- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #8.781
yemeğe kayınvalidemler dışında daha kimseyi alamadım.hep böyle çaya gittik çaya geldiler
biz tatil planı yapamıyoruz daha.benim sınav var temmuzda biliyorsun.
sonra da nasipse ev bakıyoruz eğer alırsak taşınma derdi olucak.araya ramazan bayram giricek.
bakalım eylülde de sıcak oluyor havalar belki o zamana kalır.aslında benim de ihtiyacım var,bütün gün kış evdeydim kukumav kuşu gibi :26:
Hoşgeldin canım sen nasılsın ?
Evet altınoluğa 3-4 yıl önce gittik harika ötesi bi yer bayıldım
eminim sarımsaklıyı da çok beğenicemsakin huzurlu bi yer. benimde kafa dinlemeye ihtiyacım var.
eee gitmişken görmeden yada almadan gelme dediğin bişeyler var mıdır
anladım canım alırsın ya boşver ... benimde ilk misafirlerim annemlerdi. iki taraf :)
sınava az kaldı bol bol çalış canıminşallah kazanırsın şu mübarek günlerde
eylülde antalya tarafları hala sıcacık olur merak etme o taraflara gidersiniz en kötü..
ev için de ev derdi ayrı dert yaaaaaaalması bi dert almaması ayrı dert inşallah kendi evinize sahip olursunuz en kısa sürede.
tatil her zaman yapılır. öncelik ev
Hoşbuldum canım bebekimi bekliyorsun Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsinBende Ekim'de evlendim 8 ay olacak çok çabuk geçiyor günler daha dün gibi geliyor
MaşaAllah diyelim bebişine.
Rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip etsin.
2011 gelinleri evlendi bebişleri bile oldu :)
sağol arkadaşım allah hepinize hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.
Evet canım nasipse 2 ay gibi bişey kaldı.
Eski zambak değilim artık, 10 kilo aldım üzerine :)
Ben nasipse normal düşünüyorum ama son 1 haftada bile değişebiliyor dediler.
Sen ne düşünüyorsun?
Gerçi artık sezeryan malum yasal değil, çok yapan doktorlarada ceza var...
bende erken kilo almaya başladım..hiç sadece 4 kere istifrağ ettim ve çok iyi yemek yiyorum sanırım onunla alakalı..bende normal istiyorum...normal için bi kaç dra görün sezeyan yapmak için kandırabiliyorlar.
Evet günler çabuk geçiyor, bizimde 26 haziranda 1 yıl dolacak.
Şimdilik herşey çok iyi, evliliğin ilk senesi zor derlerdi ama öyle değilmiş, inşaAllah bir ömür güzel geçer...
ayrı şehirde olmak zor olsa gerekk...neyseki evliliğin güzel gidiyormuş en güzelide buEee ben eylul 2011 de evlendim.24yasındayım.çok degil kısa bi süre önce bebek istedigimize karar verdik.bekliyoruz bakalım..bu arada ailelerden farklı şehirdeyiz,eşimin işi dolayısıyla..3aylık evliyken tayin çıktı.çok zorlandım.kimse yok aile akraba arkadaş yok..yeni yeni alışıyorum buraya böyle iştebu arada evliliğimiz çok şükür çok güzel gidiyo
korkunç ama 1 kez oturunca sonra korkmadna gidiyorsun şimdi benim açıkçası içimde korku falan yok alıştım sanırım.
hem bebek düşündün mü bu duruma iyice alış arada oturucaksın çünkü...
canım benim çok sevindim paşana hayırlı uğurlu olsun inşallah
sağol arkadaşım teşekkür ederim..kandırmıyorsa tabi bidahaki gidişimizde kız çıkmasında:))
seninde doğumuna az kalmış maşallah kızlar
zamanla alışırsın canım şimdi bi anda garip geliyordur.
benim içinde doya doya kokla büyünce ısır demeye başlalrım
eee annelik nasıl bişeymiş söyle duygularını
gel tabiki de
eylül gelinlerinde herkes bebek istiyor şuandaerkenci çıktınız...
hadi senin içinde hemen gelsin bebek inşallah
günaydın canlarrr:))
nasılsınz bakalım?? kızlar ben haftasonu yıldönümümzde gyceğim elbseyi aldım kafamada tüllü taç aldım elbsemde beyaz çok içime sindi :)) sz yapmaya başladınzmı hazırlık falan ne durumdasnz:)
günaydın ;
ben hediyelerimi tamamlıyorum yavaş yavaş işte.
kıyafet içinde yeni beyaz saten karışımlı pantalon almıştım.üzerine yine beyaz dantelli yarım kollu tshrtum var onları giyerim.
ayakkabımda gelin ayakkabılarımın aynısının babeti var onu giymeyi düşünüyorumbizde hazırız artık evlilik yıldönümüz için..
