Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

inşallahhh...bebeişi annaneye bırakıppp kaçarız bi yerlere:)

hoşgeldin canım nerdeydin sen

bu arada demek sanada benzer hediye gelecek ne güzel çok anlamlı oluyor..ileride çocukarımıza gösteririz:)

umarım yıldönümüzün güzel geçer..kesinlikle emin olduğun yerlere rez.yaptır.benim dilim yandı

Annemdeydim canım, kardeşimin nişanına gittim.
Burada rez. yaptırılacak güzel bi yer yok, o nedenle evde güzel yemekler yapmayı düşünüyorum ama duruma bağlı.

neden olmasın :)) bu ilk yılımz o yzden biraz fazla özel oldu ama bütün yıllarımız hep özel olmalı belki bu kadar olmaz ama özel olur yne:))

Evet oldukça özel olmuş... Fotoğraf çekinmek ya da gelin olmak gibi duygular düğünde yaşandığında daha anlamlı oluyor bence...

Mutluluklar...

benim tam bir fiyaskoydu....çok kötü bir ilk yıldönümü geçirdik unutulmazdı...yolları karıştırınca 3 saat karşıya geçmek için beklediğimiz boğaz köprüsünden,yanlış yola girince tekrar karşıya geçmek zorunda kaldık..18 de izmitten çıkmıştık ,gideceğimiz yere 23 te ulaştık,,,ortam çok kötü mahzen gibi bi yerdi,,o kadar magazin programında nasıl çıkabilir anlamıyorum...yarısı gey yarısı kaş.r bisürü insan vardı...yemekler iğrençti masa iğrençti...01 de yola çıktık dönüşte izmitte işkembeciye uğradık..o güzeldi...eve geldim saatlerce oturmaktan bebiş rahatsız oldu biraz sancım başladı....

bildiğiniz iğrençtii...tek güzel olan hediyelerimizdi...dünde kocaman bir orkide yolladı işyerineeee...bende ona kalp şeklinde kurabiye hediyesi yolladım bonn..f...dydan ....dün akşam nikah kına cdlerini izledik..böyle işte çok kötüydü:KK43:((

en güzel yanı hediyeler oldu...

düşünün o gece birlikte bile olamadık yorgunluktan eve gelince sızıp kaldık..dünde ben uyuyp kaldım...kadınlık görevimi yapamıyormuşum gibi hissediyorum.çok moralim bozuk aslında nerdeysse 10-12 günde bir birlikte olabiliyoruz...:KK14:

evet brc88 gerçekten güzel bir gün geçirmişsin.. nice yıllara ...sipidi sen neler yaptınnnn?

kötü geçmesine üzüldüm canım ama olsun en güzel hediyeniz bebişiniz sizin

yinede hediyeler falan güzel olmuşş

yıldönümünüz kutlu olsun sizindee

hoşgeldin ttlımm

günaydın yıllanmış ve gnler sonra yıllanacak gelinler:))) nasılsınız bakalımmmm eveeet muhteşem bi yıldönümü geçirdik pazar foto çekildik yaklaşık 300 adet:)) akşam sortieye yemeğe gttik gece 2 ye kadar ordaydık süpeerrr geçti dünde kız kulesinme gdcektk ama plan değişti evimizdeydik iştee muhteşem gnümzden bikaç kare:)))

brc boşuna güzel gelin demedim sana çok güzel olmuşsun anlamlı bi gün olmuş

yıldönmünüz kutlu olsun sizindee

herşey çok güzel görünüyorr

selam kızlar nasılsınız bakalım?
brc fotolara bayıldım süpersiniz gerçekten asla unutmayacağınız bir yıldönümü olmuş unuttukça bakar bakar hatırlarsınız
ceylin cnm üzülme sonuçta bebeğin eşin sen hepinizin sağlığı yerinde daha upuzun bir ömür var kutlayacağınız çok daha güzel günleriniz olur.
Speddy şimdiden sizede bol eğlenceler hepinizin yıldönümü kutlu olsun darısı bizim başımıza :)

Şu an değil ama belki ilerde tavsiyeni dikkate alırım... :KK34::KK34::KK34: Şimdilik fikri bana çok sıcak gelmiyor...

herkesin düşüncesi farklı tabiki cnm bn değişik olsun dedim bde bz deli dolu kıpır kıpr bi çiftiz o yzden bu fikir ikimzede çok scak geldi:)) kardeşimde foto çekimini üstlenince bze tadını çıkartmak kaldı :)) önemli olan mutlu olmak cnm insan nası mutlu oluyosa öyle yapsın tabi:KK16:

herkesin düşüncesi farklı tabiki cnm bn değişik olsun dedim bde bz deli dolu kıpır kıpr bi çiftiz o yzden bu fikir ikimzede çok scak geldi:)) kardeşimde foto çekimini üstlenince bze tadını çıkartmak kaldı :)) önemli olan mutlu olmak cnm insan nası mutlu oluyosa öyle yapsın tabi:KK16:

