Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

daha önce de bu tribi ve kaprisi için tartışmıştık ama çok üzerine gitmedim , anlasa o zaman anlardı.. bişeyi anladığı yokki
dünden beri konuşmuyoruz. yemek hazırlamadım kalktı gömleğini kendisi ütüledi hiç bir iş yapmamayı düşünüyorum evde gerekirse de bugün işten geç bile çıkabiliim
eve gidip suratını çekeceğime yada kavga etmektense çalışırım daha iyi yüzünü bile görmek istemiyorum

hayret ya vazgeçmesi lazım o huyunda bencede öyle yap anlasın ortada bişey olsa hadi neyse
konuşup çözülmicek bişey yok
gerekirse biraz geçsinn yine konnuşursun elbetteki düzelicek böyle gitmez ama anlasın biraz
sıkma sende kendini ahh erkekler iştee

bakalım ne olacak. hayırlısı olsun ..

selam kızlar nasılsınız?uzunca bir aradan sonra tekrar buradayım
ya bir koşturmacadır gidiyor akşam nete bile girip birşeyler yapmaya fırsatım kalmıyor okulda başladı işler güçler yaniii
siz neler yapıyorsunuz?speddy sanırım sıkıntılısın eşinle alakalı takma canım ya geçenlerde bizde yaşadık öyle saçma sapan bir tartışma küstük 2 gün üzerimizde kara bulutlar geziyor sanırım inşallah daha da uzamaz tatsızlığınız
giz09 senin adına da üzüldüm sanırım kayınvaliden ipleri eline almaya çalışıyor sakın yüz verme eşinle konuş mutlaka ama suçlar gibi yapma sonra onunda tepkisini alırsın bu sefer aranız bozulur dikkat et canım

öyle yapıcam canımm düşündüğü olamıcak malesef

günaydın hepinizee

hoşgeldin canım.
bizimde bildiğin gibi yoğunluk devam sabah yine gözüm şişti ve kanlandı damla kullanmaya yine başladım
ve ayrıca kızlar artık spor yapıyorum evde her gün 1 saate kadar spor yapıyorum dikkat ediyorum yediklerime de akşam çok yememeye çalışıyorum.
2 günde 1,5 kilo vermişim bile 55.6 kiloydum. bakalım ne kadar inebileceğim..

öyle yapıcam canımm düşündüğü olamıcak malesef

günaydın hepinizee

dün soramadım
nasıl tepkisi canım sizdeydiler galiba.

evet canım bizdeydiler 10 da geldim oturmuşlar gelir gelmez çay yaptım
gayet normaldi hiç nasıl geçti günün diye bile sormadı kendi pc si var zaten 12ye kadar ona girdi sonra kalktı gittii
bana sağlam bi bulaşık kaldı
bende mesafeli davrandım sormadım hiççbişey eskiden olsa ohooo
zaten sessiz bi yapısı var

sizin ev internet cafe falan mı canım alacak eline bilgisayarı gelecek takılacak sende oturduğun yerde çok yorgunum falan filan deseydin keşke

nus ile uslanmayanı etmeli tekdir. tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. bu ne rahatlık anlayamadım tamam oğlunun evi gelmeye hakı var ama bari kıçını kaldırsın da iş ypsın

Kızlar günaydın,

Fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum, ama işler yoğun

Speedycim takma kafana, sporuna devam et ne güzel. Aranız düzelir merak etme, ama konuşmadan çözülmüyor malesef. Bence ikiniz de sakinleşince oturun konuşun. Oluyor öyle arada, evliliğin tadı tuzu diyelim

Gizcim, bu kayınvalideler bi tuhaf. Benimki İstanbul dışında, Eylül ortasından beri bende. Pek bi zararı yok bana, ama bigün de bu gelin çalışıyor gelmeden bi sofra kurayım, bi yemek hazırliyim demedi. Hep gezmede tozmada, benden sonra eve geliyor, ben hazırlıyorum ona hep gelinsin işte sonuçta, kendi kızı olsam böyle mi olur. Annemin kıymetini daha çok anladım valla.

