• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince günlük bakım nasıl sağlanıyor.

Kızlar ben tüm gün evde bol pijamalarla oturup saçı başı dağınık bıyıklı bıyıklı gezen, sadece dışarı çıkacağı zaman süslenen biriyim. Düzenli olarak banyo yaparm, temizliğime çok dikkat ederim ama nasıl desem biraz uyuşuk, bakımsız bir kızım. Sizde mi evlenmeden önce böyleydiniz evlenince insan tabii ki daha dikkat eder sonuçta hergün sevdiğin adamla karşı karşıyasın. Ama merak ettiğim şu bakımınızı nasıl yapıyorsunuz, evde neyle geziyorsunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu konudan ben de müzdariptim gecen gün konu açtım arkadaşlar bir sürü paylaşımda bulundular,işine muhakkak yarayacak öneriler bulabilirsin canım :))

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730620

canım sana tek kelimeyle süpersin demek istiyorum yok valla ben sabahın 7sinde kalkıp işe gidip gelip yemek temizlik sonra bulaşık bunları halledip hemde her gün bu kadar bakım yapabilmeme imkan yok ama bazen yemek ertesi güne kalıyo vakit bulabliyorum yada makyaj çantamı işe getirdiysem iş çıkışına doğru makyaj yapıp eve makyajlı gidebiliyorum en fazla :27:

Tatlim benim alisirsin nolacak atla deve degil bunlar
Ben de sabah 7.30da kalkiyorum esime kahvaltilik hazirliyorum en kotunihtimal tost yapiyorum kendim yanima aliyorum cunku o saatte canim istemiyor yemek
Makyaji hep isyerinde yaparim oldum olasi
Aksam 19da eve geliyoruz esimle ayni saatte yemek sofra islerini beraber hallediyoruz sirayla banyo yapiyoruz sonra bulasik ortaligi toplama falan tv izliyoruz o esnada guzel bir ev kiyafeti giymis oluyorum cogunlukla erken yatiyoruz gecelikler falan her gece bir tane;)hafta sonlari ben calismiyorum esim ise gidiyor boylece ben de kendime ve anneme vakit ayirabiliyorum ev temizligi yemek pazar gunu gezme isleri de cumartesiye kaliyor esim cok yogun calistigi icin kendime ve bakimlarima zaman ayirabiliyorum tatlim
Evlilik coooook guzel cooook eglenceli bence;)kisaca ozetleyeyim dedim

:9: Maaşallah maaşallah . Ben şimdiden hafif hafif başlayım o zaman :9: yoksa annemin dediği gibi beni alan 2 gün sonra geri getirir. :1:

:) :) :) yok yok geri getirmez de paspal gezersen senin moralin dusuk olur
Kendin icin bakimli ol tatlim unutma sen iyi olmazsan sana baglantisi olan hicbir sey iyi olmaz

:) :) :) yok yok geri getirmez de paspal gezersen senin moralin dusuk olur
Kendin icin bakimli ol tatlim unutma sen iyi olmazsan sana baglantisi olan hicbir sey iyi olmaz

evet buna katılıyorum cnm bakım sadece kendini iyi hissetmek için erkekler kolay farketmio hele kaş bıyık çokk zor ama yapınca kendimi daha çok beğeniyorum direk enerjim artıyo

Tatlim benim alisirsin nolacak atla deve degil bunlar
Ben de sabah 7.30da kalkiyorum esime kahvaltilik hazirliyorum en kotunihtimal tost yapiyorum kendim yanima aliyorum cunku o saatte canim istemiyor yemek
Makyaji hep isyerinde yaparim oldum olasi
Aksam 19da eve geliyoruz esimle ayni saatte yemek sofra islerini beraber hallediyoruz sirayla banyo yapiyoruz sonra bulasik ortaligi toplama falan tv izliyoruz o esnada guzel bir ev kiyafeti giymis oluyorum cogunlukla erken yatiyoruz gecelikler falan her gece bir tane;)hafta sonlari ben calismiyorum esim ise gidiyor boylece ben de kendime ve anneme vakit ayirabiliyorum ev temizligi yemek pazar gunu gezme isleri de cumartesiye kaliyor esim cok yogun calistigi icin kendime ve bakimlarima zaman ayirabiliyorum tatlim
Evlilik coooook guzel cooook eglenceli bence;)kisaca ozetleyeyim dedim

katılıyorum tatlım kesinlikle evlenin bekarlar ama doğru insanla doğru zaman ve şartlarda. duş ve kahvaltı hariç benzer aslında durumlar bende eşim nöbette olduğunda ayırıyorum kendime bakım zamanı. ama saçımı düzleştirdiğim için genellikle 2 günde bir duş oluyo(genelde:52: ) kahvaltı da eşimle mesai saatlerimiz genelde farklı olduğu için ve de ben işyerinde kahvaltı yaptığım için o da yok :1: gece ise yatağa girdiğimiz anda eşim 3 sn de uyuduğu için gecelik giymeme fırsat kalmıyo :1:

