• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemedim

Kızlar merhabalar. Ben 35 Yaşında işi gücü olan, ailemle yaşayan bir bayanım. Ailemle bir sıkıntım yok çok şükür. Ama ben de artık evlenmek, anne olmak istiyorum. Ama ne yaptıysam olmadı. Bir türlü kafa dengi birini bulamadım. Etrafımdaki arkadaşlara da hafiften niyetimi belli ediyorum ama sanki etrafta hiç bekar erkek yokmuş gibi. Ne karşıma biri çıkıyor, ne de biri aracı oluyor. Bu konuda inanılmaz umutsuzum. Gerçekten moralim çok bozuk. Benim hiç akrabam, dost çevrem yok. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bir de yaşımdan dolayı umutsuzum. Geç kalmış gibi hissediyorum, bunu bir eksiklik olarak görüyorum. Kızlar bir akıl verin ne olur. Sevgiler.
Valla konuları gezerken mesajınız dikkatimi çekti yazayım dedim.benim abimde bekar ve kız arıyoruz,oda bulamadi kimseyi nasip olmadi,ne desem nasıl desem burdan nasıl anlaşılır bilemedim ama gorumcelik yapıp abimle bir tanışın ozaman mi desem ne desem kemküm asdgghjfd🤭

Valla konuları gezerken mesajınız dikkatimi çekti yazayım dedim.benim abimde bekar ve kız arıyoruz,oda bulamadi kimseyi nasip olmadi,ne desem nasıl desem burdan nasıl anlaşılır bilemedim ama gorumcelik yapıp abimle bir tanışın ozaman mi desem ne desem kemküm asdgghjfd🤭
Abiniz kac yasında, kitap okuyor mu?
Meslegı nedir bir de.
😂

Kadere inanır mısın bilmem canım benim ama bu işker bana göre nasip kader işi özellikle evleneceğin adam tamamen yazgı meselesi emin ol kaderinde varsa gününü saatini bekliyorfur bu işler hiç öyle dost çevre akraba işi değil mağara da da olsan senin ksımetinse gelir seni bulur :))) canını sıkma canım Benim inşallah en iyisinden hayırlı bir kısmet gelir seni bulur en kısa zamanda :))

Kadere inanır mısın bilmem canım benim ama bu işker bana göre nasip kader işi özellikle evleneceğin adam tamamen yazgı meselesi emin ol kaderinde varsa gününü saatini bekliyorfur bu işler hiç öyle dost çevre akraba işi değil mağara da da olsan senin ksımetinse gelir seni bulur :))) canını sıkma canım Benim inşallah en iyisinden hayırlı bir kısmet gelir seni bulur en kısa zamanda :))
Aslında ben de aynı şeye inanıyorum. Ama bir kaç tanıdığım var. Hayatları boyunca hiç evlenmemiş. Onlar gibi yalnız olmak istemiyorum. Böyle olmasından da çok korkuyorum.

Sizde mi evlenmek istiyorsunuz 🤣🤭
Hayır ben konu sahıbının sozcusu sıfatıyla burdayım.
35 e kadar ince eleyip sık dokumus bırının aklı karıssın istemem.
Kendisi utanıp soramayabılır gelın sıfatında cunku.
Yerine ben soruyorum 😂

Ben talibim kiz, hangi sehir ne is yapar nasil bir insan?

Kusura bakma konu sahibesi :olamaz:

Yok ya niye kızayım onune gelenle cınsel birliktelık yasayıp is evlenmeye gelince bakire kiz istiyorum diye kendını yırtan adamlar varken, hıc evlenmemıs bir kadının evlenmemıs erkekle evlenmek istemesini anlarım. Biraz tekerleme gibi oldu sorry.

Bekar iste bizim yaslarda biraz zor. Genelde evlenip Bosanmıs oluyorlar, Bosanmıs ama cocuksuz diye değiştirebilirsin kafandakini ilerleyen zamanlarda.

Bı de dunyayı gezmek cok utopık
Hayal kurarken gercekcı olmak lazım biraz.
Her sene senelik izinde tatile gitsen Kafı.
İşte haklı bir yorum. Adama direk dünyayı gezme hayalinden bahsedilirse tırsabilir. Gezmeyi seven adam bulursan imkan oldukça gezersiniz.

Nerede yaşıyorsunuz ?
Büyük şehir mi ?
İyi bir spor salonuna yazılın
Mesleki kurs ve seminerler olur
Turlara katılın.
Sanaldan da bakabilirsiniz forum sitesi vs olabilir.
Onun dışında belli derneklere katılabilirsin
Dil kursu olur vs öyle yerlere zaten genelde hep birini arayan Kişiler geliyor.
Bulursunuz oralarda birimin illa ki
Ama dikkat çekmek istiyorsanız en önemli şey karamsar olmayın iyi bir enerjiniz olsun gülümseyin kendinize güvenin.

Nerede yaşıyorsunuz ?
Büyük şehir mi ?
İyi bir spor salonuna yazılın
Mesleki kurs ve seminerler olur
Turlara katılın.
Sanaldan da bakabilirsiniz forum sitesi vs olabilir.
Onun dışında belli derneklere katılabilirsin
Dil kursu olur vs öyle yerlere zaten genelde hep birini arayan Kişiler geliyor.
Bulursunuz oralarda birimin illa ki
Ama dikkat çekmek istiyorsanız en önemli şey karamsar olmayın iyi bir enerjiniz olsun gülümseyin kendinize güvenin.
Aslında iyi bir enerjim var. Arkadaşlar eğlenceli biri olduğumu söyler. Küçük şehirde yaşıyorum. Çok öyle kurslar vs yok.

Aynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)
Gayet makul beklentilerin. İnşallah gönlüne göre bulursun. Koronadan sonra yumurtalarını dondurmak istemez misin? Kimse bilmek zorunda da değil. Böylelikle zaman daralıyo hissin azalır. Dualarım seninle

Gayet makul beklentilerin. İnşallah gönlüne göre bulursun. Koronadan sonra yumurtalarını dondurmak istemez misin? Kimse bilmek zorunda da değil. Böylelikle zaman daralıyo hissin azalır. Dualarım seninle
Yumurta dondurma Türkiye’de yapılıyor mu ki ?

Bence yasin okunacak günlere dini faliyet olan yerlere takılın oradaki yaşlılar mutlaka ya aileden ya eş dostan geri dönüş oluyor bekarları evlendirme yerleri oralar, yaşlı teyzelere de söyle evlenmek istiyorum diye hemen aday bulunur sana, işi gücü yerinde olan, sana uyumlu olan bu işi yaşlılar çok iyi beceriyor🤭🤭
Bu sene zor o da

Back