Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Al valla

4 gün var daha yaptırdığın iyi olmuş , bende gidicemm ama ne zaman bilemiyorum

HAHAH TAMAM sonra sana resmini yollarım olmadı

mutlaka her sene git canım bişey olsun olmasın kontrol altında olunması gerekiyormuş kadınlarda rahim ağzı kanseri çok sık rastlanılıyormuş benim hiç sıkıntım yok ama gidiyorum en azından ne var ne yok biliyorum

En doğrusunu yapıyorsun canım ben daha evlendiğimden beri gitmedim gitmem lazım aslında

selamm canımm kimseler gelmemiş bende ordan oraya koşuşturmaktan giremiyorum
dün bütün gün düğün alışverişindeydik
eşimin kuzeni için baya kalabalıkk
çok yoruldumm hem
haftaya eviyerleşicek iştee
işler çok

hadi yaa baya yoğunmuşsun ee hallettnzmi alışveriş işini??
bnde arada bakıyorum kmse yok baska yerlerde takılıyorum napimm
off kaç gndür yorgun hssediyorum kendimi dnlensemde yetmiyo sankii
bgnde gün btmek bilmiyoooo

evet hallettik hepsini ev döşenecek bi tek
valla benimde uyku düzeim şaştı iyice
ordan oraya savruluyorumm

Kızlarrr günaydın,

Tatildi, hastalıktı falan derken işleri toparlayıp ancak uğrayabildim, ama buraları sakinleşmiş :44:

Tatilden sonra acillik oldum, işe de gidemedim evde yattım bir hafta, zehirlenmişim :2:

Görüşürüzzz

slm arkadaşlar...

evlilik yıldönümümüze 3 gün kaldı ve ben hala kararsızım yaa..ne yapsam ne alsam:26:,kaçamak tatil planlarımda suya düştü var mı bana fikirverecek olan?:18:

slm arkadaşlar...

evlilik yıldönümümüze 3 gün kaldı ve ben hala kararsızım yaa..ne yapsam ne alsam:26:,kaçamak tatil planlarımda suya düştü var mı bana fikirverecek olan?:18:

kolay gelsin cnm evlendiğimzden beri düşünüyorum evlilk yıldömünde nypsam diye.eşim böyle şeyleri pek sevmiyor.bişey düşündüysede bilmyorum renk vermedi henüz.ben yarın sabah ona işyerine bir çiçek göndereceğim yada gül.üzerine bu kutlayacağımız ilk ve son evlilik yıldönümü olsun diye.sonra gül yaprakları dökcem bi kutuya ama o kutuyu henüz bulamadım.içine ayna koycam aynayada :şuan dünyanın en güzel gözlerine bakyosun yazcam.ve ikimizin olduğu bi foto çerçevesi göndercem.eve geldiğinde gelinliğimle bekliyor olucam.birde yılın en iyikocası oscar ödülünü aldım.daha naypyım.

bnde bi plaket düşünüyorum yrn yaptırabilirsem bide bonnyfood diye bi site var kurabiyeler felan ama eşim ban gönderse daha çk sevinirim erkeğe olur mu ki :)

günaydın _

geliiym geçmişe bakıyım sabah dedim ama kimsecikler yokmuş ki geçmişte yarım sayfa neredeyse
güzel bir tatil yaptık çok şükür çarşamba iş başı bugün dr gidicem erken uyandım yeğenim bizde kahvaltı yapıp çıkıcaz birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…