Bende de oluştu özellikle onuzlarimda aynen. Kil kullandım az çok geçti tavsiye ederim yeşil olanını çok zahmetli de değil zaten. Doğum yaptıktan sonra geçiyor merak etme canım teyzemde öyle oldu.

selam canm,dün bakamadım da,ben de kil almıştım önceki gün tesadüf,hazır maskelerden almadım yeşil kil aldım,hani netten bakarım maskelere diye sen kendin mi hazırladın karışımları,ne ile yaptın,paylaşırsan sevinirim...

Kızlar o sexsi gecelikler tam bana göre. Eşofmn giyiyorum şimdi mecburen evde ama evlenince şortlu ipekli gecelikle dolaşırm evde. Gece de mini mini sexsi geceliklerle uyurum yani. Bi kaç ay var düğünüme. Cok heyecanlıyım.:)

selam canm,dün bakamadım da,ben de kil almıştım önceki gün tesadüf,hazır maskelerden almadım yeşil kil aldım,hani netten bakarım maskelere diye sen kendin mi hazırladın karışımları,ne ile yaptın,paylaşırsan sevinirim...

Canım sadece su ve kil. Arada su yerine maden suyu koydum o kadar . Ben öyle çok karıştırmak istemedim. Bugün yine yaptım mesela maden suyu ve kili karıştırdım. Sürdüm. Kurulunca yıkadım yumuşacık oldu cildim zaten sivilce problemim kalktı ortadan kil sayesinde haftada 4 defa yapıyorum ben her banyo öncesi yani

Kızlar o sexsi gecelikler tam bana göre. Eşofmn giyiyorum şimdi mecburen evde ama evlenince şortlu ipekli gecelikle dolaşırm evde. Gece de mini mini sexsi geceliklerle uyurum yani. Bi kaç ay var düğünüme. Cok heyecanlıyım.:)

Ben giyemem herhalde yaa utanırım. :)

Canım sadece su ve kil. Arada su yerine maden suyu koydum o kadar . Ben öyle çok karıştırmak istemedim. Bugün yine yaptım mesela maden suyu ve kili karıştırdım. Sürdüm. Kurulunca yıkadım yumuşacık oldu cildim zaten sivilce problemim kalktı ortadan kil sayesinde haftada 4 defa yapıyorum ben her banyo öncesi yani

bunu öğrendiğim iyi oldu bacım sağol ya,dün tam kil aldım ardından senin yazdığını görünce netten de bakayım dedim,normalde kuru-karma cildim vardı da gebelikte baya yağlı bi tip oldu :37:

katılıyorum tatlım kesinlikle evlenin bekarlar ama doğru insanla doğru zaman ve şartlarda. duş ve kahvaltı hariç benzer aslında durumlar bende eşim nöbette olduğunda ayırıyorum kendime bakım zamanı. ama saçımı düzleştirdiğim için genellikle 2 günde bir duş oluyo(genelde:52: ) kahvaltı da eşimle mesai saatlerimiz genelde farklı olduğu için ve de ben işyerinde kahvaltı yaptığım için o da yok :1: gece ise yatağa girdiğimiz anda eşim 3 sn de uyuduğu için gecelik giymeme fırsat kalmıyo :1:

Haklisin canim dogru zamanda dogru kisiyi bulursan sorun kalmiyor
Ne de cabuk uyuyormus esin hayret ettim ;)

Haklisin canim dogru zamanda dogru kisiyi bulursan sorun kalmiyor
Ne de cabuk uyuyormus esin hayret ettim ;)

evet canım bazen yatakta bişey anlatma gafletinde bulunuyorum cümlemin ortasında gidiyo benm de uyku sorunum var çok kıskanıyorum yaaa resmen kafası yastıkla buluşunca içimden üçe kadar saymam yeterli :1:

bunu öğrendiğim iyi oldu bacım sağol ya,dün tam kil aldım ardından senin yazdığını görünce netten de bakayım dedim,normalde kuru-karma cildim vardı da gebelikte baya yağlı bi tip oldu :37:

