- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşi sizin samimiyetinizi kıskandığını söylemiş.arkadşın böyle söylemiş sana ama benim hissettiğim şu oldu siz bekarmısınız...genelde evlenen kişiler bekar arkdşlarıyla aralarına mesafe koyarlar..evli isenizde gerçekten kıskanıyor olabilir eşi..
o kadar çok ihtimal var ki...
1. eşini senden kıskanıyor
2.evliliğinde sorun var ( eve gelmeni istemediyse belki eşiyle bir sorunu var)
3 yeni evine ve yeni arkadaşlarına alışmaya çalışıyor
4.eşi seninle konuşmasını istemiyor
Slm kizlar.cok uzuldugum bi durum var.19 yillik bi dostum var.dostlugumuzu ikimizin cevresindede bilmeyen yok.hemen hergun birlikte idik derken arkadasim nisanlandi.artik beni eskisi gibi aramamaya basladi.hic sorun etmedim.nisanlisi ile vakit gecirecek benimle gecirecek degil ya diye dusunuyordum.kizin kiz kardesi girumcesi eltileri olmasina ragmen sahipsiz gibiydi.bu duruma uzuldugumden herseyi ile ben ilgilendim tipki bir kiz kardes gibi zatenoyle idik.nisan alisverisi kuafor evin temizligi herseyi ile.evi tutuldu birkisi bile yoktu ikimiz birlikte temizledik evi.nikah sahidi oldum.derken dugunu oldu yavas yavas benden uzaklasmaya basladi.beraberdisarida idik benim eve yaklastik sohbet bitmedi diye biraz daha ilerledim evine gidecegim diye korktu sen daha asagi gelme ayril burdan dedi.cok uzuldum.zaten gitmeyecektimki.ama bekar iken yalvar yakar hic degilse gel 5 dk otur derdi.daha bir kac senelik tanidigi evli olan arkadaslari ile daha samimi.mesela bir arkadasi ile evim cok yakin defalarca ona gitmesine ragmen bir kez bile gelmedi bana dugunden sonra.resmen araya sogukluk soktu.belkide esi benimle gorusmesine izin vermiyordur diye dusunuyorum.ama yanlis bir hareketim yokki.fingirdek bi kiz degilim esi benden niye rahatsiz olsunki.samimiyetimizi kiskandigini soylemis birkeresinde.esi umrumda bile degil eger oyle olsa bile dostum bacim sirdasim dert ortagim herseyim dedigim ve onunda beni oyle gordugu can dostum sirf esi istemiyor diye gorusmeyi kesermi.sizce sorun ne kizlar nicin degisti akil verecek olan varmi.(((
Muhtemelen eşi engelliyordur görüşmenizi, başkalarıyla görüşmeye fırsatı olduğuna göre vakit ayıramamak gibi bir durum sözkonusu değil. Bazı erkekler eşlerinin bekar arkadaşlarıyla görüşmesinden rahatsızlık duyabiliyor ne alakaysa artık.Slm kizlar.cok uzuldugum bi durum var.19 yillik bi dostum var.dostlugumuzu ikimizin cevresindede bilmeyen yok.hemen hergun birlikte idik derken arkadasim nisanlandi.artik beni eskisi gibi aramamaya basladi.hic sorun etmedim.nisanlisi ile vakit gecirecek benimle gecirecek degil ya diye dusunuyordum.kizin kiz kardesi girumcesi eltileri olmasina ragmen sahipsiz gibiydi.bu duruma uzuldugumden herseyi ile ben ilgilendim tipki bir kiz kardes gibi zatenoyle idik.nisan alisverisi kuafor evin temizligi herseyi ile.evi tutuldu birkisi bile yoktu ikimiz birlikte temizledik evi.nikah sahidi oldum.derken dugunu oldu yavas yavas benden uzaklasmaya basladi.beraberdisarida idik benim eve yaklastik sohbet bitmedi diye biraz daha ilerledim evine gidecegim diye korktu sen daha asagi gelme ayril burdan dedi.cok uzuldum.zaten gitmeyecektimki.ama bekar iken yalvar yakar hic degilse gel 5 dk otur derdi.daha bir kac senelik tanidigi evli olan arkadaslari ile daha samimi.mesela bir arkadasi ile evim cok yakin defalarca ona gitmesine ragmen bir kez bile gelmedi bana dugunden sonra.resmen araya sogukluk soktu.belkide esi benimle gorusmesine izin vermiyordur diye dusunuyorum.ama yanlis bir hareketim yokki.fingirdek bi kiz degilim esi benden niye rahatsiz olsunki.samimiyetimizi kiskandigini soylemis birkeresinde.esi umrumda bile degil eger oyle olsa bile dostum bacim sirdasim dert ortagim herseyim dedigim ve onunda beni oyle gordugu can dostum sirf esi istemiyor diye gorusmeyi kesermi.sizce sorun ne kizlar nicin degisti akil verecek olan varmi.(((
Bu siteye yeni üye oldum.. Konuyu da konudaki yorumları da okudum.. Valla arada benim de böyle buldumcuk arkadaşlarım da çıkıyor.. Hadi diyordum artık evli.. Eskisi gibi olmaması gayet normal diyordum.. Ama evlendikten sonra da bana aynı yakınlıkta davranmaya devam eden arkadaşlarımı da görünce bu kişilere ben de buldumcuk demekten çekinmiyorum.. Arkadaşınız sizinle sadece boşluk doldurup vakit geçirmiş.. Evlenince arkadaşa ihtiyacı kalmıyor malum.. Sanki insanlar birbirleri ile sevgiden kaynaklı değil de ihtiyaçtan dolayı arkadaşlık ilişkisi kuruyor..
Konu 2014 te açılmış. Konu sahibi hesabını kapatmış gitmiş…
………….
Bu durum sizi alakadar eder mi..
………….
Siz eski konuları üste çıkararak güncel konuların altta kalmasına neden oluyorsunuz. O yüzden eski konulara yorum yapmak doğru gelmiyor banaBu siteye yeni üye oldum.. Konuyu da konudaki yorumları da okudum.. Valla arada benim de böyle buldumcuk arkadaşlarım da çıkıyor.. Hadi diyordum artık evli.. Eskisi gibi olmaması gayet normal diyordum.. Ama evlendikten sonra da bana aynı yakınlıkta davranmaya devam eden arkadaşlarımı da görünce bu kişilere ben de buldumcuk demekten çekinmiyorum.. Arkadaşınız sizinle sadece boşluk doldurup vakit geçirmiş.. Evlenince arkadaşa ihtiyacı kalmıyor malum.. Sanki insanlar birbirleri ile sevgiden kaynaklı değil de ihtiyaçtan dolayı arkadaşlık ilişkisi kuruyor..
………….
Ha otrera cevap ver, seni alakadar eder miBu durum sizi alakadar eder mi..
Cok aradiniz mi bu konuyu biraz daha eski yillara baksaydiniz bu az olmusBu durum sizi alakadar eder mi..