benim tam bir fiyaskoydu....çok kötü bir ilk yıldönümü geçirdik unutulmazdı...yolları karıştırınca 3 saat karşıya geçmek için beklediğimiz boğaz köprüsünden,yanlış yola girince tekrar karşıya geçmek zorunda kaldık..18 de izmitten çıkmıştık ,gideceğimiz yere 23 te ulaştık,,,ortam çok kötü mahzen gibi bi yerdi,,o kadar magazin programında nasıl çıkabilir anlamıyorum...yarısı gey yarısı kaş.r bisürü insan vardı...yemekler iğrençti masa iğrençti...01 de yola çıktık dönüşte izmitte işkembeciye uğradık..o güzeldi...eve geldim saatlerce oturmaktan bebiş rahatsız oldu biraz sancım başladı....
bildiğiniz iğrençtii...tek güzel olan hediyelerimizdi...dünde kocaman bir orkide yolladı işyerineeee...bende ona kalp şeklinde kurabiye hediyesi yolladım bonn..f...dydan ....dün akşam nikah kına cdlerini izledik..böyle işte çok kötüydü
((
en güzel yanı hediyeler oldu...
düşünün o gece birlikte bile olamadık yorgunluktan eve gelince sızıp kaldık..dünde ben uyuyp kaldım...kadınlık görevimi yapamıyormuşum gibi hissediyorum.çok moralim bozuk aslında nerdeysse 10-12 günde bir birlikte olabiliyoruz...
evet brc88 gerçekten güzel bir gün geçirmişsin.. nice yıllara ...sipidi sen neler yaptınnnn?
hoşgeldin ttlımm