- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- Konu Sahibi ceylin2011
- #8.861
burcu sortieye giriş ve menü ne kadar biliyormusun...benim orası hiç aklıma gelememişti orayıda düşünsemmi acaba ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burcu sortieye giriş ve menü ne kadar biliyormusun...benim orası hiç aklıma gelememişti orayıda düşünsemmi acaba ..
cnm sortinin sahibini tanıorm ben daha doğrusu abim gibi sevdiğim bi yakınımn kankası varol kaynar:) o yzden bz oraya gttimzde hesap ödemioz ayıptr sölemesi vip giriş kartım var şaka bi yana girişi 50-60 tl falan olması lazım bu akşam için düşünüosan yer bulamayabilirsn cnm inanlmaz kalabalk oluyo c.tesileri ama ynede ara bnce bzde yoğun oluyo die yarn akşam gdcez
neyse biz seneye gideriz ozaman,bende senin adını veririmmm:))
ayıp ediosun ver adımı bütün kapılar açılır sana :)) adımı vernce tekme tokat dalıolarmış:)) ceylin sz gdceğinzde sölersnz bana bn bişiler yaptrmaya çalışırm cnm hatta bgün beraber gderz olmamzı:))) ben haftada 3 gün falan istanbuldayım dğer gnler L.burgazdayım istanbula geldğimde grslim biara...
:)))) kız tekme tokat girmesinler bebişim var benimm:))))sğaol canım ilgin içn...beraber gitmekmi süper bi fikir çok memnun olurum...
bu arada resim olarak siyah beyaz şortlu resmim var.. 10 dk bir msj yazma hakkımız varmış yazmaıom:)
hadi yaa öle bi kuralmı varmış ben bulcam seni bkle bkle
burcu deliricem:))))yok kızımm bi türlü bulamadım...napcaz ya...dur şimdi 10 dk dolunca ben sana özelden yazcam
Tecrübeli bayanlaaaaar kafama bir soru takılıyorrr. Düğün için gelinlik kiraladım, düğünden sonra gelin çiçeğini, ne bileyim altın kesesini de iade ediyor muyuz? Biraz komik bi soru ama..:26:
Günaydın kızlarr
nasılsınızz
ben çok hastayım uyuyorum bol bol çok fena üşütmüşümm dün gece öksürükten uyuyamadım
tatlım bu sorunun en doğru cevabı kiraladığın yerdeki ,şirket prosedürleriyle alakalı
günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine
yarın için ne yapmalı bilemiyorum biz akşam iş çıkışı direk gidice belki saçımı yaptıramam bile
evde kendim tost yapabiliirim bugünden
brc88 tam zamanında yazmışım sende resimlerini eklemişsin.
güzel bir gün geçirmişsiniz yeniden gelin olmuşşsun nice birlikte mutlu senelere inşallah