- 3 Ocak 2022
- 9
- -6
- 23
- Konu Sahibi Aysennnurcan1298
Evlenicem mutluyum seviyorum. Ama aklıma eskiler geliyor acaba o kişiyle daha mı mutlu olurdum falan fila saçma düşünceler düşünmek istemiyorum ama aklıma giriyor neden sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklınıza gelmesinden değil gelince ne hissettiginizden sorumlusunuzEvlenicem mutluyum seviyorum. Ama aklıma eskiler geliyor acaba o kişiyle daha mı mutlu olurdum falan fila saçma düşünceler düşünmek istemiyorum ama aklıma giriyor neden sizce?
Yeterince emin değilsiniz sevginizden çünkü. Emin olmadan evlenip de adamın da günahına girmeyin. Ayıp. Çocuk oyuncağı sanki.Evlenicem mutluyum seviyorum. Ama aklıma eskiler geliyor acaba o kişiyle daha mı mutlu olurdum falan fila saçma düşünceler düşünmek istemiyorum ama aklıma giriyor neden sizce?
Daldaki alternatifin eldeki alternatiften daha tatlı gelmesi de dünyanın en eski doyumsuzluk hikayesi herhalde cinsiyet fark etmeksizin.Evlenicem mutluyum seviyorum. Ama aklıma eskiler geliyor acaba o kişiyle daha mı mutlu olurdum falan fila saçma düşünceler düşünmek istemiyorum ama aklıma giriyor neden sizce?
O kişileri stalklıyor musun ?Evlenicem mutluyum seviyorum. Ama aklıma eskiler geliyor acaba o kişiyle daha mı mutlu olurdum falan fila saçma düşünceler düşünmek istemiyorum ama aklıma giriyor neden sizce?
Aklınıza gelmesinden değil gelince ne hissettiginizden sorumlusu
Gestalt kuramında bitirilmemiş işler var. Mesela o kişiyle ayrılırken içindekileri düzgün aktaramadıysan yarım ya da eksik kaldıysa, bitmediyse bu his normal ama bu dediğim şey şunun için geçerli " şu an evleneceğim kişiye aşığım ama geçmiş aklıma geliyor, kafama takılıyor." fakat eğer hissin tamamen karşı tarafa aşksa kendi evleneceğin kişiden emin değilsen o zaman bu evliliği gerçekleştirmemelisin
Binde birO kişileri stalklıyor musun ?
O kişileri stalklıyor musun ?
O kişileri stalklıyor musun ?
Gelince hiç bir şey hissetmiyorum düşünce geliyor gidiyorAklınıza gelmesinden değil gelince ne hissettiginizden sorumlusunuz
bilmiyorum sevgiden emin olmak. Ne biliyim belki de zamanın çok üzüldüm eskisi kadar artık duyguları yoğun yaşamıyorumSevginden emin olsaydın emin ol aklina gelmezdi eskiler falan
Emin değilsen evlenmeEvlenicem mutluyum seviyorum. Ama aklıma eskiler geliyor acaba o kişiyle daha mı mutlu olurdum falan fila saçma düşünceler düşünmek istemiyorum ama aklıma giriyor neden sizce?