- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
- Konu Sahibi mavileyla1100
-
Aynen öyle. Sade bir nikahla evlenirim, gelinlik duvak filan istemem tekrar evlenirsem diyordum hep. Nisanda evleniyorum. Sadece nikah düşüncesinde sabit kaldım. Gayet abartı kabarık bir gelinlik beğenip diktirdim ve upuzun bir duvağım olacak. O heves kadınlarda hep var bence.Önce öyle gelinlik düğün işleri angarya gibi geliyor insana aça evlenme teklifi alıp söz yapıldıktan sonra kendine engel olamıyorsun o kaçmış gibi görünen heves hemen geliyor
yumurta dondurmak içinde bakire olmamak gerekiyo. bakire olmazsanda evlenemiyosun gibi bi kısır döngü var. yanlışta olsaKismetinse ayağına gelir yapacak birşey yok evliside yanlız etkilenmedigin anlaşamadığın biri olacağına ama çocuk için 35 yaş kritik olabiliyor ben de tedavilerden gectigim için yumurta dondurmani tavsiye ederim ileride eşini bulduğunda çocuk madem istiyorsun sıkıntı cekmezsin
Sadece son cumlene takildim ben. Mutlu olmak icin evlenmeyi bekliyorsunuz gibi. Kac senenizi kacirmissiniz farkinda misiniz? Evli olmadan da mutlu olunabilir. 35 de gec degil. Arkadasim gecen sene evlendi. Bu arada ben 48 yasindayim. Muhtemelen o da oyledir. Esi de o yaslarda gozukuyor. Evliligin yaşi başı yok. Evlilik de mutluluk degil. Ben bosaninca mutlu oldum mesela.Kızlar merhabalar. Bu tarz konularının çok açıldığını biliyorum. Ama bir de benim derdimi dinlemenizi çok rica ediyorum. Yaşım 35. İstanbulda yaşıyorum. İyi bir işim, maaşım var. Dünyanın bir çok yerini dolaştım. Arkadaşlarım çok entellektüel biri olduğumu söylerler. Gerçekten de çok kitap okurum. Bilgi birikimim iyidir. Dış görünüş olarak da çok güzel olmasam da çirkin de değilim. Bakımıma dikkat ederim. Bunları anlatmamım sebebi biraz beni tanımanızı istiyorum. Amacım kendimi övmek değil, zaten övmenin ne yararı var. Burada kimse kimseyi tanımıyor.
Ama işte hayattaki sıkıntım yalnızlık. Kimsem yok yanımda. Daha önceden yaşadığım kötü ilişkilerden dolayı yıprandım. İnsanları sevemez oldum. Bana göre herkes kötü, herkes arkamdan iş çeviriyor. İnsanların kötü özelliklerini hemen görüyorum. Bunlar yaşadığım travmalardan biliyorum ama bunu değiştiremiyorum. Evlenmek, yuva kurmak ve en önemlisi anne olmak istiyorum. Ama buna hevesim de yok. Yani yorgunum. Gelinlik giymek herkesin hayalidir öyle değil mi? Ben ise yarın evlensem düz beyaz bir elbise yeter, ne gereği var gelinliğe modundayım. Dediğim gibi hevesim kalmamış. Ama yalnızlıktan da çok bunaldım. Tabi yaşım da geçiyor, o da beni panik hale sürüklüyor. Arkadaşların aracı oldukları kişilerle görüşünce hiç etkilenmiyorum. Bir arkadaşım bu tarz şeylere kapalısın diyor. Bir başkası sen çok kültürlüsün, dışı veya cebi değil beyni dolu olsun istiyorsun, onu da bulamazsın diyor. Biraz çaresiz kaldım sanırım.
Sosyal bir hayatım var. Gezilere katılırım her zaman. Zaten işim gereği sürekli yeni insanlarla tanışıyorum. Ama ya beni etkileyen biri çıkmıyor. Ya da olsa bile çoktan evlenip barklanmış oluyor. Malum yaş 35. Artık kafama yatan kişiler genelde bu yaş üstü oluyor ama o yaşa da bekar kalmıyor kimse. Neyse size derdimi anlatmak istedim. Umarım bir gün ben de mutlu olabilirim. Çünkü gerçekten mutsuzum.
yumurta dondurmak içinde bakire olmamak gerekiyo. bakire olmazsanda evlenemiyosun gibi bi kısır döngü var. yanlışta olsa
Çok isteyenin laparoskopik yapılarak karından da toplanıyor 35 yaşından sonra bakireliğe takan erkekle de evlenilmese keşke o yaşa kadar oda bakire kalsinyumurta dondurmak içinde bakire olmamak gerekiyo. bakire olmazsanda evlenemiyosun gibi bi kısır döngü var. yanlışta olsa
Nefret ediyorum baskı yapan cevreden çocuğuna evlilik zamanın geldi bul birini bulamadin kimseyi kimse seni istemedi diyen her yasinda cocuklarina biricikleri olarak davranmayan , çocuklarına bir koca bir kari bulmayi zorunlu gösteren ailelerden ... bulamazsa degersiz mutsuz kimsesiz ruh haline büründüren herkesten ...Yazdıklarınızı okurken kendimi görür gibi oldum. Bende 29 yaşındayım ve bekarım 2 senedir de ilişkim olmadı. Karşıma çıkan insanlar oldu ama biraz güvensem yine bir kazık yedim. Artık sevgililik olaylarına çok soğuk bakıyorum kimseden hoşlanamıyorum gibi bir şey oldu. Çünkü yine aynı şeyleri yaşayacağım diye düşünüyorum. Çevremdekiler yaşımın geldiğini düşünüp çok baskı yapıyorlar evlenmem konusunda. Bende bu baskılardan dolayı bunalmış durumdayım..
Konu sahibinin yaş 35.Gene evlenemedim modusinirleniyorum böylesi insanlara
Aslında ben de her yaşta evlenilebileceğini düşünüyorum ama çocuk meselesi kafamı karıştırıyor.Sadece son cumlene takildim ben. Mutlu olmak icin evlenmeyi bekliyorsunuz gibi. Kac senenizi kacirmissiniz farkinda misiniz? Evli olmadan da mutlu olunabilir. 35 de gec degil. Arkadasim gecen sene evlendi. Bu arada ben 48 yasindayim. Muhtemelen o da oyledir. Esi de o yaslarda gozukuyor. Evliligin yaşi başı yok. Evlilik de mutluluk degil. Ben bosaninca mutlu oldum mesela.
Sinirlenmeyin lütfen. Yalnızlık ve aile kurma isteği bendeki.Gene evlenemedim modusinirleniyorum böylesi insanlara
Aslinda bir istemwyi biraksaniz hersey olacak da... bazen cok isteyince olmuyor. Ters cekim kurali...Aslında ben de her yaşta evlenilebileceğini düşünüyorum ama çocuk meselesi kafamı karıştırıyor.
arkadaşını benimle tanıştırsana hala bekar mıİst da evlenmeyi cok isteyen bi erkek arkadasım var o da bulamıyor yıllardır..istersen tanıstırayım..bosanmıs cocuk yok...müdür pozisyonunda..ama oyle dolu dolu bi erkek anca cok okumuslarda var onlar da asosyal oluyor onlarla da mutlu olamazsın ki...cok dolu kültürlü adam türkiyede arama fazla...huyu iyi olsun yeter...bu arkadas iyidir istersen tanıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?