olamıyorum sürekli ağlıyorum. annem beni görünce o da ağlıyor yazık. hep sorun sıkıntı çıktı bugüne kadar, bir türlü kafam rahat biriyle ilerleyemedim. anlamadım ki neden böyle. sevdiğine değer son derece uyumlu anlayışlı biriyim oysaki ama olmuyor iştekafaya takma, umursama, vurdumduymaz ol
nasıl yapabilirim taşımayı ?Allah hayırlı mutlu bir evlilik yapmayi nasip eylesin insallahyaşınız kafaya takılacak bir yaş değil isterseniz konunuzu dualar bölümüne taşıyın
bunu mu söylemeliyim ?Evet var. "Rabbim geç olsun ama sonu huzurlu bir evlilik olsun. "
Ben de bilmiyorum taşımayınasıl yapabilirim taşımayı ?
Demek istediğim bu işler zorla olmaz, aceleye gelen işlerin sonu genelde hüsran oluyor.bunu mu söylemeliyim ?
aceleden değil de karşıma istediğim gibi biri çıkmıyor bir türlü. istediğimde çok kriteri olan biri değilim. işi gücü olsun düzgün karakteri olsun beni sevsin saysın benimde gönülden duygu hissedebileceğim biri olsun istiyorum sadece ama olmuyor işteDemek istediğim bu işler zorla olmaz, aceleye gelen işlerin sonu genelde hüsran oluyor.
Sabırlı olun elbet birgün değerinizi bilen biri çıkacaktır.
hep öyle dua ediyorum zaten ama hayırlısı karşıma çıkmıyor işteAllah tan Hakkınızda hayırlı olanı isteyin
Evlenirsiniz bu kezde daha farklı sorunlar çıkar herşeyin hayırlısı olsun diye dua edin
Not:Yöneticiyi etiket yapın yada mesaj atın uygun görürse taşırlar
Demek ki o kisiler nasibiniz degilmis şöyle düşünün onlardan biri ile evlenip mutsuz da olabilirdiniz bu forumda 30 yas ve üzeri evlenip mutlu olan o kadar kadın var ki mühim olan yaş değil doğru zamanda doğru kişiyle evlenmekolamıyorum sürekli ağlıyorum. annem beni görünce o da ağlıyor yazık. hep sorun sıkıntı çıktı bugüne kadar, bir türlü kafam rahat biriyle ilerleyemedim. anlamadım ki neden böyle. sevdiğine değer son derece uyumlu anlayışlı biriyim oysaki ama olmuyor işte
yıllardır içten dua ediyorum ama nasip olmadı bir türlü evlenmekEvlilik kaderinizde yazılıysa, kısmetinizide Allah karşınıza çıkaracaktır.Allaha hayırlı nasip, kısmet vermesini dileyerek, içten yapın duanızı. Elbet karşılığını verecektir.Allah nasip etmeyeceği isteği insanın gönlüne vermezmiş derler. Evlenmek, yuva kurma isteği gönlünüze düştüyse, elbet karşınızada çıkacaktır diyorum.Gönlünüzün muradına ermesini ve hayırlı nasibinize kavuşmanızı dilerim.
zaten onlarla olmamasına üzülmüyorum dediğiniz gibi Allah beni bişeylerden korudu demek ki diyorum. ama kimseyle olmuyor, karşıma hayırlı biri çıkmıyorDemek ki o kisiler nasibiniz degilmis şöyle düşünün onlardan biri ile evlenip mutsuz da olabilirdiniz bu forumda 30 yas ve üzeri evlenip mutlu olan o kadar kadın var ki mühim olan yaş değil doğru zamanda doğru kişiyle evlenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?