• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenince dostluk bitiyormu:(

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Slm kizlar.cok uzuldugum bi durum var.19 yillik bi dostum var.dostlugumuzu ikimizin cevresindede bilmeyen yok.hemen hergun birlikte idik derken arkadasim nisanlandi.artik beni eskisi gibi aramamaya basladi.hic sorun etmedim.nisanlisi ile vakit gecirecek benimle gecirecek degil ya diye dusunuyordum.kizin kiz kardesi girumcesi eltileri olmasina ragmen sahipsiz gibiydi.bu duruma uzuldugumden herseyi ile ben ilgilendim tipki bir kiz kardes gibi zatenoyle idik.nisan alisverisi kuafor evin temizligi herseyi ile.evi tutuldu birkisi bile yoktu ikimiz birlikte temizledik evi.nikah sahidi oldum.derken dugunu oldu yavas yavas benden uzaklasmaya basladi.beraberdisarida idik benim eve yaklastik sohbet bitmedi diye biraz daha ilerledim evine gidecegim diye korktu sen daha asagi gelme ayril burdan dedi.cok uzuldum.zaten gitmeyecektimki.ama bekar iken yalvar yakar hic degilse gel 5 dk otur derdi.daha bir kac senelik tanidigi evli olan arkadaslari ile daha samimi.mesela bir arkadasi ile evim cok yakin defalarca ona gitmesine ragmen bir kez bile gelmedi bana dugunden sonra.resmen araya sogukluk soktu.belkide esi benimle gorusmesine izin vermiyordur diye dusunuyorum.ama yanlis bir hareketim yokki.fingirdek bi kiz degilim esi benden niye rahatsiz olsunki.samimiyetimizi kiskandigini soylemis birkeresinde.esi umrumda bile degil eger oyle olsa bile dostum bacim sirdasim dert ortagim herseyim dedigim ve onunda beni oyle gordugu can dostum sirf esi istemiyor diye gorusmeyi kesermi.sizce sorun ne kizlar nicin degisti akil verecek olan varmi.:((((

Sorun eşinde olabilir.
Yani seninle görüşmesini istemiyor değil de,
arkadaşın seni eşinden kıskanmış olabilir.
Ya da adamın bir yamuğunu yakaladı :)

sormayı denesene böyle kendini harap edeceğine. senin verdiğin kadar önem vermiyor sana belli yani
ben olsam kendim keserim görüşmeyi. mutluluklar diler çekilirim. evlenebilir başka arkadaşlar edinebilir ama o kadar yıllık dostuna soğuk davranması yanlış

evlenince bazı kadınlarda bir statü hevesi oluyor yani bekar kadınları kendinden aşağı görme eğilimi olabilir ya da ne oldum delisi durumu da olabilir ama şunu bilirim evlenince arkadaşından uzaklaşan kadınlar sonradan çok pişman oluyorlar bazı erkekler de kadınları kendisine bağlamak için arkadaşsız bırakmaya gayret ediyorlar.. yani koca bulunur da arkadaş dost kolay bulunmaz.. yarın aldatılmayacağının ya da şiddet görmeyeceğinin garantisi varmı erkek milleti güven olur mu? o zaman dostundan destek görürsün ama şimdiden aranı açarsan böyle o destek de kalmaz..

