Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

çook teşekkür ederm cnm çok gzldi yaa çok eğlendk valla stressz fto çekilmek daha eğlenceliymiş:))buarada yıldnümz kutlu olsun nce senelere cnm...hep çook mutlu olun hepimz olalım :)) snde foto ekle yarın :)

dimi yaaaa ben bugün foto makinemi unuttum ama teyzemden istedim kendisininkini getirecek :KK1::KK1:
amin canım hepimiz için inşallah :KK34::KK34::KK34:

Haziran gelincikleri nasıl geçti bakalım 4 haziran evlileri anlatın gelin buraya :KK1::KK1::KK1::KK1:

ceylin hediyen çok anlamlı ve gerçekten çok güzel :KK54::KK54:

benim tam bir fiyaskoydu....çok kötü bir ilk yıldönümü geçirdik unutulmazdı...yolları karıştırınca 3 saat karşıya geçmek için beklediğimiz boğaz köprüsünden,yanlış yola girince tekrar karşıya geçmek zorunda kaldık..18 de izmitten çıkmıştık ,gideceğimiz yere 23 te ulaştık,,,ortam çok kötü mahzen gibi bi yerdi,,o kadar magazin programında nasıl çıkabilir anlamıyorum...yarısı gey yarısı kaş.r bisürü insan vardı...yemekler iğrençti masa iğrençti...01 de yola çıktık dönüşte izmitte işkembeciye uğradık..o güzeldi...eve geldim saatlerce oturmaktan bebiş rahatsız oldu biraz sancım başladı....

bildiğiniz iğrençtii...tek güzel olan hediyelerimizdi...dünde kocaman bir orkide yolladı işyerineeee...bende ona kalp şeklinde kurabiye hediyesi yolladım bonn..f...dydan ....dün akşam nikah kına cdlerini izledik..böyle işte çok kötüydü:KK43:((

en güzel yanı hediyeler oldu...

düşünün o gece birlikte bile olamadık yorgunluktan eve gelince sızıp kaldık..dünde ben uyuyp kaldım...kadınlık görevimi yapamıyormuşum gibi hissediyorum.çok moralim bozuk aslında nerdeysse 10-12 günde bir birlikte olabiliyoruz...:KK14:

brc88 tam zamanında yazmışım sende resimlerini eklemişsin.
güzel bir gün geçirmişsiniz yeniden gelin olmuşşsun nice birlikte mutlu senelere inşallah :KK6:

evet brc88 gerçekten güzel bir gün geçirmişsin.. nice yıllara ...sipidi sen neler yaptınnnn?
selam kızlarrr:KK16::KK16::KK16::KK16: nasılsınızzz ben geldimmmm:KK3::KK3::KK3:

hoşgeldin ttlımm

benim tam bir fiyaskoydu....çok kötü bir ilk yıldönümü geçirdik unutulmazdı...yolları karıştırınca 3 saat karşıya geçmek için beklediğimiz boğaz köprüsünden,yanlış yola girince tekrar karşıya geçmek zorunda kaldık..18 de izmitten çıkmıştık ,gideceğimiz yere 23 te ulaştık,,,ortam çok kötü mahzen gibi bi yerdi,,o kadar magazin programında nasıl çıkabilir anlamıyorum...yarısı gey yarısı kaş.r bisürü insan vardı...yemekler iğrençti masa iğrençti...01 de yola çıktık dönüşte izmitte işkembeciye uğradık..o güzeldi...eve geldim saatlerce oturmaktan bebiş rahatsız oldu biraz sancım başladı....

bildiğiniz iğrençtii...tek güzel olan hediyelerimizdi...dünde kocaman bir orkide yolladı işyerineeee...bende ona kalp şeklinde kurabiye hediyesi yolladım bonn..f...dydan ....dün akşam nikah kına cdlerini izledik..böyle işte çok kötüydü:KK43:((

düşünün o gece birlikte bile olamadık yorgunluktan eve gelince sızıp kaldık..dünde ben uyuyp kaldım...kadınlık görevimi yapamıyormuşum gibi hissediyorum.çok moralim bozuk aslında nerdeysse 10-12 günde bir birlikte olabiliyoruz...:KK14:

evet brc88 gerçekten güzel bir gün geçirmişsin.. nice yıllara ...sipidi sen neler yaptınnnn?

