Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

canım onuda düşündkte zaten buradan Ankara 10 saat dönüş 10 saat yine zaten yolda gidicem e gidince uyumak isticeksin insan sersem gibi oluyor çünkü o kadar para vericez deymez dedik 9 gün daha izi var kullaırız bi ara dedik

evet burası merkez olduğu için çok gidiyor bide süresiz gidiyor yani belli değil oradan birisi tayini çıktı eşimde oraya tayin dilekçesi verdi
ya bizi tamamen göndericekler bilmiyoruz işte
Allahtan rezil olmıcaz orada ev var

dediğin gibi hayırlısı buymuş inş.bidaki sağlıkla gelir

aynen ben bizim buradan hesapladım sizin oradan 10 saat sürüyor değmez daha sonra rahat rahat tatil yaparsınız
siz bodrumu istiyordunuz zaten canım belki tamamen kalırsınız ; sende tam işe girmiştin ?
kayınvaliden var orada senin iş ne olacak gidip gelmek zor olmaz mı ?

valla bilmiyorum canım idare edicez gidemem sürekli , iznim vardı ya onu kullanıcam oraya gidicem
eşim o sırada belli olur diyor genel müdürlükten haber gelir diye ona göre bırakıcam orada iş arıycam artık
yani belli bi zaman sıkıntı olucak ama kesinleşince rahatlıycam

anlaıdm canım inş hemen belli olur ona göre düzen kurarsınız..
bayram için baktın mı bişeyler burada heryer inanılmaz indirimde dün şort aldım LCW 10 TL ama öylesine aldım bayramda giymem. :)
tatile götürürüm orada giyerim belki

10 tl mi çok iyiymiş fiyatı bayram için olmasa bile tatilde giyersin
bende aldım kapri ve gömlek ihtiyacım vardı hem , ama bodrumda o sıcakta gömlek giyebileceğimi zannetmiyorum
bende bakayım lcw

10 tl mi çok iyiymiş fiyatı bayram için olmasa bile tatilde giyersin
bende aldım kapri ve gömlek ihtiyacım vardı hem , ama bodrumda o sıcakta gömlek giyebileceğimi zannetmiyorum
bende bakayım lcw

Evet çok güzeldi tül ve pileli ama biraz kısa ancak tatil mekanında falan yada haftasonu işyerine giyebileceğim bi model değil
internet adresleri falan da güzel ama gidip görmek en iyisi

valla ya yavaş yavaş başlamak lazımm :))

Evet , sonra çok fena sıkışıcam ben. hazır şuanda oruçta tutmuyorum haftaiçi akşam yapsam iyi olur .
yarın annemdeyiz kayınvalidemlerle birlikte.
perşembe yada cuma kuaföre gidicem aman yine zor sanki bana bayram öncesinde gibi geliyor

valla ben belki yapamadan giderim artık izinden dönünce hallederim
a

Kızlarrr nasılsınız? İşler yoğundu uğrayamadım çok, bayram geliyo izin de aldım bayramdan sonraki 3 güne, işler sıkıştı :18:

Giz cim geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsın.

Speedy temizliği tatil dönüşü yapalım, benim de hiç yapasım yok destek arıyorum Zaten bu gidişle fırsat da olmayacak.

HOŞGELDİN CANIM ohhh senin tatile az kalmılş plan falan var mı kaçın bi yerlere ? değerlendirin

o zaman tatil dönüşü tam gaz verelim yoksa kimsenin yapacağı falan yok ya

selam canım hoşgeldin
aminn inş.güzel haberler alırız

benim bugün çok başım ağrıdı ya

Günaydın arkadaşlar ;

Dün akşam iş çıkışı eve gittim. yatıp uyumuşum. 20:45 te uyandım alarmı da kurmuştum eşimde gelip yatmış alarm kurmadan
Allahtan eve gidince 7 ye kadar çorbamı falan yapmıştım yemeklerim hazırdı. hızlıca yedi hemen

ONE DAY filmini izledim sonra Digiturk IQ diye bişey yaptı int film izleyebiliyorsun tavsiye ederim izleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…