Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydn cnm hoşgeldin iyiki geldin:)) ohh daha çarş.ya kadar evdesn dnlenrsn ne gzellllll:)
dr.a neden gdceksn hastamsn kötü bişi yoktr umarımm

Gizemmmmm bitti mi tatilin :) seni bekledim yaa
perşembe günü tarıklar geldi bize tanışmak için :))) gelin oluyorum sanırsammmmmmmmmmmmm

bende 2011 tayfasındanım. hatta artık eskidik bile diyebilirim. dün itibariyle 1. yılımızı kutladık.
bodrumda deniz kenarında çok güzel bir yemek yedik :) biraz turladık . iyi geldi yogun iş hayatından sonra

günaydn cnm hoşgeldin iyiki geldin:)) ohh daha çarş.ya kadar evdesn dnlenrsn ne gzellllll:)
dr.a neden gdceksn hastamsn kötü bişi yoktr umarımm

evet iyi dinlendim
smear testine falan gittim işte

Gizemmmmm bitti mi tatilin :) seni bekledim yaa
perşembe günü tarıklar geldi bize tanışmak için :))) gelin oluyorum sanırsammmmmmmmmmmmm

evet canım artık yeniden dönersin kk ya sohbet ederiz

sipaydiye yardımda Ece ye yardım ederiz o topiği çok özlüyorum

hoşgeldin sende ?

evet ya bir anda esti alayım dedım kürkümüde giydim sen nasılsın görüşmeyelı

harika olmuş canım.. iyi yapmışşsın.

bende iyiyim işte kadın hastalıklarına gitmiştim smear testi yaptırdım. rahim duvarı kalınlaşması var dedi zaten tedavisi de smear testi.
olduğu için test sonucuna göre konuşuruz falan dedi ama önemsemedim ben adet olman yakınmı falan diye sordu ve yakındı da.
10 unda hastalandım ertesi gün gitti sonucu almaya smear testinde de sıkıntı var dedi 2 ilaç verdi 1 hap 1 fitil
adet bitimi yeniden gidicem umarım geçmiş olur.. tatil öncesi ve sonrası hastalıkla geçti hep
dün de annem ameliyat oldu aklım oradaydı öğlen ancak çıkabildim guatr dan Allah sağlık versin hepimize..

gecmıs olsun annenede sanada valla kadın olduktan sonra öyle dertler cıkıyor kı bazen evlenmemek iyiymiş diyorum o kadar müsaitiz kı enfeksıyona allah beterınden korusun

gecmıs olsun annenede sanada valla kadın olduktan sonra öyle dertler cıkıyor kı bazen evlenmemek iyiymiş diyorum o kadar müsaitiz kı enfeksıyona allah beterınden korusun

AYNEN öyle canım haftasonuna giderim herhalde annem çıkınca pat diye kendi derdimi unuttum bir anda
Allah beterinden korusun vallahi..

sen naptın hiç gelmiyordun ? sscc vardı bir zamanlar oda yok sınava girip kazanmış ama hiç gelmiyor

bir ara hiç ugrayamıyordum calısıyorum aksam geldıgımde kımse olmuyordu şimdi izindeyim carrie dıye bı arkadasın actıgı geyıge takılıyorum sscc iyi heralde sınavı kazandı ama artık bu topiğin önemi düştü kızların cogu hamıle kendılerıyle ılgılı topıklere takılıyorlar senın ne zaman bebıs

Evet canım o topiğe bende bi ara bakmıştım dikkatimi çekmişti ama çok kalmadım.
burası da dediğin gibi hamile olanlar koptu herkes kendi halinde ama aboneliğimden silmedim
gelen olursa görmek için..
benim için bebek daha erken canım 1/2 sene sonra falan daha 1 yıllık evliyim az gibi geliyor ama kısmet tabi
sen düşünüyor musun ?

bizimde muhtemelen seneye falan allah nasip ederse düşünüyoruz eylul gibi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…