Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Hoşbulduk kendimi tanıtayım ben ilk önce 22 yaşındayım , 04.09.2011 tarihinde evlendik ee buldum sonunda topiğimi

Hoşgeldinn

Ben de bebek düşünüyorum ama kısmetse sene sonu gibi çalışmalar başlayacak, böyle dememe bakma Mart Nisan olur yine

Önceden bi jinekologa gitmek istiyorum, hamile forumlarında gezdim bugün bikaç isim var bakalım aklımda.

Kızlar bu isimlerden hiç daha önceden duyduğunuz tavsiye edebileceğiniz var mı?
- Cem Öncüloğlu-Acıbadem
- Arda Lembet-Memorial
- Fahri Akbaş-Kadıköy Şifa
- Yasemin Yakut-Kadıköy Şifa
- Gökmen İyigün-Medical Park

Araştırdıkça daha çok kafam karıştı, sanki doğum yapıcam alt tarafı kontrol

büyüdü tabii teyzesiiii
artık gülücükler saçıyor etrafa
konuştuklarımıza tepki veriyor
isteyen herkese nasip etsin rabbim

Allah analı babalı büyütsün canım Ertelemekle yalnış mı yapıyoruz sence? Yaşıtım olan kuzenim yeni doğum yaptı sayılır, 1 aylık falan. Çok kızıyor bana erteliyorum die ne zaman konuşsak :26:

hiç bilgim yok canım hastanelerin hepsi güzel ama

bana sorarsan erteleme derim
bak benim kuzu 2 aylık oldu bile geçen yıl 3 temmuzda evlenmiştik
isteyerek oldu kuzum,iyikide olmuş diyorum rabbime binlerce şükür
ben hep olmamasından korkuyordum ailemizde bebeği olmayan insanlar çoktu çünkü
önce bir muayene ol bakalım,sonrada çalışmalara başlayın bence
çevremde 4-5 yıl bebek yapmayan çok insan var,hep diyorlarki keşke daha önce yapsaydık
ama tabii kendini hazır hissediyorsan bu da çok önemli
araştırdığın hastaneler çok güzel,sen nerede oturuyorsun canım
ben anadolu yakasındayım

Ben de anadolu yakasındayım, erenköyde oturuyorum, o yüzden yakındaki hastaneleri araştırdım. Gerçi çoğu pahalı malesef bilemiyorum 12 bin verip doğum yapmak ne derece mantıklı
Sağlık sigortam ilk sene karşılamıyor doğumu, Nisanın 25inden sonra doğum olursa ödeyecek Zaten benim de evlilikten sonra aldığım bi 6-7 kilo var onları vermem lazım önce yoksa çok kilo alırım diye korkuyorum, çok müsaitim Bakalım dediğin gibi önce bi muayene olayım da ters bişi var mı önlem alalım..
Sen nerede oturuyorsun?

hoşgeldin,büyüyo artık yavaş yavaş
benim için öp bebişi

hoşgeldin,büyüyo artık yavaş yavaş
benim için öp bebişi

yettimmmm duydummm geldimmm yıvrummm napıyosunuzzz bakayımm

Msne giremiyorum Ben izne sonraki hafta çıkıyorum karar verdik... Sanırım ben şimdilik Niğdeye gitmek istemiyorum... Birde haftaya gidersek eşimin burda kalma ihtimali olabili kayınvalidemin emeklilik işlemleri için... Pazartesi belli olacak... O yüzden büyük ihtimal gitmiyoruz

canım ozaman gitmemek daha mantıklı ayrı gayrı geçecekse ne anladım ben o tatilden bende bugün çıkıyorum kaldı 7 bucuk saatim

çok sevindim inş.vardır bebiş ben olsam test yapmıştım meraktan :18:

günaydın sanadaa , tatilden sonra işe başlamak tekrardan zordur
alışırsın ama

Günaydın kızlar nasılsınız ? Radyolog cok sevındım inş düşündüğün şekildedir test yapsana ben şimdiye dayanamazdım sanırım

günaydın kızlar hemen test yapınca belli olmaz en az 5 gün gecmesı gerek kanda bıle erken bellı olmaz emın olmak ıcın 2 gunde bir kan verılıp deger yukselmesıne bakılır aklınızda olsun böyle gecıkmeler olursa bekleyın bıraz derım

bana gelınce 3 gun gecıkmıstı dunde regl oldum zaten napalım bebek gelmekten vazgectı bi kazaya maruz kalmazsak 2013 mayıs-hazıran gibi planlıyoruz ama erken gelırsede hayır demem yanı bıraz hayal kırıklıgım oldu ama gectı ıyıyım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…