Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

selam kızlar günaydınn

speedy hediyelerin güzel ama bencede evde ver hediyeleri daha sonra da yemekle kutlayın

bende tam gününde evde vericem

buldum. gömlekleri pazartesi gece 12'den sonra diğer hediyelerimi de yemekten sonra eve gelince vericem hem gömleği yemeğe de giyer

buldum. gömlekleri pazartesi gece 12'den sonra diğer hediyelerimi de yemekten sonra eve gelince vericem hem gömleği yemeğe de giyer

evet güzel fikirr speedy

güzel olmuş hediyelerin beğendimm hem zaten işi gereği bol bol gömlek ve kravat kullandığı için çok iyii olmuşş

hediyelerine bayıldım speedy..fikirlerini çalabilirim bikaç ay sonrası için:)

hediye işinin derdi beni de sarmaya başladı valla dün eşime diyorum evlilik yıl dönümümüze de az kaldı hafta içine de denk geliyor tüh falan diye uyuz sinir etti beni aşkım takılma böyle şeylere falan diye yaaaa ne sinir şey bende senede bir günden bizim için özel bir günden bahsediyoruz dedim ama çok üzüldüm neden böyleyiz ya biz bayanlar ne kadara ince düşünüyorsak erkeklerde bir o kadar görev gibi görüyolar bu işleri en azından benim kocam bazen çok kızıyorum ona.Haksız mıyım?

GENELDE Bütün erkekler böyle cnaım
son dk kadar düşünmek istemezler

"takılma" derken belki haftasonu-haftaiçi konusunu kastetmiştir,olamaz mı ki acaba???
benim eşim benden daha ince düşünceli olduğu için de ben zorlanıyorum,kadınların yüz karası mıyım neyim
ama düşüncende haklısın çoğu erkek daha az düşünüyo böyle şeyleri..ya da belki bi planı vardır eşinin sen içini ferah tut :)

slm güzel arkadaşlarım:)
speedy hediye fikirlerine ba-yıl-dım.. çok cici olcak:) ama bebek ayakkabısını grnce adam hamile olduğunu düşünmesin snra hayal kırıklığı olmasın yazık :)) bn henüz hediye almadım ve vakt daralıyo en geç haftasonu halletmem lazım :S

yok canım benim sanmaz..

GENELDE Bütün erkekler böyle cnaım
son dk kadar düşünmek istemezler

ay ne bileyim işte moralim bozuldu inşallah düşünüyordur bir şeyler çünkü ben fazla önem veriyorum böyle şeylere aslında bunu da biliyor ama işine gelmiyor sanırım.Mesela çok önce daha sevgiliyken bana speedy nin hediyesi gibi bir şey hazırlamıştı yıl dönümümüzde bayılmıştım.
bir mendile saçlarınından bir tutam koymuş not olarakta:saçımın her telinden daha değerlisin
Küçük bir şişeye bir kaç damala su koymuş:Ömrüm boyunca gözünden akacak gözyaşlarını bunları geçmesin akanlarda hep sevinçten olsun
Küçük bir takı kutusuna da kırmızı bir toprak koymuş:Ben de bu toprak gibi oluncaya kadar seni seveceğim bunu asla unutma yazmıştı
işte o romantik erkek gitti şimdi yerine bana bunları söyleyen adam geldi

alemsin romanik erkek gitti heee
bak benimki de düşünür eder ama hep son dk bırakır biz kadınlar aceleciyiz. ben 3 ay önce başlarım o 3 gün önce

yalan mı canım ya?
sanırım ben fazla takıyorum bekleyelim ve görelim ben üstüme düşeni yapayım da o yapmazsa utansın

sıkışık zamanda daha güzel hediye alınıyor:))

bu arada bugün benim için büyük ggünnn..bu akşam kutluyoruz biz yıldönümünü ama benim kociş dün akşam dayanamdı hediyesini verid sizinlede paylaşayım ben çok beğendim çok anlamlı bu arada saçıma çıt çıtlarımı taktırıp maşa yaptırmayı düşünüyorum ..sonra hepimiz burda resimlerimizi paylaşırız.

çok gzl be nerden bulmuş bunu hamile bde yaa bayıldım yemn ederm:)) inş bu akşam çok çok çok eğlenrsnz bzde yarn akşam sortieye gdcez eğlenmeye p.teside( 4 haziran- kendi gnnde) kız kulesine yemeğe gdcez bnde maşa düşündüm saçlarım uzun ama bilmiorum hoplayıp zıplıcaz raat edebilirmym:)) bn p.tesi hmn elicem foto buraaya ama szde ekleyn mutlaka....

favorinin sanırım internette araştırdım benim annnem melek koleksiyonuymuş:)))) inşallah eğleniriz:) sizin çifte plan süper....pazartesi paylaşıcaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…