Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

güzel fikirr :)

bende internet değişik hediyeler bakıyorumm bakalım bulabilecekmiyim

maç ve gs hastası

ama herşeyii var daha yeni iki tane forma aldıı

biraz ağzını arıycam istedği beğendiği bişeyler var mı diyee

Evet ikimiz de öyle karar verdik aynı gününde kutlamak bizim için daha anlamlı olacak :KK16::KK16:

Aynen 2 ay süren var her gördüğünü göster bak bakalım ilgisini ne çekecek :KK34::KK34:

Evet ikimiz de öyle karar verdik aynı gününde kutlamak bizim için daha anlamlı olacak :KK16::KK16:

Aynen 2 ay süren var her gördüğünü göster bak bakalım ilgisini ne çekecek :KK34::KK34:

evet çok istediği bişeyler olsun istiyorumm

inş.içime sinen bulabilirimm

şimdi telefon geldii arkadaşım hamileymiş nasıll mutlu oldum yaa ağlayarak haber verdii kıyamam

bzm yıldönümü kutlamalarımız braz uzun sürcek :)) ağvada küçük bi haftasonu kaçamağı yapmayı düşünürz :) günündede kızkulesinde yemek ycez beyaz elbse gycem taç takcam gelin olcam yeniden :KK70::KK70::KK70:

:KK1::KK1::KK1: evet zamanın var dikkat edersin..

çok güzel bir haber Rabbim sağlık versin ben bile çok sevindim :KK31::KK31:

aminn canım çok istediler olmuyordu bi türlüü tedaviyi bıraktılar

kendiliğinden geldii çok mutluoldum ya

bzm yıldönümü kutlamalarımız braz uzun sürcek :)) ağvada küçük bi haftasonu kaçamağı yapmayı düşünürz :) günündede kızkulesinde yemek ycez beyaz elbse gycem taç takcam gelin olcam yeniden :KK70::KK70::KK70:

çok sevindimm canımm ayy bende çok isterdim kız kulesinde yemek yemek

sipidicim napıyorsun :KK3::KK3:
dimek sarımsaklıya gidiyorsun benim memleketime :KK16::KK16:
biz balayımızı sakin bir yerde geçirmek için altınoluğa gitmiştik deniz kum güneş her yerde güzel ya :KK16:

Hoşgeldin canım sen nasılsın ?
Evet altınoluğa 3-4 yıl önce gittik harika ötesi bi yer bayıldım
eminim sarımsaklıyı da çok beğenicem :KK53: sakin huzurlu bi yer. benimde kafa dinlemeye ihtiyacım var.
eee gitmişken görmeden yada almadan gelme dediğin bişeyler var mıdır :KK36::KK36:

Hoşgeldin canım sen nasılsın ?
Evet altınoluğa 3-4 yıl önce gittik harika ötesi bi yer bayıldım
eminim sarımsaklıyı da çok beğenicem :KK53: sakin huzurlu bi yer. benimde kafa dinlemeye ihtiyacım var.
eee gitmişken görmeden yada almadan gelme dediğin bişeyler var mıdır :KK36::KK36:

ben de iyiyim canım,günler geçip gidiyor işte.
akşama misafirim var.biraz temizlik yaptım,sonra da bir şeyler hazırlıcam.
evet sakin tam kafa dinlemek için :KK34:
vallahi daha çok hediyelik eşya türü şeyler oluyor oralarda.ama biz arabayla gidip geldiğimiz için yol kenarında satışı yapılan gıdalardan almıştık.
yeşil zeytin,zeytinyağı,kuru incir gibi şeyler.
aklıma başka bişi gelmiyor :44::KK1::KK1:

ben de iyiyim canım,günler geçip gidiyor işte.
akşama misafirim var.biraz temizlik yaptım,sonra da bir şeyler hazırlıcam.
evet sakin tam kafa dinlemek için :KK34:
vallahi daha çok hediyelik eşya türü şeyler oluyor oralarda.ama biz arabayla gidip geldiğimiz için yol kenarında satışı yapılan gıdalardan almıştık.
yeşil zeytin,zeytinyağı,kuru incir gibi şeyler.
aklıma başka bişi gelmiyor :44::KK1::KK1:

aynen zaman hızlı geçiyor ya gerçi biraz daha geçsin biz tatile gidelim.
Resmen aklım tatilde bu sene buna çok ihtiyacım var sanırım :KK25::KK25::KK25::KK25:
benim kayınvalidem aydınlı zeytin falan memleketten geliyor oralarda da bol bol var ...
bende hediyelik bişeyler bakarım artık :KK16: çok sevmem ama belki gözüme hoş gelen bişeyler olur :KK1::KK1::KK1:
ne yaptın bakıyım akşama ? :KK56::KK56:

aynen zaman hızlı geçiyor ya gerçi biraz daha geçsin biz tatile gidelim.
Resmen aklım tatilde bu sene buna çok ihtiyacım var sanırım :KK25::KK25::KK25::KK25:
benim kayınvalidem aydınlı zeytin falan memleketten geliyor oralarda da bol bol var ...
bende hediyelik bişeyler bakarım artık :KK16: çok sevmem ama belki gözüme hoş gelen bişeyler olur :KK1::KK1::KK1:
ne yaptın bakıyım akşama ? :KK56::KK56:

çabuçak gelsin tatil dinle kafanı canım,şimdiden iyi tatiller diliyorum sana bol bol enerji depola:KK34::KK34:
ben misafirler için dün akşamdan etimekli profiterol yaptım.burdan almıştım tarifi :KK1:
cevizli kek bir de minik pizzalar yapıcam yanına da çay :KK1: bu kadar :KK56::KK56:

çabuçak gelsin tatil dinle kafanı canım,şimdiden iyi tatiller diliyorum sana bol bol enerji depola:KK34::KK34:
ben misafirler için dün akşamdan etimekli profiterol yaptım.burdan almıştım tarifi :KK1:
cevizli kek bir de minik pizzalar yapıcam yanına da çay :KK1: bu kadar :KK56::KK56:

inşallah canım inşallah sağolasın. :KK16::KK16::KK16::KK16:
çaya geliyorlar bende yemeğe sandım.. :KK56: menü güzelmiş afiyetle yiyin :KK55::KK55:
siz tatile gitmiyor musunuz ?

inşallah canım inşallah sağolasın. :KK16::KK16::KK16::KK16:
çaya geliyorlar bende yemeğe sandım.. :KK56: menü güzelmiş afiyetle yiyin :KK55::KK55:
siz tatile gitmiyor musunuz ?

yemeğe kayınvalidemler dışında daha kimseyi alamadım.hep böyle çaya gittik çaya geldiler :KK1:
biz tatil planı yapamıyoruz daha.benim sınav var temmuzda biliyorsun.
sonra da nasipse ev bakıyoruz eğer alırsak taşınma derdi olucak.araya ramazan bayram giricek.
bakalım eylülde de sıcak oluyor havalar belki o zamana kalır.aslında benim de ihtiyacım var,bütün gün kış evdeydim kukumav kuşu gibi :26:

X