sanırım öyle canım nereye gitse götürüyor pcyi eşimde dün kızdı kapat artık şu pcyi diye çok garip insanlar ya
babamlar varken bile öyleydi

dedim zaten sürekli esniyorum bide gözler gitmiş zaten benim insan olan anlar dimii

bari bulaşığa yardım et veya tabakları mutfağa götür dimi o da yokk

bende onun evine gittiğimde yapmıcam

öyle canım ben yeni anladım bide ya ona yanarım
benim annem burdaykenn herşeyimi yapıyordu
insan olarak üzülse bana yapar diye düşünüyorum ama yok yaniii
kendi işini kendin gör demişler

az önce söyledim biz o gün akşamına barıştık çok şükür bişeyleri yoluna soktuk.
konuşmadan hiç bir şekilde düzelmiyor ikimiz içinde bu konuşma çok iyi oldu sporu da devam edebilirsem çok iyi olur. evde bisiklet falan var boşa almış olmayalım

böyle arada gelsin de sen hizmet et canım çok sıkı fıkı olmaya gerek yok. ne şiş yansın ne kebap

görmemişlik o zaman yaptığı köpek gezdirir gibi yanında. aman boşver cahilliğine say eşin için saygısını göster ama kimse kimseyi sevmek zorunda değili.

evine gelmiş sen iyi davran gittiğinde de kalkma yerinden en güzeli eşini tercih yapmak zorunda yada ikinizin arasında bırakma canım büyüklük sende kalsın..

eşin tek çocuk mu ? başka erkek kardeşi var ise inş o gelinden çeker de kıymetini anlar

bunlar eşinin gözüne batmıyor mu hiç elini işe sürmüyor ? iş yapmıyor falan ?

yok canım mecburi aile ilişkimiz olucak bundn sonra eşime yansıtmıycam pek
o zamanla görücek zatenn böyle devam ederse
18 yaşında oğlu var bi daha zengin kız arıyormuş ona öyle diyor bide :)) Allah büyüktür ya
gelenn aratırsa beni görürüm o zamannn benn

eşim dün yerleştirdi makinaya zatenn sen yapma dedi içten iiçe sinir oluyor ama yüzüme itiraf edemiyor sanırım

bulsun bakalım zengin kız insan olsun önce bulacağı. görsün gelin nasıl olurmuş ?
dediğin gibi kayınvalide gelin ilişkisi devam adamına göre muamele boş yere canını sıkma hatta düşünme bile.
eve geldiğinde misafir gibi gelsin yesin içsin gitsin

aynen canım gökhana o gün gösterdiği kızında bağı bahçesi çokmuş
küçük oğlunada öyle arıyor gösteriyor şu kız bu kız diye
yazık gelicek gelinde benim yaşadıklarımı yaşıcak
tüm mahalle kızlarını tanır artık benim gibi

dediğin gibi gelsin otursun yesin içsin dediğin gibii takmıyorum bazen aklıma geliyorda düşünmüyorum:)

Davul bile dengi dengine demişler. boşa hayal kurmasın. hayırlısını dilesin Allahtan. ( bugün ne çok atasözü kullandım he )

işler nasıll 2 de mi gideceksin ? bizimkinin şeflik sınav tarihi de belli oldu 28 nisan bu sene 2 sınava girecek 2sinden birisi olur inşallah

Ay görmedim canım, sevindim o zaman

Ben sonuna kadar hizmet ederim, ama 1 ay olacak nerdeyse birgün de yapmaz mı diye içerledim biraz. Çok da beklentiye sokmamaya çalışıyorum kendimi, değişik bir kadın. Dediğin gibi fazla samimiyete gerek yok, ama memnun kaldı tabi artık daha sık gelirim demez mi neyse buna da şükür

2 de gidicem bugünnde canım güzel gidyor ya Allaha şükür
inş. birisi olur canım bayada var çalışır en azından hayırlısı olsun hakkınnızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…