- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.761
kızlar sanırım bebek geliyor cok düzenli bir adet döngüm var 28 gunde bir şaşmaz asla ama bu ay 3 gun gecıktı sanırım var bişiyler hayırlısı bakalım test yaptırıcam yarın
hadi canım hayırlı olsun eğer istiyorsan inşallah hamilesindir. bugün yapsaydın. hemen çıkıyor 1 gün bile geçse
suan için düşünmüyoduk ama olması büyük süpriz oldu gercekten seneye falan dıyorduk ama hayırlısı olsun bıraz daha beklıyım dıyorm test ıcın hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum belkı regl olurum bu sure zarfında ay ama cok garıp bır duygu sankı bebek varmıs gıbı elım sureklı göbegımde
yanı ama regl belırtılerım var hamılelıktede aynı seyler oluyor allahım bebısım erken gelmek ıstıyorsa buyursun gelsın ben actım kollarımı :d
umutlanmakta kötü canım. en azından bilir ona göre davranırsın.
Kızlar günaydınnnn, nasılsınız?
Tatil bitti, geldim işe yine, ay ağlıcam nerdeyse nasıl moralim bozuk, emekli olmak istiyorum benArtık bayramı iple çekicem tatil için, bayramdan sonraki birkaç gün de izinliyim inşallah bi aksilik çıkmaz.
Radyolog çook heyecanlı, ben olsam dayanamaz hemen test yapardımHayırlısı olsun. Canım bana mail adresini özelden yazabilir misin, sana test sonucu mu gönderecektim ama kısmet olmadı
Kızlar tatilde bebekli çiftler gördüm, beraber denize giriyorlardı ve acaip eğleniyorlardı, özenmedim desem yalan olurİstanbulda Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir jinekolog var mı? Madem erteliyorum, bari bi baktiriyim ters bişi olmasın Allah korusun..
günaydın ; ilk iş zor oluyor tatile allışıncaama sonra hemen normala dönülüyor merak etme.
dr gelince hamile bayanların topiğine bak istersen ben avrp yakasında 1 dr gittimyada yakın çevre hastaneleri incele dr google aratırsın mutlaka hakkında bişey çıkar
Kızlar günaydınnnn, nasılsınız?
Tatil bitti, geldim işe yine, ay ağlıcam nerdeyse nasıl moralim bozuk, emekli olmak istiyorum benArtık bayramı iple çekicem tatil için, bayramdan sonraki birkaç gün de izinliyim inşallah bi aksilik çıkmaz.
Radyolog çook heyecanlı, ben olsam dayanamaz hemen test yapardımHayırlısı olsun. Canım bana mail adresini özelden yazabilir misin, sana test sonucu mu gönderecektim ama kısmet olmadı
Kızlar tatilde bebekli çiftler gördüm, beraber denize giriyorlardı ve acaip eğleniyorlardı, özenmedim desem yalan olurİstanbulda Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir jinekolog var mı? Madem erteliyorum, bari bi baktiriyim ters bişi olmasın Allah korusun..
Normale dönerim inşallah, emekliliğe kaç günlük prim daha gerekli onu bile hesapladım sabah sabah iyice abartıp13 sene daha çalışıp 58 yaşımı da doldurursam emekliyim
Teşekkür ederim canım, bi de hamile topiklerine bakınayım
kızlar sanırım bebek geliyor cok düzenli bir adet döngüm var 28 gunde bir şaşmaz asla ama bu ay 3 gun gecıktı sanırım var bişiyler hayırlısı bakalım test yaptırıcam yarın
günaydın sanadaa , tatilden sonra işe başlamak tekrardan zordurKızlar günaydınnnn, nasılsınız?
günaydın bu arada hepinize
dün kocamı sinir ettim
hasır şapka alıcam dye dışarı çıkardım adamı
10 mağaza gezdim beğenemedim
ne arıyosam o kadar çok kararsız oluyorum bazen:44:
daha sonra dedim şort alıcam onuda beğenemedim
eşim sinir olduu ne oldu sana ya diyor
eve bomboş geldim
en son mavi'den beğenmiştim şort şimdide neden almadım diyorumm
zaman geçtikçe huyum mu değişiyor ne anlamadım
Günaydın kızlar nasılsınız ? Radyolog cok sevındım inş düşündüğün şekildedir test yapsana ben şimdiye dayanamazdım sanırım
günaydın kızlar
dün arkadaşımızın nişanı vardı bir oynamışımm şuan her yerim ağrıyor ve çok uykusuzummmbide dün en yakın arkadaşım aradı test yaptığını hamile olduğunu söyledi bugün doktora gdecek allahım nasıl sevindim anltamam kızlar yaaa ne zamandır bu kadar sevindirici haber almıyordum
bu hasır şapka olayı bizde de var tatilde tura katılıcaz diye şapka bakmaya gittik
tüm sarımsaklıyı gezdik birisi büyük diğeri kötü diye almadım
en son cunda adasından aldıkbazen beğenemiyoruz işte.
hoşgeldin canım.
Hoşbulduk kendimi tanıtayım ben ilk önce 22 yaşındayım , 04.09.2011 tarihinde evlendik ee buldum sonunda topiğimi
evet canım tanıtmamışsın memnun oldum canım. 23 yaşımdayım bende 5.6.11 tarihinde evlendim haziran geliniyim.ist. yaşıyorum.
bu arada albüme resim ekledim dünden hamilelere bakın.
Memnun oldum ben de istanbulda yaşıyorum , İstanbulun neresindesin ? Ben aslında 26.06.2011 de evlendim de düğünümüzü eylülde yaptığımız için eylül diyorum hayırlı olsun tamam şimdi bakıcam
günaydın hoşgeldin sendeeGünaydın kızlar nasılsınız ? Radyolog cok sevındım inş düşündüğün şekildedir test yapsana ben şimdiye dayanamazdım sanırım
günaydın kızlar
dün arkadaşımızın nişanı vardı bir oynamışımm şuan her yerim ağrıyor ve çok uykusuzummmbide dün en yakın arkadaşım aradı test yaptığını hamile olduğunu söyledi bugün doktora gdecek allahım nasıl sevindim anltamam kızlar yaaa ne zamandır bu kadar sevindirici haber almıyordum
bu hasır şapka olayı bizde de var tatilde tura katılıcaz diye şapka bakmaya gittik
tüm sarımsaklıyı gezdik birisi büyük diğeri kötü diye almadım
en son cunda adasından aldıkbazen beğenemiyoruz işte.
hoşgeldin canım.
hoşgeldin nasılsın ?
bende çok seviniyorum hamile haberlerine