- 18 Temmuz 2012
- 45
- 0
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.341
Kızlarrr günaydınnnnnn, kardeşimin yerini dün gece öğrendik, kısa dönem Zonguldak çıktı. Hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için, hayırlısıyla yapıp gelecek inşallah.
Haftasonu hava serinleyecekmiş, biraz rahatlarız. Speedycim sen de misafirlerini serin serin ağırlarsın, rahat olur. Dün benim mutfağa zor giriliyordu, bi yandan ocak, bi yandan fırın, bi de havaBugün de annemde toplanıcaz, asker yemeği
Günaydın ;
işyerinde internette sıkıntı vardı geldim sonunda
haftasonu 2 gün üstüste misafirim vardı söylemiştim. yorucu ama bi o kadarda keyifli geçtihepinize hayırlı haftalar
bu hafta su gibi akıp geçsin gitsin
ve evlendiğimden bu yana ilk kez kendim et yaptım hasanpaşa köfte 4 eldiven taktım öyle ancak yapabildim :)
doğru sen sevmiyordum dimi eti 1 kere yaptın alışırsı artık
afiyet olsun :)
evet canım artık arada eşime falanda yaparım
ya bende çok severim hasanpaşa köfte ama hiç evde yapmadım
bana çok basit geldi yapımı. deneyebilirsin sende
evet bende deniyim bigün nette bakıp)
bayrama da az kaldı daha tüllerimi falan yıkamadım
biz evde olmıcaz diye önemsemedim , temiz tüller yeni yıkadım sayılır ama güzel bi temizlik yapıcam adettendir
bizde evde olmucaz ve sanırım geldikten sonrasına kalacak vermeye niyeti yok gibi çünkü oda ev yerleştirior
Of bugün inanılmaz canım sıkkın
yengem çok hasta kızlar 46 yaşında akciğernde kanama var yatıyor
bazen çok ağırlaşıyor haber geliyor darma duman oluyorum 3 çocugu var en küçüğü 9 yaşında işte kız
bizde kalıyor aydında
doktor ilerlemiş demiş dalak büyümesi ve böbrek yetmezliğide çıkmış
1 ay önce gittiğimde hiçbişeyi yoktu bi anda yattı(
aklım hep orda ister istemez dua ediyorum aklıma geldikçe
en son arkadaşım hamile demiştim ya o da düşürmiş bebeğini
öyle işte ya hiç keyfim yokk anlatmak istedim öyle biii
:26: hepsi üstüste gelmiş canım yabaksana insanda moral kalmaz ki çok üzüldüm.
Allah yengene acil şifa versin tedavi falan mı görüyor , yoksa dr bişey yapamıyor mu ?
yazık 3 çocuğuna ya onlarda şimdi perişan olmuştur. :2::2:
arkadaşın neden düşürdü bebeğini ona da geçmiş olsun yine olur onlarla yiyecek ekmekleri yokmuş
Daha gençtirler yeniden yaparlar istedikleri zaman
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar Rabbim bugün ettiğimiz tüm duaları kabul etsin , hasta olan herkese acil şifalar versin yaşayacak ömürleri var ise
sağol canım bugün de haber geldi eşime geçiçi görev bodruma gönderiorlar sinir küpüyüm şuanankara işi yattı bileti açığa aldırdık 6 ay içinde kullaıcaz
yengem üniversitede yatıyor canım belli bi tedavi uyguluyorlarmış ama bazen ağırlaşıyor bua rağğmen aniden zayıfladı elleri kolları şiş aşırı derecede
iyi haberleriii bekliyoruz
arkadaşımın bebeği tam bilmiyorum nedeni zaten daha anca senesi oldu hayırlısı buymuş demek kii
günaydın hepinizee
kadir geceniz mübarek olsun Allah dularımızı kabul etsin inşallah