hoşgeldin ttlımm

kötü geçmesine üzüldüm canım yaaaa onca yoldan kalk gel güzel geçmesin keşke çıkıp başka bi yere geçseydiniz taksime falan yürüyüğ gününüzü güzele çevirseydiniz neyse kısmet artık. üzülme ama
hediyeni beğendi mi eşin canım oltayı :KK31::KK31:
birlikte olamamaya gelince yorgunluktandır canım takma kafana :KK14::KK14:
biz daha bu akşam kutlucaz gününde kutlamak istiyoruz haftaiçi ama napalım :KK16::KK16:

hoşgeldin ttlımm

hoşbulduk canım:KK16:

canım kötü geçmesine üzüldüm ama en önemlisi değilmi birlikte birşeyler yapmanız zaman mekan önemli değil bence :KK16::KK16: birlikte olmaya gelince yorgunluktan olur böyle şeyler kafana takma bebişin düşün sen üzüldükçe inan oda hissediyor :KK19:

günaydın yıllanmış ve gnler sonra yıllanacak gelinler:))) nasılsınız bakalımmmm eveeet muhteşem bi yıldönümü geçirdik pazar foto çekildik yaklaşık 300 adet:)) akşam sortieye yemeğe gttik gece 2 ye kadar ordaydık süpeerrr geçti dünde kız kulesinme gdcektk ama plan değişti evimizdeydik iştee muhteşem gnümzden bikaç kare:)))

Brc siz her evlilik yıldönümünüzde foto çekinecekmisiniz böyle :44::44::44:

kötü geçmesine üzüldüm canım yaaaa onca yoldan kalk gel güzel geçmesin keşke çıkıp başka bi yere geçseydiniz taksime falan yürüyüğ gününüzü güzele çevirseydiniz neyse kısmet artık. üzülme ama
hediyeni beğendi mi eşin canım oltayı :KK31::KK31:
birlikte olamamaya gelince yorgunluktandır canım takma kafana :KK14::KK14:
biz daha bu akşam kutlucaz gününde kutlamak istiyoruz haftaiçi ama napalım :KK16::KK16:

düşündük aslında ama nereye gideceğimiz bulamadık bide oraya parada vermiştik..seneye inşallah güzel biş yaparız..

hediyeyi görünce dibi düştü...bayıldıııı..

inşallah çok eğlenirsiniz bol bol fotoooo unutmaa

hoşbulduk canım:KK16:

canım kötü geçmesine üzüldüm ama en önemlisi değilmi birlikte birşeyler yapmanız zaman mekan önemli değil bence :KK16::KK16: birlikte olmaya gelince yorgunluktan olur böyle şeyler kafana takma bebişin düşün sen üzüldükçe inan oda hissediyor :KK19:

öyle tabi ama düşün karşı karşıya oturduk,elele bile tutşamadık dans bile edemedik...bebeişe yansıtmamaya çalışıyorum:KK31:

düşündük aslında ama nereye gideceğimiz bulamadık bide oraya parada vermiştik..seneye inşallah güzel biş yaparız..

hediyeyi görünce dibi düştü...bayıldıııı..

inşallah çok eğlenirsiniz bol bol fotoooo unutmaa

öyle tabi ama düşün karşı karşıya oturduk,elele bile tutşamadık dans bile edemedik...bebeişe yansıtmamaya çalışıyorum:KK31:

anladım canım haklısın insan aşk dolu başbaşa zaman geçirmek ister:KK14::KK14: neyse seneye bunun acısını çıkartırsınızz :KK52::KK52:

Slm kızlaar nasılsınız.
Biz evimize geldik ve eşime kavuştum çok şükür.
İyi ve yorucu bir tatil geçirdik, nasipse 1 ay sonra tekrar doğum için gidicem.
Ceylin'cim eşimde bana buna benzer bir hediye almış, benimkinde anne bebeği yukarı kaldırmış tutuyor.
Henüz vermedi ama ben kutusunu gördüm bile :)
26 haziran yıldönümüz güzel bir program hazırlamak istiyorum...

anladım canım haklısın insan aşk dolu başbaşa zaman geçirmek ister:KK14::KK14: neyse seneye bunun acısını çıkartırsınızz :KK52::KK52:

inşallahhh...bebeişi annaneye bırakıppp kaçarız bi yerlere:)
Slm kızlaar nasılsınız.
Biz evimize geldik ve eşime kavuştum çok şükür.
İyi ve yorucu bir tatil geçirdik, nasipse 1 ay sonra tekrar doğum için gidicem.
Ceylin'cim eşimde bana buna benzer bir hediye almış, benimkinde anne bebeği yukarı kaldırmış tutuyor.
Henüz vermedi ama ben kutusunu gördüm bile :)
26 haziran yıldönümüz güzel bir program hazırlamak istiyorum...

hoşgeldin canım nerdeydin sen

bu arada demek sanada benzer hediye gelecek ne güzel çok anlamlı oluyor..ileride çocukarımıza gösteririz:)

umarım yıldönümüzün güzel geçer..kesinlikle emin olduğun yerlere rez.yaptır.benim dilim yandı

X