- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.941
benim izin şöyle oluyor dün 6 da çıktım işten bugün tatil yarın 2 de gidicem 2 gün gibi oluyor
bende istiyorum valla hiç istem dışı oldu kocam kendisi karar vermiş olmalı
olsaa sevinirim şuan korkuyorum geçen ay 10unda regl oldum test yapsam belli olur mu kii ...
eeee niye kimse hamiş kalmıo:) ben doğurcam nerdeyse hadi sizde kalında tecrübelerimi paylaşayım:
2 gün iyi gelir o zaman 1 gün zor olur ev işi dinlenme falan diye.
istiyorsan korkacak bişey yok bu ay olmazsa bir dahaki aya yaparsınız
ihtimal yüksek diyorsan dene çıkabilir.ama silik çıkar.
selamm hhoşgeldinn
sen rahatsın biz valla Allaha emanett yaniii
ahahaa geçen ayda bizim öle bi durumuz oldu ama allahtan bişi olmadı fos çıktı
valla istiosanz inşallah hamilesindr
süpriz bebek daha gzel olur pat die bnde öle isterim:)
benim izin şöyle oluyor dün 6 da çıktım işten bugün tatil yarın 2 de gidicem 2 gün gibi oluyor
bende istiyorum valla hiç istem dışı oldu kocam kendisi karar vermiş olmalı
olsaa sevinirim şuan korkuyorum geçen ay 10unda regl oldum test yapsam belli olur mu kii ...
çok büyük sürpriz ve hediye olucak bize ama içime hiç doğmuyor
hayırlısı olsunn diyorum hep Allah aratmasın hiç kimseye en korktuğum konu o
aynen ölee bnde çok korkuorum biliomsn smdi düşnmüorz diorum ama düşündüğümzde ya olmazsa diorum :18::18:
sen kaç yaşındaydın ben 24 yaşındayım braz erken gbide gelio açıkcası
buarada belirtin falan var mı hiç
off off bana gaz verme yaa bende heyecan yapıcammen yakın avm de var tam karşımızda ama çok üşenirimm oraya gitmeye ben
ben 23 yaşındayım ya banada çok erken aslında ama ne bilim eğer hamileysem üzülmem değilsemde ertelerim o da yaşımdan değil biraz daha beklerim diyorum
belirti yok ya göğüslerim çok acıyor bi tek o da regl zamanı hep olur bende
yahuuu üşenme işte gt merak etmiomusn( yemn ederm bn bile heyecanlandım eger yaparsan test falan ilk bze haber ver
evet 2-3 gün daha bekleyip yapayım belki gelir regll her ihtimale karşı
hemen olucak diye bişey yok öyle diyorum kendi kendimee
sen tecrübelerini paylaş biz vakti geldiğinde değerlendririz kuzuu:))
bz düşünmüorz suan yaa erken gezelim tozalım diorz zamanı geldiğinde inşallah bizimde olur
ama azcık daha evliliğiin keyfini yaşayalım öle olsun
buarada isim kararı netleştimi??
gizzz test yaptınmıııııııı???
beni aramadı bilgim yokçalışıyordur büyük ihtimalle bugün 2 de gidecekti.. gerçi
bende daha hastalanmadım bugün olurum sanrıım
hevin gelmiyor artık dün dr gidecekmiş başka topikte gördüm yazdıklarını ne oldu acaba
ben sabah hastalandım :) senin ne zaman olman gerekiodu varmı bi ihtimal bile olsa hamile olma durumun :)))))
kulaklarım çınladı
gittik işte paşam hala dönmemiş canım bundan sonrada zor, sezeryan olucak Allah nasip kısmet ederse 31.10.2012 tarihimiz
sen nasılsın nasıl gidiyor?
gizim senide merak ettim hadi hayırlısı olur inşallah canım dualarım seninle
Evet başka yerde okudum dün gidecektin. demek dönmedi he olsun belki döner kısmet daha 20 günün varhayırlısı böyleymiş canım kısmet
20 gün sonra kucağında olacak ne ilginç durum yaevde nasıl geçiyor sıkılmışşsındır iyice
bende iyiyim canım bildiğin gibi işte çalışıyorum sıkıla sıkıla
Hamileliğim boyunca hiç dönmedi canım bundan sonrada zor dedi doktor dün,
bende kabullendim artık napayım, hayırlısı olsun :26:
Sorma ya 3 hafta sonra bugün Allah nasip kısmet ederse, nasıl bir duygu çok merak ediyorum
valla bu aralar sıkılmaya zamanım olmuyor sipaydim, bir sürü formlar var doldurulacak beynimi kemiriyor nerdeyse,
Almanya'da tamam doğum izni vs güzel de bu formlar mahfediyor insanı her şeyi bilmek istiyorlar, yalnış doldurursan da paranı tam alamıyorsun
senin bide eşinin sınav durumu vardı dimi canım noldu o iş?
bide Ece nişanlandın mı