum makyaj yapmam zaten dışarı çıkarken yapıyorum çok sıcakk eşim açısından bi sıkıntı yok gibi görünüyor
Aynı bende bi kızım var 2 yaşında...ikinci bebişime hamileyim 7 haftalık vee 23 yaşındayım..
ben de bekarkenneee eşimin müdehale edebileceği şekilde bakımlıydım,e şimdi inşallah doğum sonrasına yoğunlaşmalıyım,vücudum,kimyam,giydiklerim,yüz şeklim bile değişti,bu konuda fikirlere açığım,tecrübeli annişler nasıl toparlandılar,20000 bakımı yaptırsam diyorum
Pardon 20 yaşındayım. :) gerçekten 23 yaşında anne misin. :O maaşallah. Ne kadar genç bir anne. Ben evlendikten sonra bi yandan da üniversite bitircem ne yazık ki. Abla dedim kusura bakma ben bu kadar genç anne beklemiyordum maaşallah.
:) bende olur inşallah yoksa evde kaldım. :) size mutluluklar
Kızlar ben tüm gün evde bol pijamalarla oturup saçı başı dağınık bıyıklı bıyıklı gezen, sadece dışarı çıkacağı zaman süslenen biriyim. Düzenli olarak banyo yaparm, temizliğime çok dikkat ederim ama nasıl desem biraz uyuşuk, bakımsız bir kızım. Sizde mi evlenmeden önce böyleydiniz evlenince insan tabii ki daha dikkat eder sonuçta hergün sevdiğin adamla karşı karşıyasın. Ama merak ettiğim şu bakımınızı nasıl yapıyorsunuz, evde neyle geziyorsunuz?
estagfurullah canim evet 23 yasindayim biri 3 yasinda bi kzim biri 3 aylik oglum var iki cocuk annesiyimm