- 16 Ocak 2010
- 190
- 0
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.241
günaydın herkese ;
hayırlı haftalar
Sana da günaydın canım
Kızlar dua edin kardeşim askere gidecek bu haftasonu, yakın bi yerler kısa dönem çıksın, bölümü yüzünden uzun dönem çıkma ihtimali yüksek çok korkuyorum :18: Allah bütün askerlerimize yardım etsin..
HAYIRLISI olsun canım.
ama yakın biryerden ziyade bence rahat olacağı yer olsun diye dua edelim. çünkü benim abim yakınımızda ama çok rhatasız ve huzursuzdu kardeşin için en güzel yer olur inş.
günaydın iyi haftalar hepinize
wein inş.hayırlı bi yer olur sağa salim gidip gelsin inşallah
Merhaba Wein, madem neredeyse aynı cümleleri kurmuşuz, o nedenle merak ettim senin ne kadar süre de normale döndü ruh halin. Bu tabi kişiden kişiye değişir ama yine de merak ettim.
speddyimmm kuzummm :13: napıosun bakayımm
selam kızlar
speddyimmm kuzummm :13: napıosun bakayımm
selam kızlar
günaydın herkese ;
hayırlı haftalar
günaydın giz, iyi hafta olsun hepimize inş.günaydın iyi haftalar hepinize
...
selam kızlar
Sana da günaydın canım
Kızlar dua edin kardeşim askere gidecek bu haftasonu, yakın bi yerler kısa dönem çıksın, bölümü yüzünden uzun dönem çıkma ihtimali yüksek çok korkuyorum :18: Allah bütün askerlerimize yardım etsin..
günaydın speedycim, nasılsın görüşmeli, acıkıyormusun. ben acıkıyorum da
İYİYİM canım çok şükür..
oruçla aram çok iyi ama kadir gecesi tutmak için artık hastalanmak istiyorum
haklısın.
ama üzülme eğer tutamazsan, oda Allah'tan.
ben tutarım bi aksilik olmazsa, 8 ağustos regl günüm normalde ama havada sudan gecikir mi bilmiyorum.
günaydın canım. dualarım kardeşine. şimdiden Allah kavuştursun sizi. Allah yardımcısı olsun, bölümü ne kardeşinin, dediğin gibi bazı bölümler sınav sonucuna rağmen direkt uzun dönem, mesela öğretmenler için.
WOOOOWWW iyiyim sen nasılsın ?
özledim vallahi nerelerdesin neler yapıyorsun ne msn ne face gündüz giremiyorum
iyim yavrummm yoğun bi şekilde çalışıorum :))
sende ne var ne yok
he valla yaa msn ye de girmion artık.
gmail sohbette bende açılmıyor. bi güncelleme yaptım kafayı sıyırdı
Canım sana özel mesaj attım