• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince günlük bakım nasıl sağlanıyor.

umarım degişmez güzel güzel elbise alır giyerız yazın ama kışın ne yapacaz ki :) ben patik olmadan gezmem üstümde swit hırka kalın bir esortman altımda :9:

Valla ha yazın insanın zaten süslenesi gelir cıvıl cıvıl ama kışın yandık. :9:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanlış anlamayın, asla yermek için söylemiyorum ama eşinizden utanmıyor musunuz? Ben yerin dibine geçerdim bu lafı duyunca, bence şakası bile komik değil.:26:

Hayır utanmıyorum. Böyle biri olduğumu bilerek evlendi benimle. Aramızda sorun oluşturmuyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aahahh..ne zor evli olmak yaa.bu enerjisi bitmeyen kadınlara hayranım.ben ikinci bebeğimize hamileyim.vee çok halsizim isteksizim.işleri bile bitiremiyorum..kaldı ki kendime sıra hiçç gelmiyor:14:

Yapmam abla 22 yaşında annemi olur zaten. :) gezeriz tozariz evlenince. Evlendikten 4-5 yıl sonra yaparım 1 tane belki. :)

22 yasindamisin benim kizim dogdugunda ben 21 yasindaydim 23 e girmeden ogluma hamileydim simdi 23 yasindayim iki cocugum varr hayat cok garuppp:mad::mad::mad::mad:

22 yasindamisin benim kizim dogdugunda ben 21 yasindaydim 23 e girmeden ogluma hamileydim simdi 23 yasindayim iki cocugum varr hayat cok garuppp:mad::mad::mad::mad:

Pardon 20 yaşındayım. :) gerçekten 23 yaşında anne misin. :O maaşallah. Ne kadar genç bir anne. Ben evlendikten sonra bi yandan da üniversite bitircem ne yazık ki. :( Abla dedim kusura bakma ben bu kadar genç anne beklemiyordum maaşallah.

Aynı bende:-) :-) bi kızım var 2 yaşında...ikinci bebişime hamileyim 7 haftalık vee 23 yaşındayım..:22:

Yanlış yazdım 20 yaşındayım :) şu an size gerçekten hayran kaldım henüz çok gençsiniz ve annelik gibi çok büyük bir sorumluluğu kaldırabiliyorsunuz. Ben daha evlilik sorumluluğunu kaldırmaya korkuyorum. :( hem okuyup hem nasıl evlencem diye.

Aahahh..ne zor evli olmak yaa.bu enerjisi bitmeyen kadınlara hayranım.ben ikinci bebeğimize hamileyim.vee çok halsizim isteksizim.işleri bile bitiremiyorum..kaldı ki kendime sıra hiçç gelmiyor:14:

Maaşallah. :) boşver madem halsizsin hiç süslenip iyice yorma kendini hem çocuğunu taşıyıp hem de ona süslencen mi. :) bi sabretsin bakalım kendine gelince süslenirsin. Kaç aylık bebek. :)

bende bekarlıktan evliliğe pek bi değişim olmadı. evde şort askılı dolaşıyorum makyaj yapmam zaten dışarı çıkarken yapıyorum çok sıcakk eşim açısından bi sıkıntı yok gibi görünüyor :1:

ben de bekarkenneee eşimin müdehale edebileceği şekilde bakımlıydım,e şimdi inşallah doğum sonrasına yoğunlaşmalıyım,vücudum,kimyam,giydiklerim,yüz şeklim bile değişti,bu konuda fikirlere açığım,tecrübeli annişler nasıl toparlandılar,20000 bakımı yaptırsam diyorum :37:

bende bekarlıktan evliliğe pek bi değişim olmadı. evde şort askılı dolaşıyorum makyaj yapmam zaten dışarı çıkarken yapıyorum çok sıcakk eşim açısından bi sıkıntı yok gibi görünüyor :1:

:) bende olur inşallah yoksa evde kaldım. :) size mutluluklar

Aynı bende:-) :-) bi kızım var 2 yaşında...ikinci bebişime hamileyim 7 haftalık vee 23 yaşındayım..:22:

himm hayirli olsun canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ben biraz zorlaniyorum yanimda kimse olmadigi icin ama yinede canlari sagolsun yeterr kendime zaman ayiramiyorum pek dolu dolu geciyo gunlerim kizimi eylulde krese vericem oglumda o zamana kadar 6 aylik falan olur bende biraz rahat ederim insallah benim kizim uc yasinda su an oglumda 3 aylik seninkilerde boyle olucaklar bebis dogunca demekki :):)

ben de bekarkenneee eşimin müdehale edebileceği şekilde bakımlıydım,e şimdi inşallah doğum sonrasına yoğunlaşmalıyım,vücudum,kimyam,giydiklerim,yüz şeklim bile değişti,bu konuda fikirlere açığım,tecrübeli annişler nasıl toparlandılar,20000 bakımı yaptırsam diyorum :37:

Maaşallah doğumdan sonra geçer hepsi merak etme. :) benim teyzem de öyle oldu ama doğumdan sonra tek sorunu kalan 6 kilo fazlası oldu. :) yüzü filan eskisinden de taze oldu yenilendi. :) hiç takma onun için. Kaç aylık bebek

Pardon 20 yaşındayım. :) gerçekten 23 yaşında anne misin. :O maaşallah. Ne kadar genç bir anne. Ben evlendikten sonra bi yandan da üniversite bitircem ne yazık ki. :( Abla dedim kusura bakma ben bu kadar genç anne beklemiyordum maaşallah.

estagfurullah canim evet 23 yasindayim biri 3 yasinda bi kzim biri 3 aylik oglum var iki cocuk annesiyimm :D:D

Kızlar ben tüm gün evde bol pijamalarla oturup saçı başı dağınık bıyıklı bıyıklı gezen, sadece dışarı çıkacağı zaman süslenen biriyim. Düzenli olarak banyo yaparm, temizliğime çok dikkat ederim ama nasıl desem biraz uyuşuk, bakımsız bir kızım. Sizde mi evlenmeden önce böyleydiniz evlenince insan tabii ki daha dikkat eder sonuçta hergün sevdiğin adamla karşı karşıyasın. Ama merak ettiğim şu bakımınızı nasıl yapıyorsunuz, evde neyle geziyorsunuz?

Valla canım ben evliyim evde öyle heran dışarı çıkacakmış gibi giyinmiyorum eşofmanla oturuorum ama yinede pijama gibi olanlarından değil üstümede günlük tişörtlerimden ama yinede düzgün bişey giyerim ve saçımı sararm arada ama sarmadğm zaman da düzgünce toplarım makyajımı yapaaaaar eşimi böyle karşılarım bide üstüne güzel bi parfüm ooohhh tadından yenmez mis gibi oldum işte :) :-*

bekarken çok düzenli bir hayatim vardı asla pijama eşofman giymezdim her gün spor yapar kahvaltimi düzenli yapqrdim.makyaj asla yapmadim.evlenince birde çocuk olunca bütün gün pijama ile gezer oldum gelenim pek yok.eşim geç geliyor birde temizlik olunca bakıma ayıracak pek vakit olmuyor olsada içimden gelmiyor.ama her gün dus alirim.spor yapiyprum ama çok sıkıcı oldu herşey.kızım olmasaydı(kizimi seviyorum iyiki var)çalışırdım bol bol gezwrdim:)

Back