Merhaba kızlar, konuya biraz sonradan dahil olucam ama ayvalık yolcusu gördüm sanki affedin beni :)
Dipnot: Bende 2013 gelinciğiyim
Speedy'cim selam:) Sarımsaklı'ya daha önce gitmiştim çok güzel bir yer. Tartışmasız. Geçtiğimiz yaz Cunda'da geçirmiştim tatilimi. Bence sarımsaklı'ya nazaran daha huzurlu ve sakin bir yapısı var. Daha çok sevdim orayı:) İki kıyı karşı karşıya ama ikisi arasında hayat bence bambaşka:)
Hmm mezeleri.. aklımda kalan mezeler.. çok güzellerdi. ayçiçeği sarması vardı. Kesinlikle yemelisin:) Ve ve ve... Damla sakızı dondurma! Tadı halen damağımda :)
amin canım ne güzel konuştun çok tşk ederim
aynen alsan bir dert almasan kira ayrı bir dert.bakalım isteklerimiz çok hayırlısı neyse onu versin Allahım.
çok öpüyorum seni
herkese iyi günler ben şimdilik kaçtım
bende dantelli mini bi elbise giyicem krem beyaz altına kırmızı ayakkabı larımı...
bizim plansa tavernaya gitmek,,ümit beseni fdüşünüyoruz değişik biş iolsun dedik:)
ceylin2011 ;
ben 2 isim istiyorum allahın izniyle. aslan ismi de güzel bence beğendim...
dikkat edersin o zaman geçen hafta arkadaşmla eğlenmeye gittik oda 4 aylık hamile çok hareket edemedi bide devamlı su içti falan içki de yasak doğal olarak
evet bu sene böyle olacak napalımmm dikkat edicem kendime
bu arada sipidi ben yeni kapıya hiç gitmedim sen biliyormusun nasıl gidicez
ne için gideceksin ve nereden gideceksin canım feribota falan mı bineceksin
ümit besen yeni kapıda mercan restaurantta çıkıyormuş,gece arabamızla gelcez
aaaaa bu tarafa mı gelmiş. tarabya tarafındaydı o.
yenikapıya eminönüne doğru geleceksiniz canım eşin biliyordur mutlaka şimdi baktım yol tarifi var
yok kociş bilmez o istanbula ilk benimle gezdi:)
yeni kapı karşıda değil dimi eminönü tarafındamı,,haremden bi anlatsana,,ben karşıyı çok iyi bilmiyorum. anadolu tarafındaysa bakarım şimdi netten
cnm eminönüe kadr gelmeniz lazım ondan sonra feribot iskelesi için heryerde tabela bulabilirsinizonun çok yakınında gözüküyor.
hıı tama ozaman kolay yerde bulruz sağol
hoşgeldin 2013 gelinciğiyaz bitsin size de az kalmış stres yapma
cunda şeytan sofrasına gidicez niyetimiz o yönde yani gitmişken cundayı da mutlaka görmek isteriz ikimizde :13:
dediğin meze dondurmayı mutlaka denerim
Günler çabuk geçiyor benim için, şuan sıkıntı yok şükür. Zaten muallaktayım 2014 gelinciği olma ihtimalim yüksek canım.Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah... Şeytan sofrası çok güzel gördüğüm en güzel manzara ve gün batımı.. Çok seveceksin orayı umarım kalabalık olmaz, cunku bi yokustan cıkıyorsun ve araba yogunluğundan aracı biraz aşağıda park etmez zorunda kalıyorsun tatlım. Sarımsaklı hareketli güzel bir yer, sanırım evlilik yıl dönümünüzde gideceksiniz değil mi canım?
aynen canım yeri çok basit zorlanmadan bulursunuzbizde mi gelsek ne
ne hediye alacaksın peki ?
sipidiiiiiiiiii valla yemin ederim gelmenizi çok isterim grup olunca daha güzel eleniriz...gelsenize ciddiyimmmm....unutulmayacak yıldönümü olmazmııııı,,,valla bak düşünün bunu
benim kocişte mutlu olur sever o kalabalığııı
olta aldım demiştim ya:)
nasıl gideceksiniz yani fix menü falan mı ? nasıl anlaştınız ?
aslında eşime süprüzz yapabilirimo içki falan içmez ama belki gelmek isteyebilir..
unutmuşum yaaaa