Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hulya ; facede resimleriniizi daha yeni gördüm. maşallah ve 1. yılınız da kutlu olsun akşam için planlarınız falan var mı ?

yaa... neden hepiniz birbirinizde eklisiniz? birbirinizi ve resimlerinizi görüyorsunuz, çok kıskandım ama

o kadar şey yazdım gitmedi sinir oldum

spedy belkide ben giderim yanına çok terste kalıyor bayada uzak
inş.bi yol bulunur ya
katlanıcaz artık napalım

canım ne diyorsun.. verilmiş sadakanız varmış, çok geçmiş olsun? nasıl oldu?

çok saol cnm bnm.... c.tesi akşam evdeyiz tv seyrediorz falan neyse tutuurdu arkadasın yazlığına gdelim diye bnde dedim hiç içimden gelmiyo evde oturalım trip yaptı işte yrn izinliyz izin gnümü evde geçirtiyosun diye....bak dedim hiç içimden gelmio kötü hssediyorum ama sıfr sen istıosun diye tamam gdelim dedim.... çıktık neyse gişelerde polis çevirdi evrak kontrlü vs.. devam ettk yolumuza tekrar ısrar ettim yolumz uzun bak geri dönelim hiç ii hssetmiyorum kötü bişi olcak dönelim dedim zoraki dnmeye ikna ettim... işte akşam 11 buçuk falan kestrme olsun diye otobandan gtmedi... böle asfalt diilde nasıl diyim çakıl taşlı yol var ordan gdiyoruz sağı solu çalılık tarla gibi.... o yolda biden direksiyon hakimiyetini kaybetti eşim ve bz o çalılık gbi dediğim yere yuvarlanıp takla attık 2 kez(((( bnm olduğum taraf komple topragn altına gömüldü ve kemerim sıkıştı araba ters duruyo ben havada asılı kaldım allahtan eşim kazadan bikaç dk. önce camını açmış sonuna kadar yoksa çıkamazdık! ve bzi gören kmse olmazdı.... sarsıntıyla ben kafamı vurmuşum bi cam yuttum.... çıktık arabadan yoldan araba durdurup yardım istedik hastaneye falan gttik film çektiler gece kaldık orda arabayı çekiciyle çektiler bz daha snra arabaya bakmaya gttik ve biz o arabadan nasıl çıktık anlamadım allahım korudu bnlerce kez şükürler olsun.... arabanın arka koltukları bile kırılmış heryeri ezilmiş çok şükrediorumki hayattayız.... ama kaza şokunu atlatamadım (

canım çoook geçmiş olsun. tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okuyunca.. dicek bişey bulamıyorum!

günaydın canım:) yıl dönümünüz kutlu olsun:9 umarım en az düğün günün kadar güzel bir gün geçirirsin:)

evlilk yıldönümünüz kutlu olsun canım
huzurl mutlu seneleriniz olsun..

iyi dilekleriniz için çok teşekkürlerr

bilmiyorum nae yapıcaz diye
çünkü baya uzak belkide ben giderim yanına öyle olur
çok kötü oldu bu görev işi
ne yapalım artık katlanıcaz

bi yol bulursunuz artık canım. olmadı gelince bol bol kutlarsınız.

sende varsan ekle caım

o kadar şey yazdım gitmedi sinir oldum

spedy belkide ben giderim yanına çok terste kalıyor bayada uzak
inş.bi yol bulunur ya
katlanıcaz artık napalım

12 gün uzun değil canm geçer. sende bu bahane ile annenleri görmüş oldun iyi tarafını düşün tatlım

neyseki allah korumuş canım geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun...tesadüfen girdim ve yazdıkların ıokudum ..gerçekten büyük geçmiş olsun..insan etkisinden kurtulamaz tabii..biran önce atlatabilmen dileğiyle..

diğer arkadaşlarada günaydın.

günaydn ;

nerelerdesin sen ya hiç gelmiyorsun. hamileliği de yarılamışşsın heee

bende bekliyorum facemin geri açılmasını akşamları da evden girmek istemiyor canım.

evdeyken pek istemiyor insan yada çok uzun kalmıyorsun..

hayırdır neden isyandasın

eşim çok üzdü beni iki gündür ağlamaktan bi hal oldum..elimde değil ..bebeği düşünüyorum ediyorum ama insanın elinde değil maalesef..

erkek ler çok ruhsuz ve bencil olabiliyorlar he bide nankör

ala ala ne oldu be canım.

bence en güzelini yapıp bebeğini düşünüyorsun

...kısaca şöyle özetleyeyeim..benim kardeşime söylenmemesi gereken bir laf etti...benimde çok ağrıma gitti..en azından benden öüzr dilemesini istedim..dilemedi..sonra bende gurur meselsei yaptım..çünkü ben onun ailesinden hiç kimseye saygısa kusur etmyiorum konuşmalarıma dikkat ediyorum.oda edecek..haddini bilecek.dün yaşanmıştı olay bu sabah.ona özür beklediğimi söyledim...etmeyince olay büyüdü ..baya tartıştık..bende en son " bu bebek için çok pişmanım..çok yazık "falan dedim..

büyüydükçe büyüdüm..ağlaya ağlaya işe geldim..

kardeşine laf söyletmemen çok normal bende söyletmem dünyanın en kötü insanı bile olsa ağzını açamaz ancak ben söylerim derim hep.
ama bence bebek konusunda lafın biraz ağır olmuş gibi. her konuyu ona bağlamak saçma olabilir. doğduktan sonra da mı her kavga da keşke yapmasaydık doğurmasaydım mı diyeceksin.
sonuçta ikinizde en güzel günlerinizde isteyerek yaptınız eşini suçlar gibi olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…