Evlenicem, vajinusmus olmaktan endişeleniyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek olduğunuzu düşünulmesine şaşırdım emojisi koydum, genelde yüz yüze cinsellik konusu zor olabilir, mesaj vs de daha rahat olabilirsiniz

Birliktelik korkusu, endişesi; vajinusmustan bağımsız büyük çoğunluğun yaşadığı bir sorun demişti bir uzman. Sizinki o bence, ilk birlikteliğin verdiği gerginlik. Kötü düşünmeyin o rahatsılzlıpa hiçbir belirti yok bile şu an

Ten uyumumuz, elektriklenme anlayabildiğim kadarıyla var, birbirimizi istiyoruz ve birbirimizle uyumluyuz. Başka nasıl anlaşılır ki?
Yani bunu öğrenmek için illa gerdeği beklemek gerekli değil ama neyse

Sırf size yanıt verebilmek için üyelik oluşturdum ASLA AMA ASLA DAHA FAZLA BURADAN VAJİNİSMUS İLE İLGİLİ İÇERİK OKUMAYIN. Kervan yolda düzülür demişler. Ben de eşimle 1 buçuk yıllık sevgi dolu ilişki sonrasında evlenme kararı almıştım. Bu süre zarfında oral/sevişme yapıyorduk ancak seks yapmadık benim dini ve sosyal endişelerimden kaynaklı. Ben kendimden hafif ürksem de lan acaba yapamaz mıyım diye yok yok diye bu düşünceleri savuşturup yapacağıma inanıyordum esasında zaten sevişiyorduk bi girmediği kalmıştı yani. Derken ilk gün namaz kıldık vs ve görev bilincinden midir nedir eşimin de libidosu düştü benim de öyle. Ve ben yapamadım. Karnımdaki acı çok fazla geldi ben onu ittikçe onun penisi söndü derken olmadı yani. Ertesi gün yine aynı kafayı yedim kadınlar bu acıya nasıl dayandı diye ve HATA EDEREK TIPKI SİZİN GİBİ buradaki konuları okudum. Dilatörler egzersizler vsvs neler neler birileri parmak sokun vs demiş. Bunları okudukça salakgibi kendimi vajinismus olduğuma inandırdım ve eşime daha fazla denemeden dilatör almayı teklif ettim güya vakit kaybetmeyecektim. O da bana zamana bırakmamız gerektiğini gerçekten hazır olduğumda zaten olacağını söyledi ve bunu balayında yapalım şimdi denemeyi bırakalım dedi kabul ettim. (Düğün ertesi hemen değil 1 hafta sonra balayına gitmiştik) ve ben tatildeyken kendimi buna psikolojik olarak hazırladım; acıyacağını, herkesin bunu yaşadığını ve acısa da geri çekilmemem birazcık dişimi sıkmam gerektiğini kendime telkin ettim. Sıcak bir duş aldım ve sürekli kocamla seviştiğimi organının içime girdiğini hayal ettim durumu imgeledim yani. Balayı odasında ayna olmasının da faydası oldu sanırım, yine acı kasıklarım kasılmıştı ki aynadan bi baktım içindeyim. Herkes üstte olunan pozisyonu tavsiye etse de pek cesur biri olmadığımdan birazcık girdikten sonra sen üzerime gel dedim ve yatar pozisyondayken sonunda oldu. Acıdı dişimi sıkıp kendimi serbest bırakmaya çalıştım ve bitti. Bu kadar. Hasta da değilmişim vajinismusts değilmişim o kadar video izleyip dilatör almama kayganlaştırıcı almama gerek de yokmuş.
Sözün özü; karnında gerginlik acı hissedeceksin bunu hissettiğinde eşini itmeyip derin nefes alıp, biraz ıkınacak ve bacaklarını serbest bırakmaya çalışacaksın. Kastığını fark ettikçe yeniden serbest bırakacaksın bacaklarını. Zaten acıya dayanıp git gel yaptığını görünce aa ölmüyormuşum diyip tahammül ediyorsun. beş altı kez yapmada acı giderek azalıyor ve seks normalleşiyor. Alışana kadar acıması NORMAL. Her kadın bu ağrılı süreci yaşıyor bunu bil ve bu ağrıyı yaşadığın an aha ben vajinismusum deme benim gibi; kendine zaman tanı. Kocan da hoşgörülü yavaş olsun ve az az soksun, olmuyor diye bırakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…