Ben katılıyorum kelimesi kelimesine
Burda konu sahibesine sen ailesiyle yaşayan bir kezbansın, kitap okuyan az biraz okumuş kültürlü adam! senin neyine, dünya gezmek falan da hayal denmesini hiç anlayamıyorum
Ben de bahsedilen kadınlardan biriyim, iş dolayısıyla ailemden farklı bir ülkede yaşıyorum kendi düzenim evim var çok şükür, mesleğimde de çok çok başarılıyım Allah aşkına bana da sen de şusun busun yazmasınlar diye bunları belirttim niye yazdın demeyin
Konu sahibesi dünyayı sevdiğiyle gezmek istiyordur, tek başına gezmek bir noktaya kadar iyi hoş ama sonra sıkıcı. Yanında konuşacak paylaşacak kimse yok. Burdakiler yorum yapanlar evli, ilişkisi olan insanlar, bilmedikleri hayatlar hakkında çekirdek çitleyerek yorumlar yapıyorlar. Her konuya fiks aynı cevap kariyer yap, kendini geliştir, kursa git, dünyayı gez kezban kalma .... PhD terkim egitimliyim kariyerliyim kulturluyum tek başıma da gezdim de ama yanıma birini istiyorum yalnızlık çekiyorum kardeşim. Kariyerli kulturlu vb olunca ubermensch olmuyorsun sonucta yine insansin.
Bu işler gayet kısmet, net. Arkadaş ortamında biriyle tanıştım karşılıklı hoşlaştık da. Adam 3 çocuk doğur evde otur diyen tiplerden çıktı. Siz böyle bir insanın PhD mühendis abladan hoşlanacağını düşünmezsiniz ama hoşlandı, işin garibi ben de ondan hoşlandım. Aşk, romantiz linear şeyler değiller çok farklı insanlar arasında da olabiliyor.
Konu sahibi nenden yalnız yaşasın anlamadım belki istemiyor. 1 yıl 2 yıl hoşunuza gider ama sonrası kocaman bir yalnızlık. Akşam geliyorsun konuşacak kimse yok, yemeği tek başına yiyorsun, her seyi tek basina yapiyorsun, haftasonu tek başınasın; çok sıkıcı ve çok yalnız bir durum. İmkanım olsa ben şimdi ailemle yaşamak isterdim en azından akşamları insan yüzü görürdüm.