Slm kizlar.cok uzuldugum bi durum var.19 yillik bi dostum var.dostlugumuzu ikimizin cevresindede bilmeyen yok.hemen hergun birlikte idik derken arkadasim nisanlandi.artik beni eskisi gibi aramamaya basladi.hic sorun etmedim.nisanlisi ile vakit gecirecek benimle gecirecek degil ya diye dusunuyordum.kizin kiz kardesi girumcesi eltileri olmasina ragmen sahipsiz gibiydi.bu duruma uzuldugumden herseyi ile ben ilgilendim tipki bir kiz kardes gibi zatenoyle idik.nisan alisverisi kuafor evin temizligi herseyi ile.evi tutuldu birkisi bile yoktu ikimiz birlikte temizledik evi.nikah sahidi oldum.derken dugunu oldu yavas yavas benden uzaklasmaya basladi.beraberdisarida idik benim eve yaklastik sohbet bitmedi diye biraz daha ilerledim evine gidecegim diye korktu sen daha asagi gelme ayril burdan dedi.cok uzuldum.zaten gitmeyecektimki.ama bekar iken yalvar yakar hic degilse gel 5 dk otur derdi.daha bir kac senelik tanidigi evli olan arkadaslari ile daha samimi.mesela bir arkadasi ile evim cok yakin defalarca ona gitmesine ragmen bir kez bile gelmedi bana dugunden sonra.resmen araya sogukluk soktu.belkide esi benimle gorusmesine izin vermiyordur diye dusunuyorum.ama yanlis bir hareketim yokki.fingirdek bi kiz degilim esi benden niye rahatsiz olsunki.samimiyetimizi kiskandigini soylemis birkeresinde.esi umrumda bile degil eger oyle olsa bile dostum bacim sirdasim dert ortagim herseyim dedigim ve onunda beni oyle gordugu can dostum sirf esi istemiyor diye gorusmeyi kesermi.sizce sorun ne kizlar nicin degisti akil verecek olan varmi.:((((

o kadar çok ihtimal var ki...
1. eşini senden kıskanıyor
2.evliliğinde sorun var ( eve gelmeni istemediyse belki eşiyle bir sorunu var)
3 yeni evine ve yeni arkadaşlarına alışmaya çalışıyor
4.eşi seninle konuşmasını istemiyor

Kocası izin vermese bence size kibarca anlatırdı. Bunca yılın hatrına anlayabileceğinizi umarak. Burada da konu açan arkadaşlar oldu. Evlenince 10 yıllık bekar arkadaşlardan o kocişler kıskanıldı. Umarım böyle değildir ama başka da açıklama gelmiyor aklıma.

arkadaşına sormayı denesene? eşi baskı yapıyor da olabilir. ya da kıskançlıktır. bekar kız arkadaşlarınla çok gezme fazla da evine gelip gitme demişti bir tanıdığım. belki de ona da bu şekilde akıl verilip bazı örnekler gösterilmiştir ve kocasının elinden gideceğini düşünüyodur.. belki de senin bi konudaki tavrın ya da bi sözünden dolayı uzaklaşmış da olabilir.. Belki evi dağınıktı o yüzden görmeni istemedi. en iyi ona düşüncelerini açarak öğrenebilirsin canım.. umarım en kısa zamanda düzelir aranız

Yuzde doksan seni esinden uzak tutmaya calisiyo gibime geldi kiskancligindan yapiyo olabilir. Bencede direk sorsana ama tahminimce sen evlenene kadar senden uzak durur.sorunu kendinde arama

kesinlikle eşi sizinle görüşmesini istemiyodur ve o yüzden görüşmüyodur. ayrıca bazı bayanlarda evlenince evli arkadaşlarım olmalı artık diye düşünce oluşuyor bununda etkisi vardır. ayrıca evli arkadaşıyla daha çok şey paylaşıyodur ve sizinle bunu paylaşamadığını anladıysada görüşmek istemiyodur

Benim durumumda tam tersi uzun yıllar arkadaşım dostum dediğim insanlar evlendikten sonra arkadaşlıklarını kestiler, hoş.. Hiç zor günümde yanımda olmadılar şu son 4 aydır çok zor günler geçiriyorum aslında.. ama biride ne haldesin diye sormadı bildikleri halde.. bir kahvemi içip anlat bakalım demediler, bu günde bir tanesinin nişanlandığını tesadüfen öğrendim Allah Mesut etsin ne denir,
Ama size kıymet vermeyen arkadaşlar için üzmeyin kendinizi bazen kendinizi ne kadar candan sansanızda aslında en kolay gözden çıkarılacaklar listesinin başında oluveriyorsunuz enerjinizi hakeden insanlara saklayın

Çoğu için evlenince dostluk bitiyor her şeyi kocacığı oluveriyor valla ben de anlamıyorum bunu..
Yani tamam artık sorumlulukların oluyor eskisi kadar sık birlikte olamazsınız ama en azından
haftada bir görüşülür yine diye düşünüyorum.

