EVLENINCE GECER . . .

javiera

kukum var, kadinim.
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.315
1.453
Kadin olmak baska hic bir zamanda bu kadar zor degil. Agri kesicilerle yasiyorum.
Buyukler bu adet sancilari icin hep, evlenince gecer derlerdi ya, hakikaten evlenince gecen var mi ?
su an is yerinde ve izdiraplar icindeyim. Bilgisayari kapayip yaticam masaya. cigliklar aticam.
ergenligimden beri anormal sanci cekiyorum, evlendim, kadinligin doruklarindayim, gene gecmedi, gene gecmedi.

ağrı kesicilere bağımlılık yaparsan bi süre sonra faydasını görmezsin,onun yerine regl olmadan bi zaman önce su torbasını beline kasıklarına ayaklarına koy emin ol iyi geliyor :) bizzat kendim artık öyle yapıyorum yoksa dayanacak gibi olmuyor bazen

Hiç değişmedi benim ağrılarım aynı şekilde devam etti
Bakalım şimdi de doğum yapınca geçer diyorlar göreceğiz :)

benim de sırtımda sivilceler var doktora gittim doktor evlenince geçeceğini söyledi ya erkek spermi iyi geliyormuş varmı böyle bişey ya.?

Benim ağrılarım ciddi oranda azaldı ama herkesin yapısı bir olmadığı için bu durum herkes için geçerli olmayabilir

ben sancidan hastenelik oluyodum serumlar ilaclar. evlendim gecmedi daha da artti diyebilirim. ama dogumdan sonra gecmesede biraz azaldi

benimde ilk günden beri çok kötü ağrım olur ağrı kesici iğneler ilaçlarpek fayda etmez sırf geçsin diye evlendim:) ama tık yok hala devam ediyo sırada doğum yapmak var bakalım ozaman geçer belki

benimde agrim oluyordu, herkeste oluyor normal diye dusunuyordum, sonra ogrendimki kist varmis. doktora gittiniz mi. Hafife almamak lazim bu agrilarida, cogu kadin kistleri farketmiyormus taki cocugu olmayana kadar. Birde patlama tehlikesi var, agrisi olanlara doktora gidip bir ultrason cektirmelerini tavsiye ederim, erken teshiste tedavi kolay oluyor.

Evlenince mi geçti yoksa doğum kontrol hapı sayesinde mi bilmiyorum ama evet evlenince geçti :) ama gel gör ki doğumdan sonra yine başladı

evlenincede geçmiyo aynı devam ediyo, yataklara düşürüyo süründürüyo ağlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…