- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.201
benmde yarın için gelicekler iptal ne zaman gelirler bilmiyorum
hafta sonu kayınvalidemler çağırıyor bodruma belki giderizz konuşmadık akşam konuşalım bi eşimle
ben mecbur alırım hafta içi bir gün geçen hafta da iptal ettik gelemediler falan karışıklık oldu
haftasonu hiç bir şey yapmadan evde dinlenmekte harika oluyor
Olmaz mı ya hele çalışanlar içinn evde yatmak dinlenmek gibisi yok ki haklılar yanii
:))
belki bu haftasonunu da öyle geçirebiliriz bakalım duruma göre artık
bankaya gittim geldim acayip sıcak dışarısı
Günaydın kızlar bugün ise başladım ben, spedy burasida sabahtan sıcak
ne işi yaw ? hiç bahsetmedin..
Iki gün önce başvurdum dün aksam haber geldi muhasebe canim bakalım şu ilk 1 haftayı bi atlatsam
hayırlı olsun canım.. senin için de iyi olmuş evde oturmaktansa gündüzz vakit geçer . 1 hafta dediğin gibi zorlanırsın sonra alışırsın.
Evet canim eşimin bankayada yakın iyi oldu aslında alistiktan sonra sorun yok
Günaydın kızlar bugün ise başladım ben, spedy burasida sabahtan sıcak
ben mecbur alırım hafta içi bir gün geçen hafta da iptal ettik gelemediler falan karışıklık oldu
haftasonu hiç bir şey yapmadan evde dinlenmekte harika oluyor
Valla doğru diyosun, çok özledim bütün gün televizyon karşısında tembellik yapmayıAma hiç de öle boş bi haftasonu olmayacak yine
Canım, valla senin yazdıklarını okuyunca şaşırıyorum birebir benim cümlelerim gibiBen de senin gibi hem evliliği garipsemiştim, hem de o dönemler acaba yalnış mı yaptım aramızdaki sevgi bittikten sonra mı evlendim, evlilik hazırlıkları telaşından farkedemedim diye düşünüyordum. Ama yalnış yapmışım, bu düşünceler evliliği kötü etkiliyor ve alışma sürecini uzatıyor. Bu acaba 30 yaşında evlenenlerin sendromu mu Ben de 29 yaşındayım..Sonra bu düşüncelerin eski hayatımıza dönmek için kendimizi haklı çıkarmak için olduğuna karar verdim. Eşine bu düşünceni yansıtma üzülür. Aranızda herhangi bir anlaşmazlık vs var mı bilmiyorum ama eğer herşey evlenmeden önceki gibiyse bu düşünceler yalnızca senin şu andaki psikolojinden kaynaklanıyordur canım, dediğim gibi çok düşünmemeye çalış, başka şeylerle ilgilen. Yeni yemekler öğren, dekorasyonla ilgilen vs. Çalışıyor musun?
selam kızlar
saatleri ayarsız bu iş yerininde işte şans mı var zaten bende
illa bişey çıkıyor
speedy nerdesin uğramamışsın bungün hiç sen
wein teşekkür ederim canım