Kesinlikle kişinin arkadaşlık kavramına verdiği değerle ilgili bir durum bu.

Benim eşim arkadaşlarımı onun önüne koyuyorum diye düşünüp ne kavgalar etmiştir.
Hepsinde de sonuna kadar kavgamı ettim ve dostlarımdan vazgeçmedim, geçmem.

Yerinde olsam açık açık konuşurdum neden böyle diye sorardım.
Eğer hala uzak duruyorsa tamamen ilişkimi keserdim.
Zorla olmaz ki dostluk, yakınlık...

Oluyor böyleleri..
Evlenince boyunun uzadığını sanıyorlar...
Evli kadınlar daha cazip geliyordur artık arkadaş olarak, hem boyları da denk olur..
Gerçekten saçmalık..
Etrafımda evlenip, bekarlık arkadaşlarını silen çok fazla insan var..

Bilmiyorum.esini benden kiskanmasi cok haksizlik olur bana ben baskasinin kocasina bakmadimki kardesimin kocasina bakayim.anneme anlattim evlendi omuzlarina bi evin yuku binde duzelir dedi ama bana davranis sekillerinin cogunu anlatmadim anneme anlatsam sogur ondan bunu istemem.insanlarin yaninda yalan cikarmasi terslemesi falan.hep alttan aldim sorunlari vardir belki diye ama uzuluyorum.bazen evlilikten umdugunu bulamadi banada acolamiyor ama bana patliyor diye dusunuyorum.tamam severek aldi ama sirf evlilk olsun diye evlendi

Sanırım eşi sizinle görüşmesini istemiyor. Bir de şöyle bir şey var, nedense insanlar evlendikten sonra bekar arkadaşlarıyla görüşmek yerine evli arkadaşlarıyla görüşmeyi tercih ediyorlar. Çiftlerle daha çok zaman geçiriyorlar. Bekar arkadaşlarının evine gelmesinden rahatsız olan, evli ya da nişanlı arkadaşlarını yemeğe çağıranlar olabiliyor. Sizin arkadaşınız da böyle bir durumda olabilir.

Maalesef evli bekar ayrımı arkadaşlar arasında da sorunlara yol açıyor.

Ailesi esini istemiyordu ilk zamanlar ama arkadasim seviyordu diretti o zor gunlerinde ben oldum yanlarinda.esi hep beni arardi baldiz bi idare et goruselim diye.gider arkadasimi evden alirdim carsiya hastaneye gidecez diye sonra ben ayrilirdim.eger benimle gorusmesini istemiyorsa cok kirilirim.hep yanlarinda idim.hatta balayina giderken bizim evlatligida gotutelim diye espri yapmis.ben evlensem esim istemiyor dostumdan gecmem.sorun su ki oda gecmezdi.neden ya yazik olacak dostlugumuza.

kesin eşi saçma sapan konuşmuştur bekar arkadaşlarınla görüşme vs gibi
sanki bekar olunca vebalı mı ya :26:
şu sitede muhabbet ettiğim nice güzel yürekli bekar insanlar var
ayrımcılığın bu kadarına pes

bu arada benim de böyle bir arkadaşım var evlendikten sonra uçtu gitti toz oldu halen şoktayım :27:
manyak mıdır nedir aradım açmadı mesajlarıma dönmedi
eeeh dedim al kocişinle naparsan yap :D

Bazı hatunlar evlenince buldumcuk oluyor sanırım :) 'Aman kocam bi şey demesin, o ne derse ben onu yaparım, ben bilmem beyim bilir.' dedikleri için arkadaş çevreleri de zamanla kocalarına göre şekilleniyor.

Çok yakın arkadaşlıklarda böyle şeyler olmaması lazım aslında, benim evli arkadaşım hiçbir zaman bana bu şekilde yaklaşmadı, bekar olduğum için mesafe girmedi aramızda. Arkadaşınız sizin değerinizi bilememiş, üzgünüm.

Back
X