- 1 Mart 2020
- 67
- 110
- 8
- 40
- Konu Sahibi mavileyla1100
-
Ben zaten yakışıklı zengin kelimelerini hiç kullanmadım mesajımda. Sadece beyni dolu bir insan istiyorum. Sohbet edebileceğim, dolu dolu biri olsun istiyorum.Ne zaman ki evlenme hayallerimi bi kenara koydum o zaman benim icin dogru insanı buldum
Her zaman sunu diyin kendinize ben mükemmelmiyim ki karsımdaki mükemmel olsun
Evet herkes ister yakısıklı zengin egitimli vicdanlı iyi mesleği olan vsvsvs ama hepsi aynı anda aynı kişide olmayabiliyor taleplerinizi bi tık düşürün derim nacizane
Çünkü 'vazgectigin toprak senindir.'Ne zaman ki evlenme hayallerimi bi kenara koydum o zaman benim icin dogru insanı buldum
Her zaman sunu diyin kendinize ben mükemmelmiyim ki karsımdaki mükemmel olsun
Evet herkes ister yakısıklı zengin egitimli vicdanlı iyi mesleği olan vsvsvs ama hepsi aynı anda aynı kişide olmayabiliyor taleplerinizi bi tık düşürün derim nacizane
Bana evlenmedim dert yanan şirketten bir kıza böyle dedim herkese şikayet etmişti ben bulamıyorum mu diye.İst da evlenmeyi cok isteyen bi erkek arkadasım var o da bulamıyor yıllardır..istersen tanıstırayım..bosanmıs cocuk yok...müdür pozisyonunda..ama oyle dolu dolu bi erkek anca cok okumuslarda var onlar da asosyal oluyor onlarla da mutlu olamazsın ki...cok dolu kültürlü adam türkiyede arama fazla...huyu iyi olsun yeter...bu arkadas iyidir istersen tanıs
Bana evlenmedim dert yanan şirketten bir kıza böyle dedim herkese şikayet etmişti ben bulamıyorum mu diye.
Bir tuhaftı
Evlendirdigimde kişiler oldu ama yeni tanidiklarima asla demem artık
Bende iyi niyetle dedim yeni tanidiklarima hatta eskilere de bazen karışmıyorum üniversitesi den bir arkadasim vardı Vakıfbank ta çalışırken memur arkadaşımı ayarladım düğün davetiyemi gönderince bana boyum kadar mail atmış o embesil senden hoslanoyormus kendine yapsaydın bana layık gördün diye ki benim sevdiğim bir arkadaşımdi beni begeniyormus ama yakın arkadaşımdi nerden bileyim bu yüzden pek karışmam bir arkadasimda Bağdat caddesinde yaşıyor ben buldum çocuğu arkadaşımdi babası sürekli dua ediyor işteBahsettiğim erkek arkadasım da yıllardır bu dertten muzdarip te ondan yani...5 yıldır bulmaya calısıyor belki anlaşırlar diye düşünmüştüm
Bende iyi niyetle dedim yeni tanidiklarima hatta eskilere de bazen karışmıyorum üniversitesi den bir arkadasim vardı Vakıfbank ta çalışırken memur arkadaşımı ayarladım düğün davetiyemi gönderince bana boyum kadar mail atmış o embesil senden hoslanoyormus kendine yapsaydın bana layık gördün diye ki benim sevdiğim bir arkadaşımdi beni begeniyormus ama yakın arkadaşımdi nerden bileyim bu yüzden pek karışmam bir arkadasimda Bağdat caddesinde yaşıyor ben buldum çocuğu arkadaşımdi babası sürekli dua ediyor işte
AçtımAaa sana ozel msj atıcam atamıyorum açar mısın..ilginç bi tesaduf oldu da
25 yaşında evlenmek üzere olan biri olarak konuşuyorum. Kariyerime de düşkünümdür. Akademisyen olmaya çalışıyorum. Şuan evlilik safsatası yüzünden tezim aksıyor ve acayip gerginim. Ve bence attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmiyor. Belki ben değecek birini bulamadım ama gerçekten sosyal hayatı olmak, kariyerinden memnun olmak, tek başına hayattan zevk almak evlilikten mühim bir şey. Gönül ister ki her şey tam olsun ama bu dünyada cennet yok maalesef.
Evliliğin kendisi de bazen kabus olabiliyor.Yaaa yoruma gel...Madem o kadar hem tezin aksıyor hem istediğin profil değil evlenme o zaman? Ama evleniyorsun....Sen yalnız olmayacaksın ama konu sahibi yalnız senden de 10 yıl ilerde....geceleri kabustan uyanınca kariyere sarılamıyorsun
Evlenenler pişman, evlenmeyenler mutsuz. Ben bu işi hiç anlayamadımEvliliğin kendisi de bazen kabus olabiliyor.
Evlenme o zaman - - - düşünüyorum kara kara 1 yıldır nikah tarihi almayı erteliyorumm. O da bir seçenek yani.
Demek istediğim şu gönül ister ki herkesin güzel yuvası olsun ama evlenen de bin pişman. Yani aman geç kaldım diye acele ve yanlış karar vermemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?