Bende merak ettim canım, nerede resimler?
Güzel fikir aslında...

ne bileyim yaaa 30 temmuza daha zaman var dşye sanırım düşünmüyorum :KK1::KK1::KK1: 1 hafta kala ben gene düşünür hazırlık yaparım hediye konusunda bile daha düşünmedim ne alsam diyeee :KK31::KK31::KK31:

düşündük aslında ama nereye gideceğimiz bulamadık bide oraya parada vermiştik..seneye inşallah güzel biş yaparız..

hediyeyi görünce dibi düştü...bayıldıııı..

inşallah çok eğlenirsiniz bol bol fotoooo unutmaa

öyle tabi ama düşün karşı karşıya oturduk,elele bile tutşamadık dans bile edemedik...bebeişe yansıtmamaya çalışıyorum:KK31:

tamam canım çekiirz bol bol az kaldı çıkmama :KK1::KK1:

Slm kızlaar nasılsınız.
Biz evimize geldik ve eşime kavuştum çok şükür.
İyi ve yorucu bir tatil geçirdik, nasipse 1 ay sonra tekrar doğum için gidicem.
Ceylin'cim eşimde bana buna benzer bir hediye almış, benimkinde anne bebeği yukarı kaldırmış tutuyor.
Henüz vermedi ama ben kutusunu gördüm bile :)
26 haziran yıldönümüz güzel bir program hazırlamak istiyorum...

darısı sna canım

Annemdeydim canım, kardeşimin nişanına gittim.
Burada rez. yaptırılacak güzel bi yer yok, o nedenle evde güzel yemekler yapmayı düşünüyorum ama duruma bağlı.

hıı anladım tatlım....evdede kendini çok yormaa...kolay pratik şeyler yap..bide mumlar falan yakarsın..biz dışırıda kutladıkta noldu:))
selam kızlar nasılsınız bakalım?
brc fotolara bayıldım süpersiniz gerçekten asla unutmayacağınız bir yıldönümü olmuş unuttukça bakar bakar hatırlarsınız
ceylin cnm üzülme sonuçta bebeğin eşin sen hepinizin sağlığı yerinde daha upuzun bir ömür var kutlayacağınız çok daha güzel günleriniz olur.
Speddy şimdiden sizede bol eğlenceler hepinizin yıldönümü kutlu olsun darısı bizim başımıza :)

sağol hülyacım moralin için..atlattım şimdi daha iyiyim

sipidi sabırsızlıkla bekliyorum..güllerin çok güzeldi devamını görelim bakalım

GÜNAYDIN ;

Dün akşama doğru eşim kocaman bi çiçek yollamış. çok güzeldi...
iş çıkışı taksime gittim eşimi bekledim gideceğimiz yeri bilmiyordum. :21:
geldi gs lisesinin yakınında lınette panna mı öyle ilginç bir ismi olan bi yere gittik 6. kat teras katı harika manzaralı bi yerdi :119:
yedik içtik bana hediye saat almış yavrucumm :KK1: ama bileğime büyük geldi değiştirecek artık yarına alır takarım hep diyordum saat istiyorum ama alamıyorum diye :KK5:
bende hediyelerini verdim ama sadece gömleğe baktı kravatı da ikisini de çook beğendi yemek tatlı sohbet derken 8:30 gibi kalktık tophaneye geçtik :KK48: keyif yapmaya
diğer yaptığım hediyeyi evde açarım dedi
10:30'da eve geçtik ama geçerken bi şimşek bi yağmur dedim millet gül yağdırır sen ise yağmur yağdırıyorsun acayip bir yağmur indi eve gidemiyoruz alt geçitte kaldık :21::21::21::21:
eve geldik heycanla oturdu açtı hediyelerini patiği görünce başladı ağlamaya:KK14: ikimzde ağlıyoruz o yazdıgım yazıya bende onun ağlamasına :KK52::KK52::KK52:
güzel bir geceydi tahmin ettiğim ve düşündüğüm gibi. :KK23: Rabbim nice yıllara çıkartsın inşallah :KK34::KK34::KK34::KK34:

Makine arızalı olduğu için hala atamadım resimleri bi kaç telden çektiğimiz var bakarsınız...

