- 22 Ocak 2008
- 8.703
- 8.584
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #8.821
ilk aylar zor diyorlar düzeni oturcak falan filan işte.
ama sen dikkat et kendine bebeğe mutlaka bi bakan olur kendini yorma çok fazla
zaten fazlası ile yoruluyorsunöp öp kokla azcık büyüsün totosunda ısır dicem
evet canım şimdi o da dünyaya alışmaya çalışıyor,bizde ona alışıyoruz
ama o kadar masum ki,saf ki,bazen uyurken bakıyorum inanamıyorum
rabbimin mucizesi,Allahım isteyen herkese versin inşallah
söz büyüyünce ısırcam senin için totosunu
şimdi çıkıyorum iyi akşamlar öpüldün canım,oğlumda öptü seni:)
merhaba kızlaaaar bende artık evli ama düğüünü bekleyen bi gelin oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...en-sonra-gelinligimi-buldum.html#post24859137 sonunda gelinliğimide buldum eger yorum yaparsanız çok sevinirim
merhaba kızlaaaar bende artık evli ama düğüünü bekleyen bi gelin oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...en-sonra-gelinligimi-buldum.html#post24859137 sonunda gelinliğimide buldum eger yorum yaparsanız çok sevinirim
bence de daha güzel olabilir etilerde
evet ayırttık yeri ..biarönce cumartesi gelsin:
süpersiniz valla kızlar ya ne güzel hediyeler alınmış evlilik yıldönümü planları yapılmış elbiseler alınmış bende tık yok daha gerçi 1.5 ay var ama ne bileyim hiç düşünmemiştim o kısmı eşiminde düşündüğünü hiç mi hiç sanmıyorum garibim işten o kadar yoğun ki
ama şimdi bende panik oldum ilk başta hediye işini halledeyim sonrada kıyafet falan puff bizimkiside pazartesiye geliyor cumasına da tatile çıkıyoruz demekki akşam yemek falan yaparız ayy heyecanlandım
merhaba canım...senin içine sindiyse doğru olan odur...hayırlı olsun şimdiden mutluluklar dilerim.bana kalırsa kurdeler rengi toz pembe olsa çiçeklerin ve ayakkabılarında toz pembe olsa daha iyi olurdu.ama sen kimsenin etkisi altında kalma..bu senin gelinliğin ve sen karar vereceksinn.kimin ne dediğini umursama:13:
hoşgeldin canım ?
gelinliğini çok beğendim ama ceyline katılıyorum daha şeker pembe hatta beyaza yakın bile olabilir..
şahsen böyle renkli kurdelayı olayını sevmiyorum gelinlie renk karışmamalı.ama kurdela olsun dersen gri soluk kalmış
canlı renklerle bi bak derim.
CEYLİN ; biz gelemiyoruz sanırım dün konuştuk eşimle anladığım kadarı ile planı var gizli tutuyor
çok saolun kızlaaaar ben gelinliğim geldiğinde pembe olanıda denim bunuda o zaman bakalım hangisi içime sincek
çok saolun tekrar ooof bende evlenim artık
son aylar artık güzel geçirmeye bak canım :123:
günaydın herkese uzun zamandır misafir gelmiyordu eve dün saat 11'de tavuk gögsü,kuru patlıcan dolması, yöresel börek aşı çorba yaptım
akşama anne ve babalar bizde yemeğe
dün çok yoğundum işe geldiğimde de resmen çökmüş şekildeydim. işlerime başlamadan önce fikir almak istedim
eşimin hediyelerinin hepsini tamamladım bi tek şekerleme çikolata falan kaldı
1 gömlek 1 karavat 1 kutu içinde büyük bir poşette diğer gömlek kravat yine aynı şekilde
ayrıca büyük trendyol kutusuna aspirin,bebek ayakkabııs ve şekerlemelerimi koymayı düşündüm toplam 3 poşet olacak yani..
sizce salı günü yemeğe gideceğimiz yerde mi hediyelerimi vermeliyim..yoksa eve götürüp hepsini akşamdan mı vermeliyim..
bi diğer alternatifte ; gömlekleri önceden vermek diğerlerini salı günü vermekte olabilir :123:
LCW dün bebek ayakkabımızı da aldık minicik pembe önden bantlı ( neden pembe aldığımı sormayın bilmiyorum )
valla bizede gelemiyorlar benim çünkü sağlık yönünden sağım solum belli olmuyor..neywse sen alda aradan çıksın.iyi olmuş menü
soru 1- niye bu kadar hediye aldın kız,,çocuk bi tane hediye alsa ezilcek :)))
cevap 1 - bence hediyeleri evde ver...o çoşkuyla evden çıkarsınız..ben gitmeden vericem...eğlencenin ortasında oltayı çıkarıp veremem ,,hem arrabaya binerken elimde görcek anlamı kalmıcakl:))
soru 2- sen niye bebek ayakkabısı aldın anlamadım ben:26:
dip not:ben bugün işyerine gittim izin aldım eve geldim,bi ishal bi öğrüntü,,,,şimdi eve geldim biraz daha iyiyim..Özetle çalışmak istemiyorum
gelsinler bakalım iyi oldu özlemişim misafiri
ne biliyim hem ihtiyacı olan şeyleri aldım hemde hoşuma gidenleri
Evde verirsem ptesi gece vermem lazım biz salı günü kutlucaz çünkü yada haftasonu vermem lazım ikisinden birisi işte
bi kutu içinde
1 aspirin ; 1 yıl içinde başını ağrıttığım için
2 çikolata tatlı günlerimiz için
3 bebek ayakkabısı ; ileride tam bir aile olmak için
içindeki notları daha anlamlı ve güzel yazıcamve sadece hediye olsun diye aldım bebek falsn istemiyorum
dikkat et geçmiş olsun bende yatmak uyumak istiyorum
aa güzelmiş kız bende evde hemencecik yapayım öle bişi ...benim bebeiş ayakkabısı koymama gerek yok:)ama diğerleri güzrelmiş.
ben temizlik yapmak isityorum,,ağda yapmam lazım bisürü işim var ama halim yok