- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Evet haklısınız ama kapalı bir insanim ve güzelliğimi kimse görmüyor 30 yaşından sonrada 20li yaşlar gibi güzel olmayacagimi düşünüyorum bu yüzden acele.ediyorum birazdaHayilisini dile gülüm. Ben 30 yasimdan sonra evlendim. Cünkü esimi ancak o zaman buldum. Iyi ki daha önceki taliplerime evet dememisim :)
Evet haklısınız ama kapalı bir insanim ve güzelliğimi kimse görmüyor 30 yaşından sonrada 20li yaşlar gibi güzel olmayacagimi düşünüyorum bu yüzden acele.ediyorum birazda
Var ya 30 lu yaşlar en güzel yaşlar çok ciddiyim panik yapmaEvet haklısınız ama kapalı bir insanim ve güzelliğimi kimse görmüyor 30 yaşından sonrada 20li yaşlar gibi güzel olmayacagimi düşünüyorum bu yüzden acele.ediyorum birazda
saçmalama ya ne alaka bu nasıl bi mantıkkEvet haklısınız ama kapalı bir insanim ve güzelliğimi kimse görmüyor 30 yaşından sonrada 20li yaşlar gibi güzel olmayacagimi düşünüyorum bu yüzden acele.ediyorum birazda
Her evlenen kadın ve erkek güzel ve yakışıklı değil zaten evliliğin bunlarla çok alakası yok. Yaşınız küçük olduğu için bu dediğimi anlayamazsınız.Evet haklısınız ama kapalı bir insanim ve güzelliğimi kimse görmüyor 30 yaşından sonrada 20li yaşlar gibi güzel olmayacagimi düşünüyorum bu yüzden acele.ediyorum birazda
Her evlenen kadın ve erkek güzel ve yakışıklı değil zaten evliliğin bunlarla çok alakası yok. Yaşınız küçük olduğu için bu dediğimi anlayamazsınız.
Tabi ki çirkin olup çok iyi evlilikleri olan,dünya güzeli olup yüzü gülmeyen çok insan var. Ya da tam tersini yaşayanlar dış görünüş konudan bağımsız ama konu sahibinin yaşlarında en önemli şey dış görünüş gibi geliyor.Kesinlikle. Ya da her bekar çirkin mibenim ne taş bebek arkadaşlarım var, evlenmek istedikleri halde kafalarına göre birini bulamıyorlar
Bu zamana kadar haram diye sevgililik işlerine girmedim artık yalnizlik sıkıcı en güzel en genç yaslarimda sevmek ve sevilmek benimde hakkımGüzelliğini görme niyetinde olan her halinle görür, görmek istemeyen açınca da görmez. Bakış açın çok saçma ... Kimse görmüyor diye yakında açılabilirsin o zaman. Ayrıca 30lu yaşlar bir kadının en güzel olduğu yaşlardır 20lerde çocuk oluyoruz 30larda kadın olmaya başlıyoruz.
Bu kafadaydaniz görücü usulü biriyle evlenin etrafa haber salın. Sizin gibi düşünenler erken evleniyor zaten harama bulasmamak için.Bu zamana kadar haram diye sevgililik işlerine girmedim artık yalnizlik sıkıcı en güzel en genç yaslarimda sevmek ve sevilmek benimde hakkım
Gorucu usulü söylüyorlar zaten ama gönlüme gibi birini bulamıyorum içime sinmiyor ayrica görücü usulü evlenmek yanlis bir şey değilBu kafadaydaniz görücü usulü biriyle evlenin etrafa haber salın. Sizin gibi düşünenler erken evleniyor zaten harama bulasmamak için.
Bu zamana kadar haram diye sevgililik işlerine girmedim artık yalnizlik sıkıcı en güzel en genç yaslarimda sevmek ve sevilmek benimde hakkım
Ben yanlış demedim öyle düşünüyorsanız öyle evlenin dedim herkesin beklentisi farklıdır.Gorucu usulü söylüyorlar zaten ama gönlüme gibi birini bulamıyorum içime sinmiyor ayrica görücü usulü evlenmek yanlis bir şey değil
Haklısınız aslında ama etrafımdakiler falanda sürekli sorunca sıkıntı basıyor beni sevme sevilme ihtiyacimda var doğal olarak yasitlarimda evlendi aile evinde bunaliyorum artık huzursuz bir ortam çünküBende evlendim diye stresliyim not:10 senelik evliyim:) aman cocuk hasta oldu stres, ne yemek yapacağım stres ,ev temizlenecek stres ,ay sonunu nasıl getireceğiz stres bunlar hep evlilikten:) daha çok gençsin evlilik için önce kendi ayaklarının üzerinde dur kimseye muhtaç olma gez toz eğlen evlilik güllük gülistanlık bisey değil malesef