Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.
evlilik için çok anlamlı ve güzel bir hediye içine içinden geldiği gibi notlar yazabilir. benim eşim notlara falan çok ağladı :KK16:
evlililik yıldönümümüzde ağladık ya diyoruz ikimzde :emir_bebek::KK1::KK1:

evet o notlar zaten vurucu nokta :KK53:
hep böyle mutluluktan ağlayın inşallah..ne güzel,sevindim...

speddyimm yavrumm güzel geçmesine çok sevindim :) daha dur 50. yılınızı kutlıcazz asıl atraksiyonlar o zaman yaşanacak çocuklar torunlarr :KK70: hep birlikte kutlucaksınız :KK1:

evet o notlar zaten vurucu nokta :KK53:
hep böyle mutluluktan ağlayın inşallah..ne güzel,sevindim...

evet canım sende planını yap işte ben atlattım 364 gün daha rahatım :KK1::KK1::KK1:
şimdi 17 gün sonrasına gün sayıcam tatile gitmek için :KK6::KK6::KK6:

speddyimm yavrumm güzel geçmesine çok sevindim :) daha dur 50. yılınızı kutlıcazz asıl atraksiyonlar o zaman yaşanacak çocuklar torunlarr :KK70: hep birlikte kutlucaksınız :KK1:

canım inşallah o kadar yaşar mıyım bilmem ? ama 50. yılımda yine gelinlik giymek isterim :KK1::KK1::KK1: ne fantastik bi gelin olurum heeeeeeee

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.
evlilik için çok anlamlı ve güzel bir hediye içine içinden geldiği gibi notlar yazabilir. benim eşim notlara falan çok ağladı :KK16:
evlililik yıldönümümüzde ağladık ya diyoruz ikimzde :emir_bebek::KK1::KK1:

canım bn öyle hediye ,lk defa gördüm neler yazıyor orda içine mii koydun hap falan vardı dimi o nedenn

canım bn öyle hediye ,lk defa gördüm neler yazıyor orda içine mii koydun hap falan vardı dimi o nedenn

BAK ŞİMDİ

hap koydum 1 yıl boyunca başını ağrıttığım için yazdım.
Bebek ayakkabısı koydum ; Bu ayakkabılar ileride tam bir aile olacağımız ve senin çok iyi olacağın minik ayaklar için yazdım.
Çikolata şeker koydum , Bunlarda hayatıma tat ve renk kattığın için yazdm :KK1::KK1:

BAK ŞİMDİ

hap koydum 1 yıl boyunca başını ağrıttığım için yazdım.
Bebek ayakkabısı koydum ; Bu ayakkabılar ileride tam bir aile olacağımız ve senin çok iyi olacağın minik ayaklar için yazdım.
Çikolata şeker koydum , Bunlarda hayatıma tat ve renk kattığın için yazdm :KK1::KK1:

aa gerçekten süper bi fikir valla güzel olmuşş canım

bebek ayakkabılarada çok şekermiş yanlızz :))

:KK1::KK1: evet eşim vitrinin üstüne koymuş bide sabah gördüm eve biri gelse tebrik edecek

dediğin doğruu görseler öyle sanarlar tabii

bizimkiler şimdiden başladı eşimin tarafından daha çok ne zaman çocukk yapıcaksınız diye soruyorlar bu sorular git gide çoğalacak sanırım

sana özel mesaj attım bakarmısın bi canım

Hoşbuldum kızlar teşekkür ederim. Evet 2012 geçolur diyorduk 2011 Kasım ı bulduk zaten :KK70: Hazırlık vs.

olsun ama yetişmişsin yine de :KK1::KK1::KK1::KK1:

dediğin doğruu görseler öyle sanarlar tabii

bizimkiler şimdiden başladı eşimin tarafından daha çok ne zaman çocukk yapıcaksınız diye soruyorlar bu sorular git gide çoğalacak sanırım

sana özel mesaj attım bakarmısın bi canım

aynen canım o sorular biraz çoğalıyor sonra tamamen yok oluyor
benim eşimin ailesi çok istiyor. şimdi artık nasıl bilirseniz öyle yapın diyorlar sağolsunlar.
baktım yazdım bile :KK39:

Evet çalışıyorum , eşimle de yakın işyerim beraber gidip beraber geliyoruz evimize :-)

Memnunum çok şükür hayatımdan :-) İlk zamanlar duvarlarını bile yadırgadığım hem boğazımda bir yumrukla babaocağımdaki odamı aradığım yerde şu an çok mutluyum :-)

olsun ama yetişmişsin yine de :KK1::KK1::KK1::KK1:

aynen canım o sorular biraz çoğalıyor sonra tamamen yok oluyor
benim eşimin ailesi çok istiyor. şimdi artık nasıl bilirseniz öyle yapın diyorlar sağolsunlar.
baktım yazdım bile :KK39:

bizimkkilerde öyle valla kayınvalidem gezin biraz daha diyor

ama yakın çevre hiç boş kalmıyor her gördüklerinde muhakkak çocuk mevzusunu sıkıştırıyorlar :)

Evet çalışıyorum , eşimle de yakın işyerim beraber gidip beraber geliyoruz evimize :-)

Memnunum çok şükür hayatımdan :-) İlk zamanlar duvarlarını bile yadırgadığım hem boğazımda bir yumrukla babaocağımdaki odamı aradığım yerde şu an çok mutluyum :-)

İlk başlarda hepimiz yaşadık o duyguları

bende çok zorlandım çok ağladım

ama şimdi geldi geçti çok şükür

sağlıklı olsunlar da başka bişey istemem

X