Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

HAYIRLISI olsun canım.
ama yakın biryerden ziyade bence rahat olacağı yer olsun diye dua edelim. çünkü benim abim yakınımızda ama çok rhatasız ve huzursuzdu kardeşin için en güzel yer olur inş.

günaydın iyi haftalar hepinize
wein inş.hayırlı bi yer olur sağa salim gidip gelsin inşallah

HAYIRLISI olsun canım.
ama yakın biryerden ziyade bence rahat olacağı yer olsun diye dua edelim. çünkü benim abim yakınımızda ama çok rhatasız ve huzursuzdu kardeşin için en güzel yer olur inş.

Amin canım, doğru söylüyosun aslında, rahat olması da önemli. Hayırlısı olur inşallah..

günaydın iyi haftalar hepinize
günaydın giz, iyi hafta olsun hepimize inş.

...

selam kızlar

a.selam ece

günaydın canım. dualarım kardeşine. şimdiden Allah kavuştursun sizi. Allah yardımcısı olsun, bölümü ne kardeşinin, dediğin gibi bazı bölümler sınav sonucuna rağmen direkt uzun dönem, mesela öğretmenler için.

günaydın kızlar nasılsınız?
wein hayırlısı olsun cnm ya speddynin dediklerine kesinlikle katılıyorum yakın olmasındansa rahat edeceği bir yer olsun inşallah

yüksek inşaat mühendisi, kim duysa ona uzun dönem çıkabilir diyor, bakalım kısmet hayırlısı olur inşallah. Teşekkür ederim canım

WOOOOWWW iyiyim sen nasılsın ?
özledim vallahi nerelerdesin neler yapıyorsun ne msn ne face gündüz giremiyorum

iyim yavrummm yoğun bi şekilde çalışıorum :))
sende ne var ne yok
he valla yaa msn ye de girmion artık.
gmail sohbette bende açılmıyor. bi güncelleme yaptım kafayı sıyırdı

iyim yavrummm yoğun bi şekilde çalışıorum :))
sende ne var ne yok
he valla yaa msn ye de girmion artık.
gmail sohbette bende açılmıyor. bi güncelleme yaptım kafayı sıyırdı

msn de yasak çünkü Salak işyerinde sinirlerimi tepeme çıkartıyorlar yaaaaaaaaaaaaa
mail adresini kullanıyorsan bi tek mail atabiliyorum gmailde kötü oldu ona da sen giremiyorsun..
dün sonunda yazdm face... bi akşamları giriyorum çüknkü

Canım sana özel mesaj attım

Merhaba,

Mesajını okudum, çok teşekkür ederim, benimle paylaştığın ve destek olduğun için. Ama ben ne yazık ki özel mesaj atamıyorum, çünkü bu siteye yeni girdim ve özel emsaj için daha baya mesaj atmam lazımmış. Ama benim de sana özelden yazmak istediğim şeyler var, nasıl yapsak? Bir önerin var mı senin. sakıncası yoksa sen bana özelden mail adresini yollasan, ben de sana mail adresinden mail atsam olabilir mi? Çünkü gerçekten benim de sana anlatmak ve sormak istediğim şeyler var.

Kardeşin için de umarım onun için en rahat en hayırlı yer olur, umarım en az sıkıntıyla ve ileride keyifle anlatacağı askerlik anıları ile dolu bir askerlik geçirir.

Özel mesaj olayı için senin başka önerin var mı? Cevabını özelden de yazabilirsin.

Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…