• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince günlük bakım nasıl sağlanıyor.

$p1.jpg

Pijamalıyken böyle olursak sorun olmaz bence :1:

İlk aylarda biraz dikkat ediyordum, hatta baya dikkat ediyordum. Sonra baktım böyle olmuyor ben de saldım kendimi :1:
Bakım tabi ki yapıyorum ama evin içinde yaptığın makyaj bi halta yaramıyor :27:
Her dakika süslü gezmek olmuyor, her halinizi görüyorsunuz artık eşinle o yüzden bi zaman sonra alışılıyor :1:
Şey yapılabilir; yazın evde giyilebilecek seksi elbiseler, fırıl fırıl olanlardan :27: Öyle giyinince de kapı çalsa açamıyosun, dert valla :30:

:9: gerçekten kapı çalsa yandık koştur koştur giy gel kapıyı öyle aç ay öldürür adamı valla :9: makyaj olayına gelince zaten üniversiteye giderken bile makyaj yapmayan bir kızım ben nefret ederim makyajdan . :19::1:

ahaha şaka gibi bişey oldu kızlar az önce markete indim 30lu yaşlarında bi adam 4 yıllık eşinden boşanmış market sahibi niye acele ettin ne vardı da boşandın oğlum diyor

Adam da evlendik 3 ay sonra kendini salmaya başladı bak bana hala aynıyım. Kadın dedğin vitrinde ne gördüysen eve gelince de o olacak beni kandırdı resmen diyor şakayla karışık tabi biraz ama saldığı için ayrılmış valla direk böyle söyledi :/ :30::30:

Anam anam yandım ben :18::5: benim öküz iki gün sonra kapının önüne koyar o zaman beni :9: yandık kızlar :9: şaka bi yana adam da afedersiniz ama tabiri caizse malmış . İyi yapmış kadın kurtuldu işte. :20:

iste bu yoruma katiliyorum ben iki cocukla aksama kadar kendimi paraliym ev temizligi yemek.kendi bakimim cocuklarin bakimi aksam olunca herseyim hazir birde ustumu basimi degiseyim diye en sik elbisemi giyiym saclarimi duzlestiriym toplayayim veya en kotu kopuk yapiym sacima parfum falan mis gibi yikiym ortaligi adam eve gelsim daha kapida yuzume bile bakmadan yemekte ne var desin yatak odasina gidip esofmamini giysin bazen ustunu bile giymeyip atletle gezsin bende bihteerimsi bi havayla geziym evde ne anladim ben bu isten bazen amann ne ugrasiyorsun diyorum ama aliskanlik benimkisi esim var diye yaptigim seyler degil o yuzden vazgecemiyorum amann kadinlik zor be yaaa

Kesinlikle annem küçükken derdi ama inanmazdım çok çok zor :50: daha evlenmeden anladım bunu

:9: gerçekten kapı çalsa yandık koştur koştur giy gel kapıyı öyle aç ay öldürür adamı valla :9: makyaj olayına gelince zaten üniversiteye giderken bile makyaj yapmayan bir kızım ben nefret ederim makyajdan . :19::1:

Ne zaman öyle bişey yapsam kapı çaldı zaten :27:
Bi kere komşum geldi, bi kere kayınvalide, bi kere kayınpeder :1: Kapıyı açmadık biz de:17:
Gündüz riskli oluyor :27:

kızz ınsan evınde rahat olmayacaksa nerede olur:):) bız bazen sort la yada donla gezıyoruz:1: bazen makyajlı bazın sade hem artık erkekler boyalı kadınları pek sevmıyor dogallıktan yanayım.. Gecelık mevzusuna gelınce vallahı gıydıgıne değmiyor:46:

kızz ınsan evınde rahat olmayacaksa nerede olur:):) bız bazen sort la yada donla gezıyoruz:1: bazen makyajlı bazın sade hem artık erkekler boyalı kadınları pek sevmıyor dogallıktan yanayım.. Gecelık mevzusuna gelınce vallahı gıydıgıne değmiyor:46:

ahahah öylede yukardakileri okumadın mı adamın biri karısını boşamış bakımsız çıktı diye :20::9:

ben bi tek pazar evdeyim ondada evde pijama ile öglene kadar gezerim nişanlım gelir kahvaltıya hatta beni öyle görunce hoşuna gittiğini söyluyor :)
çünkü dışarda hep dikkat ederim adam alısık olmayınca hoşuna gidiyor tabı öyle degısık görmek
ama evlince dikkat edecem tabıkı bakalım ne kadar sürecek

ben bi tek pazar evdeyim ondada evde pijama ile öglene kadar gezerim nişanlım gelir kahvaltıya hatta beni öyle görunce hoşuna gittiğini söyluyor :)
çünkü dışarda hep dikkat ederim adam alısık olmayınca hoşuna gidiyor tabı öyle degısık görmek
ama evlince dikkat edecem tabıkı bakalım ne kadar sürecek

ne güzel :1: evlenince değişmez umarım hoşuna gitmeye devam eder :1:

benım eşim makyajdan pek hoşlanmıyor. makyajsızda bakmsızda begenıyor benı.öyle soyluyor.:) o yuzden rahatım vucut temızlıgı ayrı tabı. evdede rahat kıyafetler gıyyıyorum. çok ozenmıyorum cunku batıyo ıster ıstemez yemektı camasır suyuydu vs.

Kesinlikle annem küçükken derdi ama inanmazdım çok çok zor :50: daha evlenmeden anladım bunu

sen bi evlen bak o zaman daha neler anliycann bacimmm ama sana tek tavsiyem var sakin benim gibi evlenir evlenmez hemen cocuk yapma biraz gez toz esinle rahat et evinde guzel guzel romantizminizi yasayin ondan sonra cocuk yap benim gibi genc yasta cokme ok :(:(:(:(

Şu anda aynı moddayım ve evliyim. Bıyıklı bıyıklı geziyorum :) eşim dalga geçiyor hatta 10 bin bakımına girmiyor musun diye :)
Bebekten önce daha iyiydim. Bebek olunca biraz da kilo alınca saldım açıkçası. Toparlanmaya çalışıyorum. Benim de ilk işim artık yataktan kalkınca pijamaları çıkarmak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanlış anlamayın, asla yermek için söylemiyorum ama eşinizden utanmıyor musunuz? Ben yerin dibine geçerdim bu lafı duyunca, bence şakası bile komik değil.:26:

sen bi evlen bak o zaman daha neler anliycann bacimmm ama sana tek tavsiyem var sakin benim gibi evlenir evlenmez hemen cocuk yapma biraz gez toz esinle rahat et evinde guzel guzel romantizminizi yasayin ondan sonra cocuk yap benim gibi genc yasta cokme ok :(:(:(:(

Yapmam abla 22 yaşında annemi olur zaten. :) gezeriz tozariz evlenince. Evlendikten 4-5 yıl sonra yaparım 1 tane belki. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım eşim makyajdan pek hoşlanmıyor. makyajsızda bakmsızda begenıyor benı.öyle soyluyor.:) o yuzden rahatım vucut temızlıgı ayrı tabı. evdede rahat kıyafetler gıyyıyorum. çok ozenmıyorum cunku batıyo ıster ıstemez yemektı camasır suyuydu vs.

Ne güzel yaa en rahatı. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back