:) o zaman en iyisi sade kullanman olur. Benimkide havalardan dolayı olsa gerek çok yağlandı. İyi gelir inşallah sana da.

selam kızlar bakım deyince bi bakayım dedim :) benimde 1 ay sonra düğünüm var malumunuz ama ben şimdi bile yüzüme cildime bakım yapmıyorumm bana bişiler tavsiye edin kızlarrrrrrrrrrrrrrr :52:

selam kızlar bakım deyince bi bakayım dedim :) benimde 1 ay sonra düğünüm var malumunuz ama ben şimdi bile yüzüme cildime bakım yapmıyorumm bana bişiler tavsiye edin kızlarrrrrrrrrrrrrrr :52:

:) ne yapcaz biz böyle.

Pardon 20 yaşındayım. :) gerçekten 23 yaşında anne misin. :O maaşallah. Ne kadar genç bir anne. Ben evlendikten sonra bi yandan da üniversite bitircem ne yazık ki. :( Abla dedim kusura bakma ben bu kadar genç anne beklemiyordum maaşallah.

Ben de 22 yaşımda evlendim.Çalışırken bi yandan da formasyon için üniversitede eğitimime devam ettim ama hem okulu hem işi hem de evi idare ettim.Haftada 2 gün sabah 8de işe gidiyodum işten okula gidince de akşam 22.30da evde oluyodum ertesi gün tekrar işe gidiyordum.Diyeceğim o ki ben bu yoğunlukla idare edebildiysem sen de edebilirsn hiç meraklanma:) İstemen ve eşinin desteği kafi gelecektir.
.

Ben de 22 yaşımda evlendim.Çalışırken bi yandan da formasyon için üniversitede eğitimime devam ettim ama hem okulu hem işi hem de evi idare ettim.Haftada 2 gün sabah 8de işe gidiyodum işten okula gidince de akşam 22.30da evde oluyodum ertesi gün tekrar işe gidiyordum.Diyeceğim o ki ben bu yoğunlukla idare edebildiysem sen de edebilirsn hiç meraklanma:) İstemen ve eşinin desteği kafi gelecektir.
.

Maaşallah :eek: :) umarım canım. Hayran kalıyorum valla sizin gibilere.

Kızlar ben tüm gün evde bol pijamalarla oturup saçı başı dağınık bıyıklı bıyıklı gezen, sadece dışarı çıkacağı zaman süslenen biriyim. Düzenli olarak banyo yaparm, temizliğime çok dikkat ederim ama nasıl desem biraz uyuşuk, bakımsız bir kızım. Sizde mi evlenmeden önce böyleydiniz evlenince insan tabii ki daha dikkat eder sonuçta hergün sevdiğin adamla karşı karşıyasın. Ama merak ettiğim şu bakımınızı nasıl yapıyorsunuz, evde neyle geziyorsunuz?

"Bıyıklı bıyıklı" :9::9:
Ay çok güldüm yaa, Allah iyiliğini versin :9:
Ben de evde pijamalarla, saçım salaş yaz topuzu dediğim karmakarışık toplanmış bir halde, makyajsız falan gezen bir tipim. Şuan sözlüyüm ve Allah kısmet ederse 1 sene kadar sonra sevdiceğimle aynı evi paylaşıyor olacağız :16: Haftada 1 anca görüşebildiğimiz için (benim okulum, onun işi...) her akşam skype üzerinden görüntülü konuşan bir çiftiz. Aslında ilişkimizin başından beri bu durum böyle.. Hiç beni görecek diye üstümü değiştireyim, saçımı düzelteyim, makyaj yapayım hallerinde olmadım :19: Dışarı çıktığımda giyimime, makyajıma o kadar özen gösteririm ki (makyaj konusunda da çok iyi olduğumu söylerler) gören herkes bayılır ancak evde o kızın yerinde yeller esiyor :9: Garibim bu hallerime alıştı, evlenince farklı bir ben bekleyeceğini sanmıyorum :21:
Ancak tüm bunlara rağmen her sabah ve akşam cilt bakım rutinimi hiç mi hiç aksatmam; temizleme jelleri, tonikler, kremler, parfümler falan kendimi iyi hissettiriyor. Zaten bence bunları rutin haline getirince öyle makyaja falan da pek gerek kalmıyor :34:
Kıl tüy işlerini de belirli bir rutine oturtursan ne ala memleket işte :37:

Back