nrgsss_88 Guru Kayıtlı Üye 7 Aralık 2011 150 140 36 30 Ocak 2015 Konu Sahibi javiera #21 ayy evlenince geçseydi keşkeeeee bi de çocuk doğurunca geçer kısmı var bu işin :) evlenince geçmedi şimdi çocuğu deniyorum :) eğer işe yararsa 6ay sonra söylerim :)
ayy evlenince geçseydi keşkeeeee bi de çocuk doğurunca geçer kısmı var bu işin :) evlenince geçmedi şimdi çocuğu deniyorum :) eğer işe yararsa 6ay sonra söylerim :)
Sevketi_Bostan Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2014 4.519 4.897 31 Ocak 2015 Konu Sahibi javiera #22 izguben .!.: benim de sırtımda sivilceler var doktora gittim doktor evlenince geçeceğini söyledi ya erkek spermi iyi geliyormuş varmı böyle bişey ya.? Genişletmek için tıkla... Yok artık! Onu alıp sırtımıza mı sürcez bide iğrenç ve ötesi diyorum
izguben .!.: benim de sırtımda sivilceler var doktora gittim doktor evlenince geçeceğini söyledi ya erkek spermi iyi geliyormuş varmı böyle bişey ya.? Genişletmek için tıkla... Yok artık! Onu alıp sırtımıza mı sürcez bide iğrenç ve ötesi diyorum
javiera kukum var, kadinim. Kayıtlı Üye 26 Mart 2013 1.315 1.453 3 Şubat 2015 Konu Sahibi javiera #23 izguben .!.: benim de sırtımda sivilceler var doktora gittim doktor evlenince geçeceğini söyledi ya erkek spermi iyi geliyormuş varmı böyle bişey ya.? Genişletmek için tıkla... nasil ya? Bir an saka yapiyorsunuz sandim. O ne ya, doktor bile soyluyorsa, eskilerde keramet varmis demekki :/ bide sperm sirta nasil ulasiyor onu anlamadim.
izguben .!.: benim de sırtımda sivilceler var doktora gittim doktor evlenince geçeceğini söyledi ya erkek spermi iyi geliyormuş varmı böyle bişey ya.? Genişletmek için tıkla... nasil ya? Bir an saka yapiyorsunuz sandim. O ne ya, doktor bile soyluyorsa, eskilerde keramet varmis demekki :/ bide sperm sirta nasil ulasiyor onu anlamadim.