Son düzenleme:
GÜNAYDIN ;

geldi gs lisesinin yakınında lınette panna mı öyle ilginç bir ismi olan bi yere gittik 6. kat teras katı harika manzaralı bi yerdi :119:
yedik içtik bana hediye saat almış yavrucumm :KK1: ama bileğime büyük geldi değiştirecek artık yarına alır takarım hep diyordum saat istiyorum ama alamıyorum diye :KK5:
bende hediyelerini verdim ama sadece gömleğe baktı kravatı da ikisini de çook beğendi yemek tatlı sohbet derken 8:30 gibi kalktık tophaneye geçtik :KK48: keyif yapmaya
10:30'da eve geçtik ama geçerken bi şimşek bi yağmur dedim millet gül yağdırır sen ise yağmur yağdırıyorsun acayip bir yağmur indi eve gidemiyoruz alt geçitte kaldık :21::21::21::21:
eve geldik heycanla oturdu açtı hediyelerini patiği görünce başladı ağlamaya:KK14: ikimzde ağlıyoruz o yazdıgım yazıya bende onun ağlamasına :KK52::KK52::KK52:
güzel bir geceydi tahmin ettiğim ve düşündüğüm gibi. :KK23: Rabbim nice yıllara çıkartsın inşallah :KK34::KK34::KK34::KK34:

Makine arızalı olduğu için hala atamadım resimleri bi kaç telden çektiğimiz var bakarsınız...

canım resimleri face de gördüm çiçek ve gittiğiniz yer gerçekten çok güzel

çok güzel bi gün geçirmşsiniz çok sevindimm

Allah nicelerini nasip eder inşallah

saatinide güle güle kullan :KK16:

GÜNAYDIN ;

günaydın canım...ne güzel geçmiş çok sevindim...

ama o notun resmini istiyorum ben öylemi yaptım çektim koydum:)))))diğer fotolorıda bekliyorum..

ağlama sahneside çok duygusal olmuş:KK43:

canım resimleri face de gördüm çiçek ve gittiğiniz yer gerçekten çok güzel

çok güzel bi gün geçirmşsiniz çok sevindimm

Allah nicelerini nasip eder inşallah

saatinide güle güle kullan :KK16:

ÇOK SAĞOL canım güzel bir gün geçirdik keyifliydi.. :KK70:
amin canım darısı size sıra sende :KK70:
teşekkür ederim.

günaydın canım...ne güzel geçmiş çok sevindim...

ama o notun resmini istiyorum ben öylemi yaptım çektim koydum:)))))diğer fotolorıda bekliyorum..

ağlama sahneside çok duygusal olmuş:KK43:

Valla resim çektirmekle uğraştırma üzerinde isim soyisim falan da yazıyor.
Birlikte nice güzel yıllar geçirmek dileği ile Seni çok seviyorum. yazıypr :KK1::KK1::KK1:

ÇOK SAĞOL canım güzel bir gün geçirdik keyifliydi.. :KK70:
amin canım darısı size sıra sende :KK70:
teşekkür ederim.

Valla resim çektirmekle uğraştırma üzerinde isim soyisim falan da yazıyor.
Birlikte nice güzel yıllar geçirmek dileği ile Seni çok seviyorum. yazıypr :KK1::KK1::KK1:

tamam önemli olan içeriğiydi:))

yağmur varmı orda

GÜNAYDIN ;

nice nice yıllara,mutlulukla inşallah...
hediyelerine bayılmıştım arkadaşım,ben de yapıcam demiştim,zamanını bekliyorum.
biliyo musun dün bi arkadaşımın da 1. yıldönümüydü :KK1: onunla daha önce bu sürpriz konularını konuşmuştuk,senin sürprizinden bahsetmiştim,bayıldı..o da yapmış :KK1: onun kocişi de bayılmıış :KK53:
bu bir geleneğe dönüşebilir yakında :KK53::KK53:

nice nice yıllara,mutlulukla inşallah...
hediyelerine bayılmıştım arkadaşım,ben de yapıcam demiştim,zamanını bekliyorum.
biliyo musun dün bi arkadaşımın da 1. yıldönümüydü :KK1: onunla daha önce bu sürpriz konularını konuşmuştuk,senin sürprizinden bahsetmiştim,bayıldı..o da yapmış :KK1: onun kocişi de bayılmıış :KK53:
bu bir geleneğe dönüşebilir yakında :KK53::KK53:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.
evlilik için çok anlamlı ve güzel bir hediye içine içinden geldiği gibi notlar yazabilir. benim eşim notlara falan çok ağladı :KK16:
evlililik yıldönümümüzde ağladık ya diyoruz ikimzde :emir_bebek::KK1::KK1:

X