- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.621
günaydın _
geliiym geçmişe bakıyım sabah dedim ama kimsecikler yokmuş ki geçmişte yarım sayfa neredeyse
güzel bir tatil yaptık çok şükür çarşamba iş başı bugün dr gidicem erken uyandım yeğenim bizde kahvaltı yapıp çıkıcaz birazdan
günaydn cnm hoşgeldin iyiki geldin:)) ohh daha çarş.ya kadar evdesn dnlenrsn ne gzellllll:)
dr.a neden gdceksn hastamsn kötü bişi yoktr umarımm
Gizemmmmm bitti mi tatilin :) seni bekledim yaa
perşembe günü tarıklar geldi bize tanışmak için :))) gelin oluyorum sanırsammmmmmmmmmmmm
bende 2011 tayfasındanım. hatta artık eskidik bile diyebilirim. dün itibariyle 1. yılımızı kutladık.
bodrumda deniz kenarında çok güzel bir yemek yedik :) biraz turladık . iyi geldi yogun iş hayatından sonra
meraba arkadaslar:))
spedy hoşgeldn cnm nasılsın
Eceeee evleniyomusun kuzumm
bu arada selam herkesee
herkese günaydın
evet ya bir anda esti alayım dedım kürkümüde giydimsen nasılsın görüşmeyelı
harika olmuş canım.. iyi yapmışşsın.
bende iyiyim işte kadın hastalıklarına gitmiştim smear testi yaptırdım. rahim duvarı kalınlaşması var dedi zaten tedavisi de smear testi.
olduğu için test sonucuna göre konuşuruz falan dedi ama önemsemedim ben adet olman yakınmı falan diye sordu ve yakındı da.
10 unda hastalandım ertesi gün gitti sonucu almaya smear testinde de sıkıntı var dedi 2 ilaç verdi 1 hap 1 fitil
adet bitimi yeniden gidicem umarım geçmiş olur.. tatil öncesi ve sonrası hastalıkla geçti hep
dün de annem ameliyat oldu aklım oradaydı öğlen ancak çıkabildim guatr danAllah sağlık versin hepimize..
gecmıs olsun annenede sanada valla kadın olduktan sonra öyle dertler cıkıyor kı bazen evlenmemek iyiymiş diyorum o kadar müsaitiz kı enfeksıyona allah beterınden korusun
AYNEN öyle canım haftasonuna giderim herhalde annem çıkınca pat diye kendi derdimi unuttum bir anda
Allah beterinden korusun vallahi..
sen naptın hiç gelmiyordun ? sscc vardı bir zamanlar oda yok sınava girip kazanmış ama hiç gelmiyor
bir ara hiç ugrayamıyordum calısıyorum aksam geldıgımde kımse olmuyordu şimdi izindeyim carrie dıye bı arkadasın actıgı geyıge takılıyorum sscc iyi heralde sınavı kazandı ama artık bu topiğin önemi düştü kızların cogu hamıle kendılerıyle ılgılı topıklere takılıyorlarsenın ne zaman bebıs
Evet canım o topiğe bende bi ara bakmıştım dikkatimi çekmişti ama çok kalmadım.
burası da dediğin gibi hamile olanlar koptu herkes kendi halindeama aboneliğimden silmedim
gelen olursa görmek için..
benim için bebek daha erken canım 1/2 sene sonra falan daha 1 yıllık evliyim az gibi geliyorama kısmet tabi
sen düşünüyor musun ?
bizimde muhtemelen seneye falan allah nasip ederse düşünüyoruz eylul gibi falan
inşallah canım Rabbim istediğiniz zamana nasip etsin ama öncesinde mutlaka kadın doğuma gözük
ee yani kadın dogum diş chek-up yapacam zaten bi
EVET Canım dişte de çok sıkıntı oluyormuşçocuk yapmak bile zahmetli ya uğraştırıcı
sorma diş en önemlısı aslında agrısa bıle mudahale edılemıyor