• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenince dostluk bitiyormu:(

Bu durum sizi alakadar eder mi..
Aslında ediyor, şöyle, neredeyse 8 sene öncesinin konusu, yorumlar da o zamana ait. Bu tarz konuları hortlatınca insanlara yardımcı olma ihtimali pek olmuyor. İnsanlar okuyorlar konunun eski olduğunu sonradan fark ediyorlar zaten.

Yani konu boşuna hortlamış oluyor.

Hemen daima, bu kadar eski konuların hiçbirinde yeniden yorumlaşma olmuyor, o yüzden konunun hortlatılması mantıksız oluyor bence 😊

Bir de yeni açılan başlıklar boş yere gerilere düşmüş oluyor 🤔

Cok aradiniz mi bu konuyu biraz daha eski yillara baksaydiniz bu az olmus :KK53:
Siz demek ki baya vakit geçiriyorsunuz internette.. Ben sizin kadar çok vakit geçirmediğim için (daha doğrusu vakit öldürmedigim için) detaylara o kadar bakmıyorum.. Bu ithamınızı da şuna yoruyorum: Kişi kendinden bilirmiş işi..

Siz demek ki baya vakit geçiriyorsunuz internette.. Ben sizin kadar çok vakit geçirmediğim için (daha doğrusu vakit öldürmedigim için) detaylara o kadar bakmıyorum.. Bu ithamınızı da şuna yoruyorum: Kişi kendinden bilirmiş işi..
Yooo tam tersine, 7 sene oncesine kadar gidip okuyabilmek icin baya vakit oldurmus olmaniz lazim. Biz de sizden bildik isi, simdi nolcak 😂😂😂

Neyse polemiğe girmek istemiyorum, sadece şunu söyleyip gideyim. Konunun tarihine bakmak o kadar zor bir şey değil. Dikkatli her insan fark eder.

Ama yıllar öncesinden kalan tozlu konuları gündeme getirmek için insanın internette bayağı zaman öldürüyor olması gerek ki, konuyu alsın, gömüldüğü yerden çıkarsın 😊 iyi akşamlar 🧸

Inanin vaktim o kadar değerli ki sizin gibi bosa zaman öldürüp degil yillar onceki konulari ana sayfadaki konulara bile girip bakmam denk gelmedikçe. 😁

Neyse siz KK nin tozlu konularini hortlatmaya devam edin gece uzun sıkılmazsınız böylelikle 😌

Inanin vaktim o kadar değerli ki sizin gibi bosa zaman öldürüp degil yillar onceki konulari ana sayfadaki konulara bile girip bakmam denk gelmedikçe. 😁

Neyse siz KK nin tozlu konularini hortlatmaya devam edin gece uzun sıkılmazsınız böylelikle 😌
He he tamam he..

Bayılıyorum şu "sizin kidir biş vikitim yik" diyenlere. Bacım bu saatte ne işin var o zaman forumda. Biz seviyoruz geziyoruz peki siz ?

Bir konunun tarihine bakmak kaç saniyenizi alabilir en fazla?
Dikkat etmedim demek zor gelmiş, laf kalabalığı yapmışsınız sadece.

Bir konunun tarihine bakmak kaç saniyenizi alabilir en fazla?
Dikkat etmedim demek zor gelmiş, laf kalabalığı yapmışsınız sadece.
Size ne bundan tahin hağnımm. Çok boş vaktiniz var herhalde, ben iş kadınıyım hiç gezemem buralarda

Benimde böyle bir arkadaşım vardı.
Evlendi ne arıyor ne soruyor
Niye aramıyorsun hiç diye sorduk
Ben evlendim artık zaman bulamıyorum demişti.
Tam Kezban ya böyleleri ile arkadaşlık yapmak hata

Benimde böyle bir arkadaşım vardı.
Evlendi ne arıyor ne soruyor
Niye aramıyorsun hiç diye sorduk
Ben evlendim artık zaman bulamıyorum demişti.
Tam Kezban ya böyleleri ile arkadaşlık yapmak hata
Kadın da kadına Kezban demese keşke....

Back
X